Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (45)
Raspunsuri - Pagina 11
Livsy spune:
Dragele mele,
Psalmul de astazi. Sa Fie de folos!
Psalmul 7
O cantare de jale a lui David. Cantata Domnului din pricina Beniaminului Cus
1. Doamne, Dumnezeule, in Tine imi caut scaparea!
Scapa-ma de toti prigonitorii mei si izbaveste-ma,
2. ca sa nu ma sfasie ca un leu, care inghite fara sa sara cineva in ajutor
3. Doamne, Dumnezeule, daca am facut un astfel de rau, daca este faradelege pe mainile mele
4. daca am rasplatit cu rau pe celce traia in pace cu mine si n-am izbavit pe celce ma asuprea fara temei
5. atunci sa ma urmareasca vrajmasul si sa m-ajunga, sa-mi calce viata la pamant, si slava mea in pulbere sa mi-o arunce!
6. Scoala-Te, Doamne, cu mania Ta! Scoala-Te impotriva potrivnicilor mei, trezeste-te ca sa-mi ajuti, si randuieste o judecata!
7. Sa Te inconjure adunarea popoarelor, si sezi mai sus decat ea, la inaltime!
8. Domnul judeca popoarele: fa-mi dreptate Doamne, dupa neprihanirea si nevinovatia mea!
9. Ah! Pune odata capat rautatii celor rai si intareste pe cel neprihanit, Tu care cercetezi inimile si rarunchii, Dumnezeule drepte!
10. Scutul meu este in Dumnezeu, care mantuieste pe cei cu inima curata.
11. Dumnezeu este un judecator drept, un Dumnezeu care se manie in orice vreme.
12. Daca cel rau nu se intoarce la Dumnezeu, Dumnezeu isi ascute sabia, Isi incordeaza arcul si-l ocheste
13. Indreapta asupra lui sageti omoratoare si-i arunca sageti arzatoare!
14. Iata ca cel rau pregateste raul, zamisleste faradelegea si naste inselaciunea:
15. face o groapa, o sapa, si tot el cade in groapa pe care a facut-o
16. Faradelegea pe care a urzit-o se intoarce asupra capului lui, si silnicia pe care a facut-o se pogoara inapoi pe teasta capului lui.
17. Eu voi lauda pe Domnul pentru dreptatea Lui si voi canta Numele Domnului, Numele Celui Prea Inalt.
Doamne ajuta!
cami_antonia spune:
cris stii cand vor inceta aceste dureri la vesti frumoase ... cand te vei impaca cu menirea ta atyat de mult incat sa te bucuri de ele cu adevarat ... si atunci vei ramane si tu gravida .... crede-ma
asa am patit eu ... o multime de prietene ... toate gravide ... am incercat sa ma multumesc sufleteste cu ce am ... sa ma rog pt bebe in continuare ...si sa accept solutii medicale daca exista in orice varianta ...
ei si atunci a aparut minuneaaaaaaaaa
asa ca incredere ... curaj ... stiu ce simti ... TOATE DE AICI STIM ...
DOAMNE AJUTA!
SANATOSI SA FIM
ALINEI nu ii e bine .... are dureri de cap si de urechi ... offfffffff ce greu eeeeeeeee
doamne ajuta-l pe andrei ... si pe toti cei bolnavi
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
cami_antonia spune:
neata
nu-i nimeni prin preajma azi?
o zi frumoasa
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
georgia_c spune:
buna micutele , si cipicah
am sa va povestesc ceea ce ni s-a intamplat in we
de sambata imi pusesem in cap sa merg dunimica dimineata la biserica (io de fel merg numai la slujba de seara) , insa nu puteam sa merg seara si chiar vroiam sa ajung sa-i multumesc Sfantului Nectarie , si lui DD , pt ajutorul dat Alexiei
pt ca nu am stat toata slujba , cand sa ies din biserica ,ma bate cineva pe umar .. draguta de livsy.. atat de tare m-am bucurat ca am vazut-o , mai ales ca ne tot cazneam sa ne vedem si nu ne potriveam ..am stat un picut de vorba , am zambit tot drumul spre casa , gandindu-ma ca uite ne-am vazut "acasa" la Sf Nectarie .. te pup fata draga , si sper din suflet sa ne mai vedem tot asa
va doresc o sapt usoara
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Am ajuns acasa!
