INSEMINARE(41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

Si am uitat sa zic dankutza multumim ca ne informezi si pe noi, asa putem invata o gramada de lucruri noi ptr cele care suntem inca aspirante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

luna trecuta dupa ce am facut puregon injectabil, m-am ingrasat.luna asta nu am facut nici o stimulare,in schimb am luat arefam 200mg,2 saptamani,si m-am ingrasat si mai tare.e posibil sa fie de la progesteron?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Viss....
cat ai luat de la puregon ?

_

fotograflar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Multumesc pentru felicitari. Sa dea Dumnezeu sa simtiti si voi cat mai repede emotiile sarcinii.

Viss eu am luat Puregon vreo 5 kg in vreo 5 luni. E periculos rau de tot cu ingrasatul. Eu am patit-o de la el. Cred ca e cu 2 taisuri. Te ajuta pe o parte si ti-o trage pe partea cealalta.

22+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

vii, si eu m-am ingrasat.
si am luat destul zic pentru o luna, aproape 4 kg....

PM e masajul privat pe care il poti primii sau trimite la oricare dintre noi.
din cate imi amintesc tre sa intri pe profilul tau si sa activezi mesajele.

pupici , iti trimit mail.

pupici tuturor mamici sau viitoare mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

viss, iti trimit un mail test sa vedem daca am notat adresa corecta.

pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Sinere felicitari,Dankutza!Am lacrimat la citirea fericirii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Si de la duphaston se ingrasa??
Ma dor ovarele in special cel pe care n-am ovulat luna aceasta.
Sanii nu sunt modificati.Simturile normale.Am cosuri,ceea ce eu nu aveam.Pareri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

dankutza felicitari, ma bucur pentru tine. Sa ne tii la curent cu tot ce face fetita ta frumoasa
eu de la stimulare cu clomifen nu m-am ingrasat, dar am tinut regim si chiar am slabit. Puregon am luat doar o luna, nu m-am ingrasat dar am tinut regim. Si mie mi-a fost f frica sa nu ma ingras fiindca deja eram cam grasa si mi-a zis si doctorita ca trebuie sa slabesc, asa ca m-am abitionat si am tinut regim.
Am luat si eu mai demult duphaston si am avut reactii tare urate de la el: ma dureau sanii groaznic si mi se umflau si aveam sangerari intre menstruatii. Dupa aia am luat Utrogestan (care e practic ac chestie), am luat oral cateva zile si am observat ca aveam ameteli dupa ce il luam si la recomandarea doctoritei am inceput sa-l iau intravaginal si a fost ok, n-am mai avut probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

nu stiu cat m-am ingrasat, dar destul de mult.pe langa burta, ma supara mult bratele.ma enerveaza. sunt si mica de inaltime,si cred ca se vede haios. am vrut azi dimineata sa imbrac un tricou cu manecuta usor bufanta, si cu banderola in partea inferioara a manecutei- cred ca intelegeti, ma strangea asa de rau la brate, incat l-am scos.luna trecuta mi-am cumparat un sutien cu un numar mai mare, iar luna asta mi-e mic.nu am tinut regim,ptr ca lucrand in spital - ne aduc pacientii prajituri, torturi..dar acasa am mancat mai mult rosii, pepene..cocncluzia,e ca dc luna asta n-o sa fac nici stimulare, nici inseminare ma apuc de gimnastica.nu de alta, dar in sept. ma asteapta puregonul si foliculii

Mergi la inceput