Moldovence aspirante sau gravidute(14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Buna dragele mele,
Taty_ana, Vanessa, Pogonici, Sophie, sa dea domnul sa va intoarceti cu bebe in burtica de la FIV!
Bitza, nu dispera! Daca nu a fost sa fie luna asta, este pt ca e programat pt luna urmatoare. Ia fuguta si fa un plan de bataie, nu fi suparici!
Nichi, foliculi mari si grasuni sa ai! Bafta la monitorizare.
Dana, la multi ani! Esti tanara, ai timp de bebe, asa ca relaxeaza-te.
Acum noutati despre noi, mai nou la fetita mea i-a crescut cuc, deci se pare ca vom avea un baietel. Eu am fost un pic bulversata, dar sotul a fost foarte fericit. Ei, macar m-am relaxat, important e sa fie sanatos. Acum misca destul de des, face tumbe toata ziua. Prospectam piata dupa patut, carut, hainute. Va pupic pe toate si va astept si pe voi cu vesti bune despre noi bebei.
Noi trei.

22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

AMIR , multa sanatate. Nu conteaza ce e , important e sa fie sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

vanessa, AMIR, sophie,nichi va multumesc pentru incurajari. Sincer am cazut in butoi da imi revin eu zilele astea si prind putere sa mai incerc o luna.
Nu stiu in schimb ce sa fac, as incerca la Sibiu sa vad daca ma poate primi dr asa in scurt. Sotul meu tot ma bate la cap sa mergem in Ungaria si sincer m-as duce da tre sa am ceva analize facute, iar ca sa le fac trebuie sa fac 1 luna pauza si de stimulare si de AC. Ideea e ca eu daca nu iau 1 luna AC creste chistu si trebuie iar operatie. Deci....ce ma sfatuiti sa fac. Am auzit ca pregnylul sparge chisturile, e adevarat?, ca eu n am auzit de asa ceva. Si oricum chistul meu e endometrial,,,deci nu prea am sanse sa scap de el. Offfffff asa de greu se iau deciziile astea mai ales cand esti si limitata financiar.
Va doresc un wk frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

da am primit email de confirmare de la dct kovacs..si pe 20 plecam deja..doamne ajuta

cu ajutorul domnului va fi bine

nu mai stiu cine ma intrebat/..dar eu nu imi fac IUI acum ala budapesta...ci merg ptr un consult discutie..intreg dosarul din 2007 pana in prezent..e tare stufos si cu multe probleme..si vedem ce sanse ne da..om vedea dupa..vom face si ceva analize acolo

stiu ca tot ajutorul e la dezu

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

pogonici , ma bucur ca ti a raspuns doctorul si va pregatiti de drum, te astept cu nerabdare cu impresii Off, tebuie sa mi traduc si eu analizele ca acusi trebuie sa o iau si eu din loc
amir , super tare faza cu fetita cu cuc, important e sa fie sanatos si sa va bucurati de el! si sarcina fara pb in continuare !
bitza, ma bucur sa te vad optimista si puse pe fapte mari

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

eu am lipsit motivat...ieri am fost sa o ajut pe mama la curatenie, dupa 2 saptanami de stat cu varu in casa. joi am fost bucatareasa sefa
bitza pana nu vin rusii, tot mai e o sansa.
pogonici ma bucur sa aud vesti bune. sa aveti o intalnire fructuoasa cu dr.
dana mai primesti un LA MULTI ANI cu intarziere?? sa fii sanatoasa si sa vi se implineasca visul
amir deci bb are cucu acum...nu cred ca conteaza asa tare. cel mai important e sa fie sanatos
va poftesc si la UN CAPITOL NOU pe care sa-l umplem de vesti bune.
eu ma duc la treburile casei...stiti voi care... si mai sunt si singura acasa

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput