Nascuti din suflet, crescuti in inima *2*
Raspunsuri - Pagina 4
gabibociort spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maruta007 Suntem topiti dupa ea si tati ma surprinde cand ma anunta ca " la anu neaparat trebuie sa mai avem un fratior". |
Se zoreste ceva la orizont? Bebe2? Doamne ajuta! Si eu ma gandesc des la asta, imi doresc si pentru mine si pentru Maria, care este foarte doritoare si iubitoare de copii, dar tati al nostru nu prea mai vrea. Pup toate mamicile de pitici minunatiGabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
sunnyday07 spune:
Felicitari, Asi!
Citat: |
Ma duc la ea si o intreb : Iubita lui mami te doare ceva?La care ea zice: nu.O intreb: atunci de ce plangi? Raspunsul a fost : de-aia.Era sa lesin cand am auzit-o. |
Fata mea plangand in parc, eu o intreb "de ce plangi mami?", raspuns "nu stiu, dar nu ma mai pot opri din plans"
asi spune:
Trebuie neparat sa ne apucam sa schimbam pareri ca sa putem tine pasul cu copii.Altfel nu e de bine pentru noi ca au niste texte...sa le traiasca !
Gabi pana nu zice tati nu definitiv mai e speranta.Si tati al nostru a zis nu pana cand i-am explicat ce fericire mare va avea cu 2 copii si apoi a inceput sa "scartaie" nu-ul.Eu in explicam ca dragostea se dubleaza si el nu intelegea cum , pentru ca avea impresia ca il va iubi mai putin pe Razvan.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
misha71 spune:
Seara buna mamici minunate!
Asta cu bb2 este un prag cam greu de trecut si pentru domnul meu, dar nu ma indoiesc de capacitatile mele in a-l convinge
Am fost la mare. Toate bune si frumoase pana la plaja. Am hotarat sa-l lasam si noi fara pampers Bad idea! Ce a facut mandea fo 2 ore? Strangea "geamandurile"lui Alex de prin nisip. De 4 ori a facut kk Norocul meu ca a facut mai tare ca nu ma vedeam bine. Io am zis ca am plecat cu catelul la plimbare, asa ma simteam strangand "urmele" frumos mirositoare.
A doua zi m-am invatat minte si i-am pus pampers d'ala pentru apa. Pai ce credeti? Nu a mai facut nik. Nici atunci, nici in ziua urmatoare, de intrasem la idei deja, ca se constipase.
Nu mai zic ce facea cu apa. Statea in fund la mal si batea apa cu palmele, dupa care radea cu o pofta de toti care treceau pe acolo radeau de rasul lui .
Si cum la el este "totul pana la mancare", pe care prindea ca mananca pe plaja se infiinta la sezlongul omului si zicea "papa". Norocul meu ca arata cum arata, ca zicea lumea ca il tin nemancat, saracu' copil .
O sa pun si poze cind le voi descarca, ca inca n-am apucat.
asi felicitari! Sa fiti sanatosi si toate bucuriile sa se reverse asupra voastra
La mine inca nu a venit sentinta definitiva de incredintare in vederea adoptiei. De fapt era gata de o saptamana (dupa 3 luni de la infatisare ) insa, dupa cum era de asteptat, era gresit redactat numele lui Alex. Tare mi-e ca ne apuca Revelionul si noi tot nu terminam cu adoptia. Of, of, mai, mai!
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Ayla21 spune:
Misha, bravo pt vacanta. Ce frumos s-a distrat Alex! Si eu vreau sa vad pozele, te rog!
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
Manuelita spune:
Misha, ce bine ca lui Alex nu-i e frica de apa! noi am fost un weekend si Violeta nu a vrut decat in brate in apa, si asta cu rugaminti ei explicatii.
asteptam poze cu durduliul mancacios :)
SoriLea spune:
LA MULTI ANI CONS sa fii sanatoasa si iubita de cei dragi, dar mai ales de baietelul tau drag, sa te bucuri de el si sa fiti fericiti impreuna(binenteles ca si cu taticul )
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
simona14 spune:
La multi ani Cons! Sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii si impliniri.Si noi am fost la mare si micuta mea nu a vrut deloc in apa ca era rece.Si asa la baie ii place nu ar mai iesi din cada.Poate la anul ca e mai mare.
Si noi ne-am mai gandit la un copil,dar eu am temeri.Oare l-as putea iubi la fel de mult cum o iubesc pe Ana Maria?
maimutzak spune:
La multi anii CONS!!
Noi,cam...bolnavioara,faringita acuta, noaptea trecuta, febra mare...offfffffff
Dar ne revenim de acum..
asi spune:
La multi ani Cons!
Maimutzak multa sanatate va dorim
Simona asta e o intrebare normala.E prima intrebare pe care ti-o pui cand vine sau te pregatesti pentru al doilea copil insa raspunsul nu il ai decat atunci cand se concretizeaza.Eu am cautat avantaje in alte parti, nu in asta cu iubirea pentru ca stiam ca il/o voi iubi la fel ....amandoi sunt copii mei si cum spuneam si alta data iubirea nu se imparte ci se dubleaza.Inainte de a fi mama iti puteai inchipui cat de mult iti vei iubi copilul?
Misha faina aventura ati avut la mare
Manu nici Razvan nu a vrut nici in primul an, nici in al doilea an in apa.In al treilea an a avut usoare reticente cu apa in prima zi si apoi nu l-am mai putut scoate din apa.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.