Moldovence aspirante sau gravidute(14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

DANA , multa sanatate si in curand sa fii .
Va astept la o .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

multumesc fetelor pt incurajari...
dana la multi ani, sa fi sanatoasa, fericita si sa-ti vezi cat mai curand visul cu ochii

Mergi la inceput

Fetelor, pe unde umblati?
Bitza cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Ma simt stresata si nervoasa, am semne de CM , inca n am facut un test, am sa-l fac maine dimineata da....mari speranta nu mi pun .
Dana, la multi ani, sa-ti dea Dumnezeu darul cel mai de pret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

buna dimineata fetelor

hai ca va invit la o cafeluta

eu am avut o perioada mai stresata..dar miam revenit..astept confirmarea dct ptr a ne putea face rezervarile...iam trimis aseara email dct....abia astept sa mi zica VENITIIIIIII

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

neata, am facut testul si...negativ . Asa ca trebuie sa o iau de la capat luna asta

Mergi la inceput

pogonici1977, ma bucur ca moralul ti-e mai ridicat. Zi-mi si mie tu acu mergi pt IA, ti-ai facut analizele de FIV? Sotul meu tot imi zice sa mergem in Ungaria, dar pana ma programeaza...va mai trece vreo 2-3 luni si as mai incerca aici la noi...undeva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Bitza imi pare tare rau de test, si sunt alaturi de tine,iti dai seama cum plec acum la drum,dar tebuie sa fiu optimista si tu la fel.
Luni merg la monitorizare la Omni.
Pup toate fetele si o zi buna

Mergi la inceput

Vin si eu cu .
BITZA . Moralul sus, lupta continua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

bitza, imi pare tare rau, dar pina nu ti vin uritii inca nu e sigur! In Ungaria programarea se face mai repede , nu ca la Gynera unde eu mi am facut programare in aprilie pt iulie, la Budapesta am scris doctorului pe la sf lui iulie si mi a facut programare in sept dat fiind ca august a fost concediu.Ii poti scrie doctorului un mail si el iti va raspunde imediat cind poate sa te programeze , iar daca iti convine ii confirmi ,daca nu, nu.Daca programarea e mai tirzie, mai poti incerca o IA aici. Mie dr Dracea mi a spus ca in mod normal se fac 5-6 IA, si daca nu reusesc se trece la FIV, eu am facut doar 2, dar avind in vedere raport cost/sanse si mai ales timpul care trece in defavoarea mea am hotarit sa fac FIV.
Multa bafta oricare ar fi decizia ta!
pogonici, eu nici nu mi am pus pb ca dr Kovacs nu si ar respecta programarile, il consider om/clinica serioasa, sa mi spui si mie ce ti raspunde te rog!
Vanessa , nichi tin pumnii pt voi , avem nevoie aici de vesti bune!!!

sophie

Mergi la inceput