FIV in Europa (24)
Raspunsuri - Pagina 11
pishko spune:
bryny felicitari pentru puiut. Sa stea acolo in burtica pana se face mare si trebuie sa iasa. SA va bucurati de el.
brunadria multa bafta la fivul tau cel norocos!
Haideti fetele va asteptam cu drag si nerabdare la odisee.
pishko
+35 
brunadria spune:
LucaLuca , tu ce planuri mai ai? azi m am gandit la tine mergand spre autostrada A9...
KITTA spune:
Fetelor, care ati avut stimulare ci fostimon? Credeti ca este mai bun decat Gonal F sau Puregon?
miki-miki spune:
Kitta
, stiu ca Daniela_b
a facut stimulare cu Fostimon+Clostybegit si a raspuns mult mai bine decat cu celalalte. Mult succes!!
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
bulinanico79 spune:
KITTA eu am avut stimularea cu Fostimon + Merional. Am inteles ca ar fi echivalent cu stimularea Gonal + Menopur dar nu stiu sa iti spun diferente intre ele...Am avut 12 foliculi, 8 s-au fertilizat cu ICSI dar au rezistat doar 5 pana in z4.
Nico
19+
brunadria spune:
moniland te am cautat peste tot, nu te am gasit!
ce mai faci ?ce ti fac printesele?
te asteptam cu noutati despre voi 
brunadria spune:
bryny ce faci draguta ?cum te simti?
rezultatul la testul pap e ok, sunt foarte bucuroasa..
totul ramane cum am stabilit , in octombrie incep fiv ul norocos!!
cami30 spune:
fetelor am si eu o rugaminte la voi.
Eu am facut FIV anul trecut la 1.Kinderwunsch-Mittelrhein in Germania, Neuwied, undeva intre Koln si Koblenz.
Tocmai am contactat medicul pentru un nou FIV si am negociat pretul, asa ca ma simt datoare sa adaug mai multe informatii despre clinica pe care as dori ca cineva sa le treaca sus la informatii
deci
1.Kinderwunsch-Mittelrhein, Germania, Neuwied. FIV- 2200-2500 eur
ICSI 4000 ( dar se poate negocia), fac si AHA. Dr. Joseph Beran ( de origine romana), se vb si romaneste si engleza, conditii impecabile, seriozitate maxima
Luca Luca sau cine deschide noul capitol, va rog sa treceti noile informatii, ma simt extrem de datoare fata de medicul care mi-a oferit un pret bun pentru FIV pt faptul ca merg a doua oara in clinica lor.
Poate ca e cam departe clinica dar eu am fost incantata de conditii si mai ales de punctualitate, organizare si restul, insa pentru fetele care au bariera limbii , un medic de origine romana intr-o clinica germana eu zic ca e de retinut.
cami
bobocut spune:
Buna fetelor!
Scriu pentru prima oara la voi, am mai scris la Azoospermie. Sotul a facut biopsie in Germania (aici locuim) si avem acum probele congelate. Avem programare in octombrie la clinica din Würzburg (care e si pe prima pagina) unde am vrea sa facem ICSI. Pentru pina acum m-am informat numai despre probleme de infertilitate masculina, am constatat ca despre ce ar trebui sa fac eu, nu stiu mai nimic. As vrea sa va intreb daca gasesc undeva pe forum ce analize ar trebui sa-mi fac inainte de a incepe procedura. M-ar interesa mai ales analizele care trebuiesc facute in anumite zile ale ciclului, ca sa nu trebuiasca sa mai astept urmatoarea luna. O sa intreb si la clinica, dar ma gindesc ca ar fi bine sa fiu pregatita dinainte. Aveti si alte sfaturi legate ce cum m-as putea "pregati" inainte de ICSI?
miki mi-a spus ami demult despre Vitex Agnus Castus si pisix despre ceai de cretisoara...
Am mai auzit de Femibion...
Dupa cum vedeti, sunt cam "ignoranta"
, dar o sa invat repede ![]()
Va pup
bobocut