Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Voi fi offtopic, pt un scop nobil, indraznesc sa va rog... o verisoara care nu este din Bucuresti ar vrea sa vina la un control aici, pentru a vedea de ce nu a ramas insarcinata... intr-un timp destul de lung Fetele care cunosc medicii din Bucuresti, imi puteti da o sugestie? Stiu ca un "control" presupune de obicei analize, bani si timp, in fine, medicul care va vine in minte, daca va vine... Eu nu o pot ajuta din proprie experienta, din pacate, pentru ca eu am renuntat la medicul la care mergeam si acum merg la o dna tanara si draguta si binevoitoare, dar as vrea si cateva nume cu ceva mai multa experienta. In caz de nevoie, ii voi spune sa mearga la dna unde merg eu, am vrut sa stiu si parerile voastre, pe pm, daca se poate, va rog, si asa am fost eu off topic.

Va multumesc mult! TUTUROR!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Yoyoyo, BINE AI VENIT! Te voi trece in listuta de asiprante, te rog spune-ne numele tau de botez - si pe al sotului, daca doresti sa il trecem si pe dansul.

Sa dea Dumnezeu sa iti tii cat mai curand puisorul in brate!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Livsy

Yoyoyo, BINE AI VENIT! Te voi trece in listuta de asiprante, te rog spune-ne numele tau de botez - si pe al sotului, daca doresti sa il trecem si pe dansul.

Sa dea Dumnezeu sa iti tii cat mai curand puisorul in brate!

Doamne ajuta!

bine v-am gasit! numele de botez _Mirela
sotzul Iosif.

Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Buna ziua

Sunt Jesika/Alina si am revenit pe forum pt. o rugaminte. Deoarece nu am binecuvantarea duhovnicului meu pt. rugaciunea colectiva, va rog sa ma stergeti de pe listutele voastre. Livsy ma va sterge si ea de pe prima pagina. Va multumesc pentru intelegere.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Buna ziua, dragutelor,

Caciantoni si Livsy, pt toate scrierile folositoare sufletului

Yoyoyo, BINE AI VENIT si sa te ajute Dumnezeu sa primesti minunea cat de curand, cu ajutorul rugaciunilor.

Ioanact, bine ai revenit din concediu, pozele sunt f frumoase, iar minunea ta e o scumpica, o blonduta asa cum visez si eu . sarcina usoara in continuare.

gravidutele noastre - Anadomnica si Anaomaria, sanatate si sarcina cat mai usoara cu putinta, sa stea Mariucile in burtici atat cat trebuie

va scriu un scurt mesaj din partea Cameliei (Cami_antonia) care scrie de zor la lucrare (sa-i lumineze Dumnezeu mintea si sa aiba spor) - va transmite ca va pupa, se gandeste la voi toate, iar despre Alina crede ca inca mai are durerea la ureche.

Georgia si Livsy, ce frumos a lucrat Dumnezeu cu voi de v-ati intalnit intr-un loc asa minunat, aparent INTAMPLATOR

Se pare ca Elena Carstea a scapat, pt moment cel putin, de operatie - http://www.antena3.ro/stiri/showbiz/elena-carstea-a-scapat-de-operatia-pe-creier_78337.html
Doamne ajuta in continuare sa fie sanatoasa si sa-si creasca fetitele.

Va pup pe toate,

Mara

Cu Dumnezeu in gand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

revin

Happymum, ce mai faci, draguta?

Deeva, cum merge cu serviciul? , te respect tare mult pt credinta si rabdarea ta

Cu Dumnezeu in gand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui MaraAnisia

Ioanact, bine ai revenit din concediu, pozele sunt f frumoase, iar minunea ta e o scumpica, o blonduta asa cum visez si eu . sarcina usoara in continuare.

Mara

Cu Dumnezeu in gand

Multumesc!
Sa iti ajute Dumnezeu sa ai si tu o minune de fetita (sau baiat), sanatos(a) sa fie.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 6+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

ioanact,sa-ti fie de bine vacanta petrecuta pe acele meleaguri superbe ,sper ca s-a bucurat bb-ul din burticutza si nu numai,
fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

ioanact,sa-ti fie de bine vacanta petrecuta pe acele meleaguri superbe ,sper ca s-a bucurat bb-ul din burticutza si nu numai,
fetele!

Daa, sigur s-a bucurat, si noi bineinteles.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 6+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

"Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi."
(Evanghelia dupa Matei, 21:22)

Dragele mele,
am inceput cu acest citat dupa Mantuitorul, pe care l-am gasit astazi in Evanghelia lui Matei. Ma gandeam sa facem un "sondaj", daca doriti, cu o singura intrebare la care sa raspundem: ca si persoane credincioase, care mergem la Biserica si ne rugam Domnului pentru implinirea vietii noastre si visurilor noastre bune, cum stam noi cu cunoasterea Sfantei Scrpituri? O citim, o cercetam? Am sa raspund eu, mai intai: am reinceput de foarte curand sa citesc Noul Testament, dupa ce am avut in repetate randuri sentimentul ca primesc un indemn launtric spre a citi Cuvantul Lui Dumnezeu - si stiu ca toata viata noi ar trebui sa cercetam Sfanta Scriptura pentru a invata de acolo Voia Lui Dumnezeu, caci oricat am citi de mult, totusi, niciodata nu ii vom ispravi invataturile.

Dar ani la rand, cel putin 10, nu m-am ocupat cu citirea, spre rusinea si regretul meu.

Acesta este raspunsul meu si daca ma mai ingaduiti, as vrea sa intreb - poate ne pot ajuta dragele noastre preotese - care este pozitia Bisericii Ortodoxe fata de citirea individuala, studierea de catre o persoana care nu are instructie teologica, acasa, a Sfintei Scripturi? Se recomanda? Recunosc ca nu m-am gandit sa il intreb pe parintele duhovnic si va intreb deocamdata acum pe voi. Pentru a citi Sfanta Scriptura acasa, ar trebui sa cer binecuvantare de la parintele duhovnic? Exista niste "norme" dupa care trebuie sa ne ghidam in citire?

Iertati-ma daca m-am lungit prea mult cu aceste intrebari, mie mi se par folositoare si poate si pe altii ii vor ajuta. CU MULTE MULTUMIRI pentru cele care vor putea sa ne ofere raspunsuri!

Oanka, Cipicah, Pogonici, Deeva, Anadomnica, Monimo, Happy Mum, Theiuta, Alexela si alte fete dragi... Unde ati disparut? Va asteptam cu drag! Si cu vesti bune...

Cami-antonia, ne rugam pentru tine si pentru teza, de asemenea pentru Alina! Doamne ajuta!

Mara Anisia

MULTUMESC din suflet si aici celor care au raspuns apelului meu cu privire la medici buni in Bucuresti, pentru verisoara mea!

O seara buna si linistita!

TUTUROR!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput