Nascuti din suflet, crescuti in inima *2*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Cons, sarut mana de cafea. si pe tine si flacaul tau mare si frumos. Seamana cu tine, asa mi se pare mie.
maimutzak, am vazut pozele cu ochioasa ta scumpa. Vai, da are niste ochii ....te patrunde cu ei.
Misha concediu placut si vrem poze cand te intorci.Am vazut ca Sori a mai pus poze. Deci, ma declar proasta si cu creieru varza. NU STIU CUM DREAK SA FAC SA MA UIT LA POZE! Somebody Apropo de creier varza, am facut aceasta constatare la reluare serviciul dupa un an si ceva de dormit pe neuron. Fac eforturi mari sa-mi intru in ritmul muncii, targetul meu este de 1 luna timp acomodare, au trecut 2 sapt. si io tot leguma umblatoare
Noroc ca Maria s-a acomodat relativ usor si repede cu lipsa mea (program de lucru 8-17), buni se descurca minunat, este ok totul. Macar atat, ca io.... pe toata lumea.Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

El e iubirea noastra : http://family.webshots.com/album/574230872hbkteQ

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Sori, sa va traiasca. Sunteti o familie frumoasa si fericita, iar grasunelul este un scumpic.
Cand vad bebei asa mici, ma apuca un dor de Maria cand era o grasuta, pufoasa si bucalata. Ce mi-ar mai place!Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

SoriLea este un scump grasanu' tau!
Asa cum spunea si gabibociortatunci cand am privit fotografiile tale m-a apucat un dor nebun de acele clipe pe care le-am avut alaturi de Lau meu. Mi se par asa de departe......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona14 spune:

Multumim Maruta007 si AsiCons ce seamana baiatul cu tine.Maimutzak e o minunatie de copil.Doamne ce copii frumosi avem,sa ne traiasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Avem niste copii minunati asta-i sigur!
In sfarsit am incheiat si avem certificat de nastere.

Hai sa ma laud si eu cu vorbareata mea .Spune o gramada de cuvinte , formeaza si propozitii si e o iubacioasa de prima mana.Ieri era obosita si la un moment dat se apuca de marait , adica un fel de plans fara motiv.Ma duc la ea si o intreb : Iubita lui mami te doare ceva?La care ea zice: nu.O intreb: atunci de ce plangi? Raspunsul a fost : de-aia.Era sa lesin cand am auzit-o.

Sambata discutam cu totii despre scoala ,cariera la modul general, la care eu il intreb pe Razvan :tu ce vrei sa fii cand vei fi mare? ; el zice :politist.Intrebarea mea fireasca a fost :de ce politist?Raspunsul lui foarte relaxat si oarecum credea ca noi subantelegem :pentru ca e usor.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Asi, felicitari. Chiar ca avem niste copii minunati. A mea este minunat de incapatanata. Ea vrea sa faca SINGURA orice, sa nu o ajute nimeni, chiar daca nu poate, insista pana se enerveaza, uneori chiar plange de nervi. Da nu se lasa. Si repeta intruna "tu pot" in traducere "eu pot".Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruta007 spune:

Asi si gabibociort, m-ati facut sa zambesc. Intradevar copilasii nostri sunt minunati . A mea are 8 luni si ma musca toata ziulica; ca sa nu mai povestesc cum ma trage de par . Suntem topiti dupa ea si tati ma surprinde cand ma anunta ca " la anu neaparat trebuie sa mai avem un fratior".
Pupici pentru fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

Mihai a scos una acu' cateva zile cand il scoteam din casa dupa somnul de dupa-amiaza si inca era buimac. Imi spune incet: " hai de-aici ca-mi intra soarele in gura si-l inghit".
Plus ca vrea sa spuna si el glume. 95% sunt cu Iepurasul si ATV-ul. Mecanic se face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_99 spune:

ce poante tari fac copilashii ashtia...tare mai sint dulci!

gabi

Mergi la inceput