Moldovence aspirante sau gravidute(14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

vanessa,medlife are mai multe sedii,eu ma programasem in grivita ca era in drumul meu dinspre Ploiesti,dar mai are un sediu linga gara de nord
0219646 este nr clinicii si ceri unde vrei
gara de nord 0213173356
grivita 0212094030

bitza,cind am zis trat m-am referit la ala de stimulare ,nu-l da de la clinica ,dar la Sibiu au o farmacie in aceeasi cladire unde au de toate...dar daca nu te duci pt prima intilnire acolo trebuie sa-ti faci tu rost de trat,dr ti-l va prescrie ,faci comanda pe la Sensiblue,dona...pregnylul sau inlocuitori au ei un distribuitor care le aduce ,deci vei lua de acolo....
si io mai am un chist endometriozic (desi le-am operat in 2006) dar dr Mihaila cind mi-a facut laparo mi-a zis ca nu este activ si este situat asa incit nu impiedica ovulatia,marvelon iau si io din z1 la CM care vine
pupici

eu azi mi-am facut VDRL,HIV, hepatitele si toxoplasma ,urmeaza miine cele de secretie

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Bytzy, si eu tot la tratamentul de stimulare ma refeream, cand am inceput luna trecuta injectiile cu menopur mi le-a dat dr O de la el din cabinet. Stiu ca aceste injectii pentru stimulare se gasesc cam greu, am auzit ca trebuie sa faci comanda din timp si iti vin in nu stiu cate zile dar daca eu nu stiu cu ce voi face pe viitor stimularea de unde sa stiu sa dau din timp comanda.

Fetelor, ma gandeam daca e sa nu fie luna asta, sa-mi fac un profil hormonal (z2-3 si z14). Eu l-am facut in decembrie anul trecut dar nu cred ca mai sunt valabile valorile. Dar am o dilema, daca eu incep sa iau marvelon, rezultatul va fi cel real? adica nu influenteaza cumva marvelonul rezultatele?

Mergi la inceput

da,bitza,analizele vor fi influentate de AC ,nu este indicat sa le faci
dar dr meu imi zicea ca pina la 35 ani valorile la horm nu prea se modifica
eu acum mi-am facut comanda de la un distribuitor puregon cu 430 fiola 300ui(in farmacii fiind 490ron),la sensiblu se mai gasesc in stoc si la Dona mie mi-a adus in 3 zile comanda

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana1980 spune:

fetelor sunteti niste luptatoare!citesc aproape in fiecare ce ati mai facut. as putea sa spun ca sunt si eu in aceasi situatie ca si voi, adica o aspiranta la titlul de mamica. am la activ o celioscopie, 3 IA si mai multe tratamente de stimulare fara succes, toate facute in Iasi. cam de o luna nu am mai facut nimic, sunt in acea perioada in care ma gandesc pe ce drum sa apuc.
DD sa ne ajute pe toate!

Mergi la inceput

Neata dragele mele, va invint la o super buna cu laptic
Hai sa va spun ce mi-a mai trecut prin cap aseara . Din cate stiu eu, cand ai 2 ovare, intr-o luna ovuleaza unu si intr-o luna altul.In cazul meu daca eu am doar 1 ovar ovulez 1 data la 2 luni. Luna asta am ovulat ca am facut stimulare. Se poate sa ovulez si luna viitoare tot cu stimulare sau trebuie sa astept luna asta si deabia cealalta sa fac stimulare? E greu cu medicina asta, si tare greu o mai inteleg

dana1980, iti doresc sa stai cat mai putin aici si sa te muti la odisee. Unde ai facut IA, la ce dr ai fost, ce probleme aveti?

Pupici pentru toate fetele

Mergi la inceput

bitza,dar de ceva semne de sarcina nu ne spui?
nu te mai stresa atit ca poate bebe e acolo in burtik si tu iti faci atitea griji...daca nu va fi vei avea timp o luna sa te gindesti ce vei face

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Bitza, tu chiar te stresezi. Medicina n-o poate intelege nici macar medicii in multe cazuri. De obicei, daca ai un singur ovar, pe tratament corespunzator de stimulare, teoretic ar trebui sa ovulezi in fiecare luna in care iei hormoni. De asta si cam toate trat de stimulare tin de obicei minim 3 luni, pana la maxim 5. Dar fiecare organism e diferit, plus ca tb luat in calcul si aportul altor factori, care influenteaza in mare masura procesul ovulatiei.
Asa ca nici un dr. nu-ti va spune cu certitudine ca vei ovula luna viitoare sigur sau cati foliculi vei avea. De retinut ca un folicul dominant si care sa elibereze un ovul sanatos este de ajuns, nu-ti trebuie mai multi.
Tu asculta de sfaturile lui bytzi si fii optimista, te va ajuta mult.
Pe celelalte fete le pupic cu mult drag. Bafta lui pogonici, vanessa, taty_ana, sophie la consultatiile premergatoare FIV. Nu uitati ca toamna este cel mai propice anotimp pentru conceptie, conform statisticilor.

21

Mergi la inceput

bytzi, eu nu vad nici un semn,decat cele de CM sunt balonata, ma irirt pe fata cum ma iritam inainte de cm. Atata imi da de gandit, niste mici dureri de burtica si in ovar, culmea ca ma doare si in locul unde trebuia sa fie ovarul stang. Nu as vrea sa ma imbat cu sperante si sa caut fel de fel de semne, ca esecul va fi mult mai dureros si voi cadea de undeva de sus. Si asa am luat-o pe aratura si vb singura cu bebelica din burtica...daca este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata dragelor.
bitza eu zic sa nu te mai stresezi atat de tare. sa incerci pe cat posibil sa te relaxezi si sa gandesti pozitiv.
o zi buna va doresc

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

DANA bine ai venit printre noi si multa bafta sa ramai repede
BITZA nu te mai stresa atata...

Mergi la inceput