FIV in Europa (24)
Raspunsuri - Pagina 12
bryny spune:
buna fetele!azi noapte am ajuns acasa... Elenada tu draguta ca intodeauna, pai da, sigur ca ma incurajat mesajul tau.Da cum mai spuneam totul este scris undeva cum ar fi trebuit sa fie...acum ce sa mai zic cum vrea Dumnezeu sa fie asa va fi...multumesc frumos!multumesc din suflet ca miai fost alaturi!acum trebuie sa astept pana vinerea viitoare nu?pana atunci pana voi vedea testul nu pot sa ma bucur nu?Brunadria ma simt bine nam niciun simtom decat simt ca mi sa dezvoltat simtul mirosului ceva extraordinar simt un miros de la un km...in rest deocamdata nic..sunt deabea a4 a zi de la ET nu stiu cand ar trebui sa incep sa am simtome,cred ca a7 a zi dupa cum imi aduc aminte de la fete din urma...deci in octombrie intri in focuri...hai sa fie cu noroc si la mai multi blasto
succes !Pishko ce faci ma greierule ai burta mare?
nu vrei sa ne vedem la un ceai undeva sa mai palavaragim intro zi?hai daca da te astept pe PM cu msj!sarmana pt urare!

pe toate!
cristal1995 spune:
bobocut: iubita, ca sa nu "donezi" sange de mai multe ori, ideal ar fi sa le faci pe toate in ziua 3 a ciclului (eu asa le faceam). Adica: hormonii (FSH, LH, prolactina, estradiol, progesteron), anticorpii de hepatita B+C, sifilis, rubeola (IgG+IgM), Chlamydia (IgG+IgM), secretii si culturi din col+PAP ,Lysteria etc (cam tot ce se poate in zona asta). Eu, in plus, am mai facut Toxoplasma (IgG+Igm), Citomegalovirus (IgG+IgM)... Chestii de genul asta. HSG ai facut? Trompele sunt ok?
Pupici
Edit: mai astept fetele cu alte pareri...
sau completari
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
bryny spune:
am uitat sa va spun am avut a2a azi de la ET niste dureri in partea dreapta gand mi se umplea vezica ptin imi venea sa urlu de durere mi se taia respiratia asa durere pana faceam pi... si apoi gata ...dupa aia iar beam apa ca trebiua nu, asa ma invatat Beatriz, iar ma lua durerea. eram pe drum ma dadeam jos din masina sa ma duc la tualeta si nu puteam sa merg de durere...nu exagerez nic eu sunt f rezistenta la dureri!am facut o injectie(decapeptyl 0,1mg) dimineata aia poate de la aia zicem eu...mia dat sa iau in continuare femibion,duphaston 3/zi,aprednislon 1/2 dimi si 1 seara.!Elenada ai luat si tu ceva din ce iau eu?si cat timp ai luat?eu nu prea am inteles bn lam intrebat pe prof si mia explicat el acolo dar tot nam inteles treb sa le trimit un mail sai mai intreb odata mai bine. 

cami30 spune:
bryny, si eu la primul FIV am avut dureri de burta si dureri groaznice la urinare. Aveam un burtoi care statea sa crape si senzatia de pishu si cand ma duceam faceam doar un strop. EU am facut cred o usoara hiperstimulare, am avut 11 foliculi in total si ziceai ca acum o sa explodez. Ma dureau toate. Ovare, burta toata, iar senzatia de a merge la toaleta si a nu putea ma facea sa-mi dea lacrimile.
A durat vreo saptamana dupa ET pana mi-am revenit cat de cat.
cami
bryny spune:
fetele cam dupa cate zile iese la testul de sarcina de la ET 2 liniute? ca eu mim facut un test barza azi dupa amiaza si a iesit doar una.sunt a5a zi de la ET.Cami30 eu faceam nu ca aveam numai senzatia dar pana sa fac in momentul cand se umplea ptin vezica ma lua niste durerei de nam vazut in viata mea dar numai a2a zi de la ET.nu stiu ce sa intamlat dar bn ca nu a tinut mai mult!

catalina2307 spune:
bryny - eu la ambele sarcini (ET cu blasto) cel mai devreme am avut test pozitiv in z7. Chiar si cand a fost sarcina gemelara. Deci mai ai putina rabdare :). Bafta multa.
coltul meu de rai
bryny spune:
Catalina2307 multumesc frumos!deja eram f dezamagita si eu si sotul meu eram f tristi ieri da nu spuneam niciunu nimic...si la un momement dat zic eu "da totusi cred ca neam cam grabit cu testu"de fapt ideea alui afost...miam revenit!uffff!
pishko spune:
Bryny lasa testele ca nu-ti fac bine. Nu mai face nici un test pana la ala de sange. Eu mi-am facut ala de urina abia dupa ce am avut confirmarea ca e pozitiv la sange si atunci batul era slab pozitiv. Stai linistita si gandeste pozitiv ca o sa fie bine, ok?
pishko
+35 
brunadria spune:
bryny , e prea devreme pt teste.. mie mi s a pozitivat in z11!!
mult noroc , te asteptam cu 2 liniute!!