Moldovence aspirante sau gravidute(14)
Raspunsuri - Pagina 11
bytzi spune:
bitza,nu stiu ce sa zic....daca ai reusi sa vorbesti cu el,adik sa-l ceri pe el la tel ca asistenta sigur te va chema pt o prima consultatie
daca nu ,ai putea sa-i scrii un mail la adresa care ti-am dat-o sa specifici la subiect ca este pt dr Ispasoiu si ii scrii istoricul tau,ca ai facut o operatie ...cu anal hormonale care le ai ,ca ai facut o IA la Omini (apropo il stie pe dr O ca mi-l rec mie pt laparo)cu stimularea care ai facut-o si cum ai raspuns la ea(citi foliculi ai avut ,dimensiunile si endometrul) si ii spui ca vrei sa faci o inseminare la ei si il intrebi daca tre sa vii numai decit la o prima consultatie(ii bagi o pastila ca nu te mai invoieste de la servici...caci sint sigura ca te va intelege)
ceva f important ,nu face stimulare imediat la CM urmator,lasa un CM sa se odihneasca ovalele si sint sigura ca si dr iti va zice la fel ,eu tot timpul am lasat pauza intre si asa trebuie sa-ti procuri trat de stimulare ....daca doamne fereste nu reusesti si vrei sa mergi la Sibiu scriei un mail cum ti-am zis si in oct te apuci de treaba
eu iti tin pumnii sa fie cu ochisori ,nu te mai stresa si gindeste pozitiv
mvb,iti doresc sa reusesti cit mai repede si de data asta sa fii mamica si eu am facut o laparo cu dr Mihaila,un om si un dr extraordinar,am auzit multe lucruri bune despre el prin spital...bafta multa
dumnezeu ma va ajuta

bytzi spune:
vanessa,se fac si in Iasi cariotipul si microdeletii,eu anul trecut am sunat disperata prin toata moldova si nu am gasit nicaieri ,la Medlife,Bios,Genetic Lab costa 8mil
voua pt ce va trebuie?are sotul tau ceva prob cu spermograma ? si noua ni le rec dr Damian de la Gynera dar noua ne trebuia in vederea biopsiei (sotul fiind cu azoo)
dumnezeu ma va ajuta

sophie76 spune:
pogonici,imi pare rau de accidentul sotului, multumeste i lui Dumnezeu ca nu a fost mai grav si nu a fost nimeni ranit, ca masina se repara ea si sigur se repara la timp ca sa mergeti la Budapesta, si daca nu se repara la timp care-i problema? voi tb sa ajungeti la Budapesta ,nu masina;imprumutati o masina de la un prieten ,sau mergeti cu avionul (este cursa directa Iasi -Budapesta, eu initial asa intentionam sa merg pt ca sotul nu poate merge din cauza serviciului), este si tren de la Bucuresti,deci solutii sunt asa ca lasa gindurile negre si gindeste constructiv
arinaa
la bebelina , sigur ca dau de baut si vreau sa beau dupa tine poate ma molipsesc si eu de gavidenie![]()
delphinas, nu's ce sa zic cu testele astea, poate incerci o luna sa ti monitorizezi ovulatia si ecografic si asa vei sti exact ce inseamna ferigutele si mai ales daca certifica bine ovulatia sau nu.
bytzi, sa dea Domnul sa ti iasa f bine rezultatele la analize si sa faci FIV ul norocos cit mai repede.
bitza nu te mai trezi la 5 dimineata, dormi linistita,lasa ca doctorii stiu ca nu tot utrogestanul se resoarbe si au tinut cont de asta in prescrierea dozei.Odihneste te, ca odihna face bine la bebe
sophie
oanka80 spune:
delphinas eu am fost monitorizata intr-o luna ecografic si in acelasi timp imi verificam testul pe baza de saliva. si ferigutele se formasera mici mici din ziua a 10 si au fost mari pana in ziua 15 cand sparsese foliculul. asa ca am fost sigura pe el ca nu ma inseala. urmatoarele luni nu am mai mers la medic si am
doar cand vedeam ca incep sa se formeze acele verigute. si cu o zi pauza pana dispareau de tot. la mine a functionat 
bitza scumpa mea ca sa nu te trezesti cu noaptea in cap sa iti pui din timp utrogestanul poti sa il bei cu apa dimineata si cel de seara sa il pui vaginal. sa ai grija de tine si las-o mai usor cu stresul 
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
14+
*mamica unui fluturas*
pogonici1977 spune:
nici vb cu masina straina..ori cu trenul ori nimic...nici vb masina inchiriata sau altceva...............
nu stiu...dar cred ca am cazut intro stare amandoi de cere greu ne putem reveni..efectiv..toate se tin lant...
bietul de el..sotul meu..e un pachet de nervi..efectiv a ajuns la apogeu....nu mai rezita in atat stres..probleme...economie finaciara..si tot asa
avem un drum atat de greu incat mi se pare un capat de drum care nui vede finalul
imi vine mereu sa plang..........am obosit
duminica merg sa vb cu parintele nostru de suflet..am nevoie de un sfat duhovnicesc...nu stiu care e drumul cel mai bun de parcurs
uite azi eu sunt ziua 14..credeti ca nu ne mai trebuie ceva..cel putin acuma..e ca si cum miar cineva sa mamanc ceva fortat...incercam dar nu stiu daca iti mai arde de asa ceva
bytzi spune:
pogonici,nu lasa timpul sa treaca pe linga tine,ca asa a vrut dumnezeu,ca poate e un semn ....gasiti voi o solutie si veti rezolva problema daca va doriti cu adevarat sa mergeti
eu cind am facut inseminarea 5 la Sibiu,am avut eu un accident cu masina cu 3 zile inainte sa plec ,nu mi-a acordat unul prioritate si am intrat in el ca nu am avut timp sa opresc si asa am plecat cu masina ,ce-i drept nu era tare ,apoi am stat o sapt in Sibiu si cind ne-am intors in aceeasi zi cu inseminarea am avut iar accident,sotul era la volan dar de data asta ne-a facut zob masina dar am multumit lui dumnezeu ca am scapat cu bine...nu considera asta o piedica de la dumnezeu...
adunati-va si mergeti mai departe ,doar asa va veti implini visul
dumnezeu ma va ajuta