Si dupa cum v-am zis, va arat pozele din concediu.
Sunt cam multe, dar sper sa aveti rabdare sa le vede,ti.
Va doresc vizionare placuta!
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
6+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Livsy spune:
Buna seara,
Ioanact
, BINE ATI REVENIT! Sper ca v-ati odhinit si sunteti gata de multe lucruri marete!
MULTUMIM pt poze!!!!! (urmeaza sa le vad, abia astept!!!! Le-am vazut, in schimb, pe toate celelalte si sunteti niste frumosi!) 

Cami-antonia
, foarte scurt si la obiect raspunsul dat de tine Cristinei, sa stii ca mie uneia mi-a facut mult bine si iti multumesc, in numele meu, pentru limpezimea gandirii si maturitate. Imi pare nespus de rau ca Alina nu se simte bine.... ![]()
Va
si va trimit cate o
si SPER ca vom auzi vesti bune! Doamne ajuta!
Fete dragi, Georgia 
v-a povestit deja despre surpriza de ieri... noi ne vazusem anul trecut de doua ori, iar acum eram dupa cateva incercari esuate de a ne intalni... A fost tare frumos!!!! Georgiana, iti multumesc pentru cuvintele frumoase pe care le-ai spus despre mine, dar nu eu, ci TU le meriti din plin!
Dumnezeu sa te binecuvanteze!
Va rog sa nu va suparati ca in seara aceasta nu va voi mai scrie Psalmul, este tarziu, nu este frumos, imi asum acest lucru...
Stiu, stiu ca exista si varianta luat direct de pe internet, dar nu doresc sa recurg la aceasta metoda... deocamdata ![]()
Va imbratisez cu multa dragoste! Dumnezeu sa ne deschida ochii, sa vedem limpede ceeace inainte ne era ascuns, sa ne umple inimile de Iubire adevarata si sa ne binecuvanteze cu bunatatile Lui nesfarsite!
Multumim, Doamne!
Doamne ajuta!
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
dragutelor si cipicah....sinaxarul de azi.....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august25.htm
ioana - multumesc ca ai postat tu sinaxarul in celelalte zile.....
tuturor!
Livsy spune:
Buna dimineata, dragele mele,
Iata si psalmul... pt ieri 
Psalmul 8
Catre mai marele cantaretilor. De cantat pe Ghitit. Un psalm al lui David
1. Doamne, Dumnezeul nostru, cat de minunat este Numele Tau pe tot pamantul!
Slava Ta se inalta mai pe sus de ceruri.
2. Din gura copiilor si a celor ce sug tita, Ti-ai scos o intaritura de aparare impotriva
potrivnicilor Tai,
ca sa astupi gura vrajmasului si omului cu dor de razbunare.
3. Cand privesc cerurile – lucrarea mainilor Tale – luna si stelele pe care le-ai facut,
4. Imi zic: „Ce este omul, ca sa Te gandesti la el?
Si fiul omului, ca sa-l bagi in seama?
5. L-ai facut cu putin mai pe jos decat Dumnezeu,
Si l-ai incununat cu slava si cu cinste.
6. I-ai dat stapanire peste lucrul mainilor Tale,
Toate le-ai pus subt picioarele lui:
7. oile si boii laolalta, fiarele campului,
8. pasarile cerului si pestii marii,
Tot ce strabate cararile marilor.
9. Doamne, Dumnezeul nostru, cat de minunat este Numele Tau pe tot pamantul!
Doamne ajuta!
yoyoyo spune:
salut fetele,
pot fi si eu adaugata in listutza de aspirante, avem 6 luni de cand nu s-a produs nici o minune!
acum ma informez cu ce trebuie inceput, ce teste, analize ar fi de facut?!
la control gine a fost cica ok as vrea sa incep cu niste analize, nu stiu de unde sa incep, ma gandesc ca ar fi ok niste analize hormonale, poate imi pueti spune si mie ce trebuie analizat si mai ales in ce perioada (la menstra etc).
Bafta tuturor si sa de-a D-zeu sa se intample minunea cu fiecare aspiranta!
Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)

de Alina