FIV in Europa (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

bryny, de maine vei fi graviduta , asa trebuie sa gandesti!!
bravo ,maine termini parcursul fiv ului si va fi cel norocos!
ai grija de tine si de puiuti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Bryny te atseptam cu vesti. Cred ca esti deja cu puiutii la purtator. Sa ne povestesti cand ajungi acasa. Nasol ca te-ai plictisit in Viena. Eu una nu as mai fi plecat.M-am simtit super. Mergeam zilnic pana nu ne mai tineau picioarele si tot nu am vazzut tot ce era de vazut. Oricum mai mergem cand vor creste piticii.

Liliana Fireyes Cristal bafta multa fetelor.

Pupici tuturor

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

vin cu vesti bune si aici , am fost la clinica ,am primit reteta cu injectiile si pe 20 oct incep ,aproximativ , poate fi 21 sau 18 , 19 in fine , in z1..offf ma simt mai bine ca stiu ceva concret
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Elenada da sunt deja cu puiutu meu la purtator pt ca doar un embrion a rezistat pana azi. mia sp dnu prof ca am avut doar un blastocist si pe acela mi lau transferat azi!

Mergi la inceput

bryny,felicitari
sa dea d zeu sa ramana cu tine 9luni acest puiut!bravo!!
se spune ca cu blasto sansele sunt mult mai mari, deci obligatoriu sa fi pozitiva!!te asteptam cu testul pozitiv!!
ai grija de tine

Mergi la inceput

deci nu mie dat sa fiu mamica de gemenii ca tine Elena,,,multumesc luiu Dumnezeu ca a fost si unu dar sunt ptin dezamagita ca mama gandit atata de mult la gemenii ca deja ma obisnuisem cu ideea ca vor fi 2,,,asta e!Brunadria rabdare ca toate sunt asezate intro ordine incat nici noi nu ne putem imagina totul este scris undeva nu demult cred ca cu ceva vreme inainte dar este scris credema miam dat eu seama...de ex sti cand treb sami fac BTHGu pe 2 octombrie chiar de ziua mea deci o sa am un mare cadou!asa eram si eu nerabdatoare ca tine cand am vazut ca sunt K nu mai rezistam sa ajung aici la clinica la viena,,,,si totul a decurs lent si cu multa rabdare!mult succes iti doresc cand o sa incepi sa fie totul bn!va puup pe taote!

Mergi la inceput

Brunadria multumesc frumos! erai pe aici?sa dea Dumnezeu sa ramana cu mine 9 luni si sa fiu sanatoasa!

Mergi la inceput

bryny ,dezamagita?
ca sa fi multumita ,gandeste te ca altele doar viseaza la un blastocist!!
stiu ca a fost o paranteza si ca esti fericita ,de acum odihneste te ,mùananca bine ,nu te stresa si de ziua ta vei avea cel mai frumos cadou
iti tin pumni stransi sa vi cu testul pozitiv sa ne putem petrece aici pe forum de ziua ta!!
fata optimista..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Bryny felicitari pt luptator. Sa stea la tine in burtica 9 luni.
Sa nu fii dezamagita ca e doar unul. O sarcina unica e mai sigura decat una gemelara si in general e mai usoara. Mai bine sa ai o sarcina frumoasa si linistita timp de 9 luni decat una grea cu probleme in care sa te intrebi daca bebeii sunt bine daca vei apuca sa ii tii in brate si sa stai cu teama tot timpul. E drept nu toate sarcinile gemelare sunt cu probleme dar sunt mai pretentioase de fel.
Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun si sa primesti de ziua ta cel mai frumos cadou.

Brunadria iti doresc ca acesta sa fie fivul noocos. Multa bafta

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

elenada ,multumesc , sper din tot sufletul sa fie fivul cel norocos.
nu ma satur sa ma uit la piticii tai care sunt superbi

Mergi la inceput