oach spune:
pogonici, fa repede ce trebuie sa faci luna de luna in ziua 14. Poate asta a fost semnul.Poate ca acum ramai insarcinata si nu mai are sens sa va imprumutati /cheltuiti o gramada de bani.Gandeste-te, un baiat a intrat in masina voastra.....Fruntea sus si mai presus de toate , in orice sa vezi ceva de sus care te ajuta si te indruma !!! Keep going!!
Delphinas spune:
buna dimineata dragelor.
ieri am fost z14 si am avut niste dureri ca la CM. nu stiu ce va fi sau cum va fi, important e sa fim sanatosi.
va poftesc la o
aburinda sau la un ceai
zi buna va doresc 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
bitza20 spune:
Bytzi, multumesc tare mult de sfaturi, chiar nu stiam ca dupa o luna de stimulare trebuie sa faci pauza. Eu sunt cumva in criza de timp ca in noiembrie am 6 luni de cand m-am operat si mi-e frica sa nu mi se infunde trompa, asa se explica graba mea
. Deci luna asta cred ca ar trebuie sa iau marvelon ca sa nu mai apara alte mazgadanii pe acolo. Eu deja am un chist endometriozic dar cica e mic de 2 cm si se poate face stimulare.Ai zis ca sa-mi procur luna asta tratament...la ce te refereai? Trebuie sa-l caut eu prin farmacii, nu imi dau ei de la clinica tratamentul?De unde sa stiu cu ce voi face tratament data viitoare? La Iasi mi-a dat dr. O tratamentul, il avea la el la cabinet si pregnyl-ul l-am luat de la Omini mi l-a adus asistenta in cabinet cand vorbeam cu dr.
Am mai citit pe la FIV Sibiu, chiar incepe sa-mi placa de dr asta, vad ca toate fetele il lauda chiar daca nu le-au reusit procedurile, e foarte important sa stii ca s-a facut tot ce se putea face.
Pogo, hai revino-ti, Domane fereste sa fi fost mai grav, spune multumesc ca a fost doar atat si sunteti bine amandoi. Nu va mai stresati atat chiar acum inainte de inceperea procedurilor, ca nu va face bine.Ai sa vezi cum le randuieste Dumenzeu, daca dr nu-ti trimitea mail si ramane programarea pe 15, atunci era mai in pripa tot, asa acum ca s-a mai amanat, mai aveti un ragaz. Nimic nu e intamplator. Hai capul sus si treci la actiune ca Dumnezeu are grija de fiecare 
Oanka, m-am gandit si la varianta asta, dimineata sa il beau si seara sa-l pun pe la parter dar este o problema... dupa ce beau pastila parca sunt drogata
(nu stiu cum e, dar banuiesc) Nu ma pot tine pe picioare, ma ia o stare de somnolenta ca si cum am luat un somnifer ceva, am ameteli. Asa pe la parter... nu am simptomele astea si e foarte important, ca a trebuit sa ma intorc la serviciu si iti dai seama ca nu faceam fata aici c starile mele
Sophie, Delphinas, arinaa 
multi multi
Sa aveti o zi frumoasa