Nascuti din suflet, crescuti in inima *2*
Raspunsuri - Pagina 5
simona14 spune:
ASI ce dreptate ai cu iubirea,foarte frumos spus,se dubleaza.Si iar ai dreptate,nu,nu-mi puteam inchipui ca o sa o iubesc atat de mult.Dar o sa vedem mai ales ca tati mai vrea neaparat inca un copil,el mai are un frate,eu sunt singura.
cons spune:
SoriLea, Simona14, Maimutzka, Asi miltumesc fete dragi pentru urari! Va pup dulce!
Misha71, am ras, cand ti-am citit Mi-am adus aminte de Lau, in primul an la....mare. L-am lasat si eu fara pampers, iar la dus nu-mi venea sa cred cat nisip piteam sa-i scot dintre....bucutele lui grasute. Doamne, ce a mai trecut timpul!
Simona14, eu cred ca nu este vorba doar de iubire, iubirea dupa umila mea parere este nemarginita, cred ca sunt alti factori care inca ne tin pe loc si nu ne dau curajul sa o luam de la capat. De ce spun asta? Eu provin dintr-o familie foarte numeroasa, mai am inca 3 surori. Intr-o zi, cand eram toate, inclusiv mama, am intrebat-o:
Mama de ce ai facut atatia copii? , iar ea ne-a raspuns uitandu-se la noi (noi avand toate facultate, iar ea doar 8 clase) :
Care dintre voi sa nu fie?
Ne-am uitat unele la altele si am amutit. Niciodata n-am simtit ca mama ma iubeste mai mult pe mine sau pe cealalta. Totdeuna am stiut ca mama ne iubeste le fel, ca mama este pentru fiecare si ca pentru fiecare se bucura si ca pentru fiecare sufera la fel.
gabibociort spune:
Cons,LA MULTI ANI!!!
Primeste si din partea mea urari de la multi cu multa sanatate, bucurie si fericire alaturi de cei dragi tie, cu scuze pentru intarziere.
Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
maruta007 spune:
Cons, La Multi Ani si din partea noastra! Inteleapta maicuta ta! sa iti traiasca si sa va bucurati de familia voastra numeroasa .
In legatura cu bebe2, va spun sincer ca mari discutii am avut cu sotul inainte sa o avem pe bebelina 1. Tinea sus si tare ca el nu poate sa adopte, credea ca nu il va iubi pe copil... l-am convins in final si acum se uita cu lacrimi in ochi la micuta noastra si spune ca mai perfecta nu putea sa fie. Aseara mi-a spus tati: " saraci lipiti pamantului am fost inainte de o avea pe bibi. Cand finalizam actele pentru bebelina il cautam pe bebe2, sa ne fie casa mai plina".
Asa ca pentru cine mai vrea un copil, convingeti-l pe taticut ca merita. Sigur la fiecare ne este groaza de procedura dar daca am trecut odata prin asta o mai putem face, mai ales ca acum suntem trei.
SoriLea imi pare rau pentru amanarea termenului; din pacate asa se intampla, astea sunt riscurile plasamentului. Sa fii totusi increzatoare caci intr-o zi se vor finaliza toate demersurile astea. Si noi suntem cu plasament si inca nu avem stabilit primul termen. Sigur ne asteapta momente grele si ne rugam la Dumnezeu sa ne dea putere sa trecem peste toate. Asa ca incredere, va fi bine
misha71 spune:
Cons LA MULTI ANI! si sa fii iubita fara numar, fara numar, fara numar!!!!!!
Scuze de intirziere
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
misha71 spune:
a pus poze noi pe mailul nostru
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
maria_t1971 spune:
Misha, sa-ti traiasca "artistul" , mama-mama ce opere creeaza !
mamica si flacaul ei frumos.
misha71 spune:
Aia era una din cele 4 "opere" mirositoare pe care le-a creat in aprox. 2 ore
cons spune:
Multumesc, multumesc! Sanatate si fericire va doresc si eu voua, fete dragi!
Misha71, scump, tare scum grasunelul tau.
Am ras cu hohote de ........... operele sale.
asi spune:
Buna dimineata fete cucuiete!Haideti la o cafeluta .
Noi ne pregatim sa trecem la garderoba de toamna-iarna si ne-am apucat de facut curatenie in dulapuri.
De luni Razvan va relua gradinita si am emotii de numa.Pe Maria o sa o dau la aceiasi gradi insa numai anul viitor din mai,cand face 3 ani.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.