INSEMINARE(41)
Raspunsuri - Pagina 22
peta spune:
speranta2008 - bafta multa luni, si sa ne spui neaparat ce ai facut la biorezonanta. Si eu ma gandeam sa incerc ceva de genul asta. Am inteles ca si acupunctura ar putea vindeca unele probleme.
llary spune:
mersi Dankutza!
fetelor sunt super plangacioasa,am plans,am senzatia ca nu sunt....nu mi-am facut niciun test,dar nu simt!Nu am niciun semn.miamluat temperatura si ieri aveam 37,1 azi 37.Stiu ca atunci cand iti vine menstra scade temeratura.
Duphastonul ingrasa ,ce stiti din experienta voastra?eu m-am simtit k dupa el
peta spune:
llary - mai rezista un pic, cine stie, pana nu-ti vine inca mai e posibil
. Te inteleg ca si eu sunt in ac situatie, sunt 99.9% convinsa ca imi vine, dupa simptome.
Eu am luat mai demult duphaston si nu m-am ingrasat de la el, dar l-am supertat f greu.
bytzi spune:
ilary,optimism pina in ultima clipa iti recomand
eu nu m-am ingrasat de la duphaston,nici macar de la stimulari(nici macar la cea cu 2 gonale /zi),eu tot timpul cind faceam stimulari slabeam
,acum iau o duroaie de vitamine si iarasi am slabit ,mai iau si prednison si dr Ispasoiu mi-a zis ca o sa ma ingras de la el si io ba...ai grija ce maninci si bea multe lichide si totul e ok
eu iti tin pumnii sa fie sarcina
dumnezeu ma va ajuta

Arianna_M spune:
hello.....
Ella , Peta si restul fetelor ....multumesc frumos pt urari....
se pare k foliculii aia grasani se lasa asteptati....
am sosit de la monitorizare......deci : ziua 10 -endometru 7,8 ,iar foliculi multi si foarte mici.....
....vedem luni cum vor creste acum erau prea mici k sa imi spuna o valoare.
_
fotograflar
peta spune:
Arianna_M - scuze, dar eu nu mai tin minte, tu faci stimulare?
oricum, mai ai timp, eu am avut o data ovulatie in ziua 18 abia. Mie doc mi-a zis ca in cazurile astea ajuta si sa "prestezi" ca cica se elibereaza un hormon care ajuta foliculii, asa ca, pune-te pe treaba ![]()
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta Arianna_M - scuze, dar eu nu mai tin minte, tu faci stimulare? oricum, mai ai timp, eu am avut o data ovulatie in ziua 18 abia. Mie doc mi-a zis ca in cazurile astea ajuta si sa "prestezi" ca cica se elibereaza un hormon care ajuta foliculii, asa ca, pune-te pe treaba |
Dap ....am facut cu gonal....
de prestat ...prestam....vom vedea noi ce va iesi.
_
fotograflar
peta spune:
Bafta multa, sa ne spui luni cum au mai evoluat.
Stie cineva pentru masurarea temeperaturii exista termometre speciale, sau se folosesc cele digitale, normale?
llary spune:
Mersi Peta,Bytzi de suport.parca nu mai am optimism.....
Ce sa zic de tine,eu ma plang inca de la 1 IA...
Peta exista si termometre electronice,dar am auzit ca- s mai exacte cele clasice,pe care il folosesc si eu