INSEMINARE(41)
Raspunsuri - Pagina 21
viss spune:
nu stiu cum sa intru pe profilul meu.sa activez mesajele.am gasit in partea de sus a unui mesaj,o carticaica- care spune ceva de profil, dau click pe ea, dar imi spune ca trebuie sa fiu inregistrat ca sa am acces, dar eu sunt inregistrata, si atunci?cum fac?
Arianna_M spune:
Offff......mie imi e frica de faza cu ingrasatul........dar incerc sa ma abtin acum de la prajiturele si alte chestii....k nu vreau sa ma fac de 100 de kg cand o sa am burtik![]()
![]()
maine merg la monitorizare....
sa vedem dak am grasunei...![]()
_
fotograflar
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss bafta, arianna.iti doresc niste foliculi foarte grasi. |
Doamne ajuta la toata lumea !!!!
_
fotograflar
dankutza spune:
llary verifica-ti adresa de mail. Ti-am trimis cartea pe mail. 
Inca o data multe multumiri pentru urari. Astept si eu sa va fac urari. 
22+ moi si
Cezara Maria
bytzi spune:
viss,te loghezi si in stinga sus in meniu cauti si dai clik pe mesaje private,apoi iti apar 4 casute in dreapta sus si dai clik pe casuta cu options ,pifezi cum vrei sa-ti apara mesajele si trimiti...si asa ai PM (mesaj privat)
apoi din bara de sus a mesajului unei persoane care vrei apesi pe PM si ii scrii
daca tu nu ai accesat PM nici nu poti trimite,succes
dumnezeu ma va ajuta

ella28 spune:
Arianna bafta multa,sa ne dai o veste buna. Off k vorbiti de kg. Mi-am facut saptamana asta pe net indicele masei corporale. Adica greutatea/inaltimea la patrat. Am 26. M-am socat. Stiam k sunt grasutza dar se pare k e mai mult de atat. M-am ingrasat de la Duphaston,de la arefam nu. Iar de nervi,de emotii,nu pot sa fac cura. Nu mananc mult dar totusi ma ingras. La naiba.
speranta2008 spune:
Buna dimineata
Danutza - superba fetita ai. Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari! Asteptam vesti in permanenta de la voi!!! 
Eu mi-am propus ca luni sa merg la o consultatie de biorezonanta. A
m auzit multe chestii faine si vreau sa incerc.
Mi -a fost recomandat un dr din Brasov se numeste Mircea Brasoveanu , asa ca luni ma urc in tren si voi veni cu vesti extraordinare.
.
Wk placut !
In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
peta spune:
Ella si eu aveam IMC-ul 26 in februarie cand m-am apucat de tratament si cand am citit pe prospect ca are risc de ingrasare m-am speriat f tare si m-am ambitionat sa tin regim. Am inceput prin a nu mai manca deloc zahar sub nicio forma. Spre surprinderea mea am incpeut sa slabesc, chiar daca am facut tratament. Imi spusese si doctorita ca sunt prea grasa si ca si asta ar putea fi o problema pentru ovulatie.
Ieri am fost la dermatolog ca mi-au aparut niste pete pe piele si mi-a zis ca am facut iar pitiriazis rozat pe fond de stres si imunitate scazuta
...noroc ca trece de la sine si nu ma mananca.
Arianna_M - bafta multa, iti doresc niste foliculi mari si frumosi si endometru de asemenea