Moldovence aspirante sau gravidute(14)
Raspunsuri - Pagina 10
bytzi spune:
pogonici,imi pare tare rau,nu's ce sa zic....vedeti si voi cum faceti poate inchiriati o masina...e greu cind vezi ca timpul trece si nu poti face nimik...
sophie
si io la sf anului implinesc 33 ,dar io zic tot timpul ca am 32
,hmmm se apropie si plecarea ta ,sint f curioasa daca dr din Budapesta iti va gasi o cauza a infertilitatii,bafta multa
bitza,tu spuneai odata ca ai ramas doar cu un ovar?parca asa tin minte....inseamna ca lucreaza bine calalalt,sper sa nu te fi confundat...tin pumnii incontinuare
amir,tot in concediu esti?
va pup pe toate
dumnezeu ma va ajuta

bitza20 spune:
pogo,
noi suntem langa tine, ai sa vezi ca totul va fi bine si vor termina masina de facut pana plecati voi. Eu lucrez la un service de masini si stiu ca in mod normal orice comanda de piesa vine in max 5 zile...sa zicem ca mai intarzie putin dar tot vor avea timp sa o si vopseaca si sa puteti pleca linistiti la drum. Nu te mai stresa ca nu iti face bine, stiu ca egreu dar incercati amandoi sa nu va mai implicati asa de mult in lucrure astea, cumva problema se va rezilva. Nici sotului tai nu ii face bine atata stres. Rugati-va in continuare si Bunul Dumnezeu va avea grija de voi.
arinaa, tare ma bucur cand ne mai dai 1 semn, felicitari pentru fetita, se pare ca in perioada de acum 3 luni s-au facut numai fetite
. Sa fiti amandoua sanatoase si sarcina usoara in continuare
Bytzi, acum am citit mai atent mesajul tau despre dr. E super ca a putut sa-ti faca o reducere si dr e un om deosebit, bravo lui, Doamne ajuta in continuare 
Delphinas, tu ce mai zici?
bitza20 spune:
Bytzi, nu am rmas niciodata, ma confunzi, asta e prima luna cand macar pot sa sper la ceva ca in rest ovarul meu nu a functionat(eu am ramas fara ovarul si trompa stanga acum 2 ani )
AAAA. uitasem sa va zic, azi m-am intors la serviciu si e asa de rau ca nu am cum sta intinsa si eu dimineata trebuie sa-mi pun ovulul de progesteron si va dati seama ca nu se poate resorbi calumea daca nu stau intinsa. Azi dimineata m-am trezit la 5 si mi l-am pus ca macar 2 ore sa mai stau in pat si cred ca asa voi procede si maine.
bytzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bytzi bitza,tu spuneai odata ca ai ramas doar cu un ovar?parca asa tin minte....inseamna ca lucreaza bine calalalt,sper sa nu te fi confundat...tin pumnii incontinuare va pup pe toate dumnezeu ma va ajuta ![]() |
eu ziceam ca ai ramas doar cu un ovar?ca celalalt ti sa extirpat?(nu ca ai ramas insarcinata
e bine ca cu un ovar ai avut totusi 3 foliculasi ,chiar daca numai unul a ajuns la maturitate...eu le am pe ambele dar nu mai lucreaza nici unul cum trebuie caci pe amindoua am avut chisturi care mi s-au curatat...
eu mine repet anal de secretie pt clamydia,micoplasme si ureplasme mi-e o frica de mor sa nu-mi iese iarasi ceva poz si sa-mi strice planurile
+ hiv,vdrl,si hepatitele,sper sa fie okdumnezeu ma va ajuta

vanessa80 spune:
POGONICI nu fi trista. In 3 saptamani este destul timp pt a fi masina pregatita de drum. Tu ai grija de tine.
Haideti la o
.
Delphinas spune:
buna dimineata dragelor
ma bucur nespus sa vad atat de multa activitate.
pogonici stiu ca iti este greu, dar incearca sa gasesti o solutie in rezolvarea situatiei. nu cred ca DD vrea sa te impiedice sa aveti si voi un copil.
arinaa sa iti fie de bine bebelina. sa fie sanatoasa si sa stea acolo in burtica la mami ei pana la termen.
eu sunt ok...zic eu...am inceput sa iau a 2 luna duphaston poate poate isi va veni in fire CM si nu va mai intarzia cu saptamana. ma testez cu testul de fertilitate zi de zi, numai ca imi ies niste chestii cam ciudatele. mi-au iesit ferigute multe in Z9 si azi Z13...cred ca sunt eu prea somnoroasa si nu vad bine. cine mai are test de fertilitate pe baza de saliva sa ridice o mana in sus sa cer niste sfaturi si eu.
zi buna va doresc 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
mvb spune:
Fetelor intru si eu sa va spun ca pe 18 septembrie mi-am facut programare la dr. Mihaila....oficial, incepem ofensiva pt un alt BB
In prima faza vreau sa ma vada si sa imi recomande ceva tratament, daca este cazul......o sa ma interesez si de analize genetice....daca stie cineva mai multe de teste genetice, va rog sa imi spuneti
abia astept sa il cunosc pe acest dr....imi pun toata speranta in ajutorul lui
va imbratisez cu drag
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
vanessa80 spune:
MVB care din analizele genetice te intereseaza? Noi, adica sotul tre sa faca microdeletii crz Y si cariotip. Incepand de azi ar trebui sa lucreze laboratorul de la spitalul de copii.
bitza20 spune:
bytzi,scuza-ma citesc pe fuga ca de la servici nu prea am voie sa intru pe net
. Ce vroiam sa te mai intreb in legatura cu dr tau de la Sibiu, este ocupat tare, adica eu ma gandeam ca daca rezultatul nu va fi cum ma astept sa-l sun si sa incep cu el o stimulare in septembrie, dar este cam in pripa totul. Oare poate sa ma strecoare si pe mine printre programarile lui, ai idee cum sta cu programarile in perioada urmoare?
mvb spune:
Vanessa n-am nici un habar ce fel de teste genetice ar trebui sa fac....la un moment dat, dupa nastere dr cu care am nascut mi-a spus ca ar fi bine sa facem si aceste teste.....eu am ramas gravi din prima si am dus sarcina pana la capat, insa pt linistea noastra ar fi bine sa facem si astea, mai ales ca am auzit ca nu sunt nici f scumpe...dupa ce vin de la Iasi o sa intru si o sa te intreb mai multe.....acu stiu prea putin...e posibil ca dr ca considerea ca nu sunt necesare....oricum eu in viata mea nu am facut dozari hormonale, prolactina si alte analize, desi gravi am ramas dupa 2 luni de tratament cu duphaston....mentionez ca toata sarcina am luat cand duphaston, cand utrogestan cand gynipral.....a fost o sarcina grea cu dureri de burta incepand de pe la 5 luni
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!