INSEMINARE(41)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna fetelor.
soricico, - mi-am activat mesajele private.
bytzi - multumesc ptr ajutor. ai fost foarte explicita,si am reusit usor sa activez.
ilary - te inteleg- uneori am impresia ca sunt sleita de optimism, ca nu o sa mai am si ptr ziua de maine.dar uite ca dorm,mananc,mai rad un pic cu sotul meu, si a 2-a zi ma trezesc cu bateriile incarcate.ptr o noua zi, o noua luna.trebuie sa mergem mai departe.ca sa reusim sa avem parte si noi de mica noastra oaza de fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Dragelor,am prevazut dimineata....mi-a venit ciclu,e maro acum.Am plans.....si mi-am acuzat sotul si acum imi pare rau.
Viss ai dreptate,urmeaza o noua zi, o noua luna si o noua speranta.Continuam cu un nou IA,pe ciclu natural si luna asta..pana iese!
Sunteti minunate ,chiar nu stiu cum as fi facut fata fara voi.
Sincer va multumesc!

Mergi la inceput

buna, ilary.imi pare rau.ptr toate sperantele noastre care se duc la vale intr-un minut,intr-o secunda.ai 2 saptamani in care esti libera, fara sperante,fara inima care falfaie,fara emotii.profita de ele.eu vreau sa invat, sa calc, sa fac prajituri.ptr ca dup-aia nu mai am chef de nimic, decat sa astept.stau in pat, ma uit la televizor printr randuri,si atat.Dar pe LAUR- sotul meu, incerc sa-l menajez. de, eu am 2 ani, de cand am inceput..in nici un caz nu-l stresa si pe el.chiar dc nu se exprima, el te intelege cel mai bine.el e cel mai bun prieten al tau, si dc transferi tensiune si asupra lui, vei crea un mediu ostil..el trebuie sa doneze, sa faca sex programat cand n-are chef,sa te sustina moral..are si el grijile lui destule.sunt convinsa.trebuie sa ti-l faci aliat, ptr ca n-ai de unde sti dc ramai insarcinata luna viitoare, peste 6 luni, sau 1 an,a trebuie sa parcurgem impreuna cu ei, un drum lung,anevoios,asa ca ..menajeaza-l cat poti.te pup. noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

llary imi pare rau. Ma bucur ca nu ti-ai pierdut speranta. O sa vezi ca se va intampla minunea si la tine. Sunt convinsa. Dar, te rog, nu-l mai acuza pe sot. De multe ori, nu ne dam seama ca si ei sufera la fel de mult ca noi. Sufera ca nu a reusit inseminarea si mai sufera pentru ca ne vede daramate psihic si nu mai stie nici el, saracul, ce sa mai spuna, cum sa ne consoleze. Chiar daca ei tac, o fac pentru noi, ca sa nu mai iasa nici un scandal.
Imi aduc aminte ca pur si simplu ajunsesem sa nu ma traim pt noi. Traiam pt tratamente, stimulari. Va rog sa ma credeti, ca la noi nu mai era poezie, era o datorie, ca deh, venea ovultaia si trebuia sa facem. Dar toate trec, si o sa le uitati cand o sa vedeti 2 liniute. continuare.

22+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput

d ankutza - te rog,nu mai zi de astea.. doua liniute.ma innebunesc.azi sunt binedispusa si am mai mult tupeu.zi,sarcina, graviditate,orice, dar nu 2 liniute.eu am avut 2 liniute.si nu mi-au folosit , crede-ma.mi-am facut teste peste teste, dar nu aveam nimic in uter. dar, aveam 2 liniute.era extrauterina,si am pierdut si sarcina, si trompa.si implicit ovarul drept e mort ptr mine.si apoi atatea avorturi menstruale, sau spontane la 5-6 saptamani pot aparea, incat..eu imi doresc o sarcina normala, linistita, fara complicatii, si asa va doresc si voua, celorlalte. liniutele vin, dar pot si pleca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Ilary ....imi pare rau
capul sus !!!!

_

fotograflar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

ilary imi pare sincer rau iti doresc putere si optimism pe mai departe ,dumnezeu te va ajuta pina la urma sa reusesti

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Va multumesc !
Aveti dreptate in ceea ce-mi scrieti,dar rectionez la moment cateodata,apoi rectific.
Atat de bine ati descris viata mea actuala ,incat nu mai am cuvinte
Da viata mea e condusa de momentele de pe parcursul unui ciclu:zilele de ciclu, teste de ovulatie, sex inainte cu 3-5 zile de ovulatie, drumuri, ecografii,ovulatie ,inseminare,sex,nu dragoste,monitorizarea speratei si...
E ziua mea miercuri si toate planurile le-am anulat.Vroiam sa plecam si la mare pe undeva cateva zile,duap rezultatul pozitiv...nu pot... incep monitorizarile,plec la Sibiu,aproape zilnic.Toata vacanta mea judecatoreasca asa s-a desfasurat.Cred ca trebuie sa incep sa ma obisnuiesc in aceasta tensiune.
Pe cuvant ,invat sa traiesc cu voi
Multumiri tuturora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna dimineata,

Ilary, imi pare rau ca nu a fost sa fie de data asta, dar nu se poate sa ne dam batute.Cred ca prea ne incrancenam pe chestia asta si ne canalizam toata energia astfel incat la venirea CM suntem cu nervii la pamant.Eu sunt ziua 15 astazi de la inseminare dar astept sa vina CM pe parcursul zilei de astazi, doar am simptome de CM de la 5 zile de la inseminare, asa ca nu-mi fac nici o iluzie. M-am tot gandit in ultima saptamana si m-am calmat singura, ca de fapt nu va fi sfarsitul lumii ca nu a reusit inseminarea asta si ca vom incerca pana iese, tot ce conteaza e sa fim sanatosi si sa ne iubim, restul toate se rezolva mai devreme sau mai tarziu, iar bebe oricum vine cand vrea el nu cand vrem noi.
Multa sanatate si rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Llary,sorry dar nu te voi compatimi. O sa te trag de urechi. De ziua ta nu-ti plange de mila. Nu te ajuta pe tine,cu atat mai putin pe sotul tau. Nu'l face sa se simta vinovat,nu are sens,nu ajuta cu nimic. Du-te la plimbare,fa petrecere,bea pana uiti de tine si danseaza. Meritam si noi sa ne distram. Stii ca-mi pare rau dar am simtit k mai important e sa te trag de urechi.

Mergi la inceput