Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (45)
Raspunsuri - Pagina 13
Livsy spune:
Desigur, Psalmul de astazi:
Psalmul 9
Un psalm al lui David
1. Voi lauda pe Domnul din toata inima mea,
Voi istorisi toate minunile Lui.
2. Voi face din Tine bucuria si veselia mea,
Voi canta Numele Tau, Dumnezeule, Prea Inalte,
3. pentru ca vrajmasii mei dau inapoi, se clatina si pier dinaintea Ta.
4. Caci Tu imi sprijinesti dreptatea si pricina mea si stai pe scaunul Tau de domnie ca un judecator drept.
5. Tu pedepsesti neamurile, nimicesti pe cel rau,
Le stergi numele pentru totdeauna si pe vecie.
6. S-au dus vrajmasii! N-au ramas din ei decat niste daramaturi vesnice! Niste cetati daramate de Tine! Li s-a sters pomenirea!
7. Ei s-au dus, dar Domnul imparateste in veac si Si-a pregatit scaunul de domnie pentru judecata.
8. El judeca lumea cu dreptate, judeca popoarele cu nepartinire.
9. Domnul este scaparea celui asuprit, scapare la vreme de necaz.
10. Ceice cunosc Numele Tau se incred in Tine,
Caci Tu nu parasesti pe cei ce Te cauta, Doamne!
11. Cantati Domnului, care imparateste in Sion, vestiti printre popoare ispravile Lui!
12. Caci El razbuna sangele varsat si isi adduce aminte de cei nenorociti, nu uita strigatele lor.
13. Ai mila de mine, Doamne! Vezi ticalosia in care ma aduc vrajmasii mei si ridica-ma din portile mortii,
14. ca sa vestesc toate laudele Tale, in portile fiicei Sionului, si sa ma bucur de mantuirea Ta.
15. Neamurile cad in groapa pe care au facut-o si li se prinde piciorul in latul pe care l-au ascuns.
16. Domnul se arata, face dreptate si prinde pe cel rau in lucrul mainilor lui.
17. Cei rai se intorc la locuinta mortilor: toate neamurile cari uita pe Dumnezeu.
18. Caci cel nenorocit nu este uitat pe vecie, nadejdea celor sarmani nu piere pe vecie.
19. Scoala-Te, Doamne, ca sa nu biruie omul; neamurile sa fie judecate inaintea Ta!
20. Arunca groaza in ei, Doamne, ca sa stie popoarele ca nu sunt decat oameni!
Doamne ajuta!
Yoyoyo, te-am trecut in listuta. BUN VENIT inca o data si te asteptam cu (po)vesti despre tine, cand ai timp sa ne scrii! 

Cris_25, am tot taraganat sa iti rapsund la o intrebare in legatura cu felul in care se face Rugaciunea de seara... daca nu ai facut-o intre timp, citeste te rog pe prima pagina istoricul acestui topic (adica primul mesaj de la inceputul fiecarui capitol, acela unde sunt listutele), scris de Anadomnica, cred ca te vei lamuri destul de bine cu privire la Rugaciunea noastre colectiva. 

georgia_c spune:
buna dragutele mele , si cipicah
livsy , legat de medicul gine , tu stii la cine am mers io , si sincer , io nu-l nici nu zic ca e de mers , dar nici de lepadat ..
si-acum raspunsul la intrebarea ta ..
io nu citesc din Sfanta Scriptura..de ce ?.. pur si simplu nu m-am considerat inca pregatita , de fapt ca sa recunosc , mi-e mai simplu pt inceputul meu de formare, sa citest din Pateric , Filocalie si din mari indrumatori ..acum am descoperit , Pidalionul (Carma Bisericii); ma gandesc ca citind parerea anumitor traitori (cum zice parintele Arsenie Papacioc), imi voi forma o parere a mea despre viata crestina in toata complexitatea ei
va doresc la toate/toti numai si numai bine ..
Doamne ajuta!
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc
maria08 spune:
Buna, dragele mele!
Noi am fost plecati 10 zile si nu am avut acces la internet.....am incercat acum sa recuperez si sa citesc ce ati scris.....
Ioanact: Felicitari!!!! Iti dores o sarcina fara probleme si la termen!!!!
Cami Antonia: Tare ma bucur sa aud ca Alina este mai bine!!! Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa o vegheze in continuare. Poti sa-mi pui , te rog, adresa ta pe pm? Vreau sa-ti trimit prin curierat icoana pe care ti-am luat-o...nu stiu daca voi ajunge prea curand in Eforie si vreau sa ti-o trimit!
Danuk: Doamne Ajuta ca Andrei sa se faca bine!!! Am dat si eu telefon si sper s-o faca act mai multa lume....
Va imbratisez pe toate cu drag!!
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Maria08 bine ai revenit! Multumesc pt urare!
Livsy multumim pt psalmii postati in fiecare zi.
Si sa iti raspund la intrebari, eu una am inceput (de m multe ori) sa citesc Sfanta Scriptura (Biblia), nu am reusit insa sa o termin, dupa parerea mea nu cred ca ne tb binecuvantare de la duhovnic ca sa o putem citi.
Va postez si www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august26.htm" target="_blank">Sinaxarul de azi.
LA MULTI ANI , tuturor celor care poarta numele Sfantului Mucenic Adrian si a sotiei sale, Natalia!
LA MULTI ANI, tatalui meu!
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
6+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
ALRAK spune:
Doamne Ajuta!
Multumim Bunului Dumnezeu si Maicutei Sfinte ca ne-au ajutat sa ne intoarcem cu bine, sanatosi , din concediu.
Nu am reusit sa citesc ceea ce ati scris, dar cu siguranta zilele astea o sa recuperez. Aseara ne-am intors si am tinut sa va trimit un pupic tuturor
.
Concediul a fost de vis, dar doua saptamani au trecut foarte repede.
Ne-am odihnit, ne-am plimbat , am vazut locuri minunate, iar acum o luam de la capat.
In data de 3 septembrie am intalnire cu dna Dr la Szeged si probabil incepand cu saptamana urmatoare o sa incep o noua procedura de FIV.
tuturor si Bunul Dumnezeu sa fie cu noi cu toti
Doamne Ajuta!
mada23 spune:
FETELE POATE PUTEM SA AJUTAM O MAMICA LA NECAZ, DA-TI MAI DEPARTE VA ROG
Bunul Dumnezeu sa fie alaturi de ea 

| Citat: |
| citat din mesajul lui Eny Buna ziua, Pentru o urgenta medicala avem mare nevoie de ajutorul vostru. O mamica a nascut alaltaieri la Spit.Pantelimon, o fetita frumoasa si sanatoasa, dar din pacate au survenit complicatii privind starea de sanatate a mamei. Mama este la terapie intensiva, nu s-a mai trezit dupa nastere, si are nevoie urgenta de transfuzii de sange. Grupa necesara este B3 - RH negativ. Daca cineva stie eventuali donatori si poate ajuta, mama se numeste Palanici Valentina - Spitalul Pantelimon. Daca sunt necesare detalii, telefonul celui care ajuta familia este 0747.773.344 - Fotache Ionel Multumesc anticipat, Eny |
=============================================
madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009

www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
danuk spune:
Maria
!
Iti multumesc tare mult pentru gestul tau si tuturor fetelor care au donat...Este un strigat de durere al unor parinti alaturi de care creste un copil care nu realizeaza inca gravitatea bolii cu care s-a nascut - sindromul Sturge Weber.
Parintii au inca puterea sa lupte si sa reziste fizic si psihic atunci cand copilul lor Andrei isi pierde cunostinta timp indelungat, cca 7-8 minute.
Rezista si atunci cand complicatiile acestei boli pun o si mai mare presiune pe amandoi. Au invatat sa lupte cu boala si sa accepte simplul fapt ca nu vor putea face mai mult decat sa ii imbunatateasca viata micutului lor. Au invatat sa accepte ca sufletelul lor nu se va putea dezvolta in acelasi ritm cu alti copii. Ca va fi dureros si pentru ei si pentru el mai tarziu sa il vada crescand in aceste conditii.
Micutul Andrei are insa dreptul la o viata mai buna. Acolo unde sistemul legislativ si cel medical nu au nici un rol, poate intervini societatea.
Acesta este motivul pentru care v-am scris. Din solidaritate. Si din omenie. Inca o data, mii de multumiri tuturor care au inteles aceasta drama. 

Ajutati-l pe andrei. Intrati aici:
http://andreibucur.blogspot.com/
MaraAnisia spune:
Buna ziua, dragutelor,
Livsy,
pt psalmi. raspund si eu la intrebarea ta referitor la citirea Sfintei Scripturi - nu m-am apucat niciodata sa citesc. am vazut insa in carticica mea de rugaciuni o rugaciune de spus inainte de citirea Scripturii, pentru luminarea mintii, parca. sper sa nu aberez. pot spune insa ca sotul meu a citit o data Noul Testament si acum a reluat citirea, pentru aprofundare si intelegere, zice el
si imi mai impartaseste si mie din faptele si pildele intalnite.
tuturor multe 
Mara
Cu Dumnezeu in gand
mada23 spune:
Buna fete frumoase
in vara aceasta invataturile parintelui Cleopa mi-au patruns in suflet, acum tot butonand pe net am gasit formatul lor electronic, va recomand din tot sufletul, mult alin mai aduce la sufletzel
http://www.crestinortodox.ro/carte-902-81137-cuvant-catre-maica-irina-aflata-in-suferinta-4
Doamne ajuta tuturor!
=============================================
madutz 
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi 
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
pogonici1977 spune:
fetelor..sper ca nu va suparati pe mine ca nu mai scriu nimic..eu va citesc din umbra..noi asteptam data de 22 septembrie ziua cand mergem la dct la budapesta..o prima intalnire
totul va fi cum va vrea dzeu si maicuta domnului....
sunt obosita pshihic in toate..atat eu cat si sotul...tare greu e doamne