INSEMINARE(41)
Raspunsuri - Pagina 19
peta spune:
Ella si mie imi place Dracea si as vrea sa contiuni cu ea, ca nici mie nu-mi place sa ma tot mut, plus ca imi convine f mult si zona ca e la 10 minute de serv. Eu vreau totusi sa fac o pauza ca am facut stimulare 5 luni si vreau sa mi se mai curete un pic organismul. Fac o pauza si fiindca vreau sa merg in concediu si nu prea ne mai permitem si concediu si trat+IA. Si mai vrea o pauza si dpdv psihic, pur si simplu sa nu ma mai gandesc la asta, sa avem si noi macar o luna doua o viata normala, sa nu mai trebuiasca sa "prestam" la comanda. Adica vreau o luna in care nici macar sa nu ma gandesc cand am ovulatie.
Dar dupa aia, ma pun iar pe treaba. Cu tratament+IA. Si poate vorbesc cu doctorita si despre posibilitatea unei stimulari un pic mai puternice, poate cresc sansele daca reusesc sa am mai multi foliculi.
Mi-e si teama ca daca ma prinde schimbarea de prefix fara sa fiu insarcinata o sa ma deprim groaznic 
Operatia nu i-a rezolvat problema sotului tau? Cum e spermograma lui acum?
peta spune:
La noi a fost bine, la prima 38 mil si la a doua 60 mil. Prima oara cand si-a facut spermograma sotul meu nu a iesit prea bine, dar o facuse dupa 6 zile de abstinenta. Ii iesisera 98 mil/ml, dar mobilitate proasta si multi anormali. De atunci a luat la recomandarea unui urolog un supliment spermotrend si i-am mai luat si eu tinctura de branca ursului. Acum nu stiu daca au ajutat sau era oricum ok....
ella28 spune:
Stati super ok. Voi ati avut pauza inainte de inseminare? Dracea nu recomanda pauza, total diferit decat alti medici.
peta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella28 Stati super ok. Voi ati avut pauza inainte de inseminare? Dracea nu recomanda pauza, total diferit decat alti medici. |
pauza de la prestat? nu, am avut contact vineri seara cand am facut si pregnylul si duminica inseminarea. Si celalata doctorita la care mai fusesem ne-a pus la treaba inainte de IA.
dankutza spune:
M-am intors de la eco. Sunt fericita. 

Am avut confirmarea. Fetita 100%. Ne-a aratat labiile. A prins-o cu picioarele desfacute ca la gineco, dupa ce a stat cu mana intre picioruse vreo 10 minute. Era rusinata rau.
Mi-a spus ca totul e perfect. Nu am nici un motiv de ingrijorare. Copilul este sanatos, placenta e bine. Totul e ok. Ma simt asa linistita si fericita.
Printesa mea dormea la eco. A trebuit sa o inghionteasca nitel. Apoi s-a intins si a cascat. A inghitit un pic de lichid amniotic. E asa de draguta. Are un nasuc in vant, asa de dragut. Iar mi-a spus ca o sa nasc pe 23 dec. E in grafic. Din p.d.v. a eco are 22 sapt si 1 zi. In realitate are 22 sapt si 4 zile.
Korina felicitari. Vad ca o sa ai si tu o fetita cu fundita si rochita. Sa ai o sarcina usoara in continuare. Trmite-mi te rog PM cu adresa ta de mail ca sa iti trimit cartea. 
Speranta
esti o scumpa. Mi-a placut povestea ta. Ai mare dreptate. Copii nostrii vin atunci cand trebuie si nu atunci cand vrem noi. Am vazut pe propria piele. Fiecarui suflet ii este dat de la Dumnezeu propria-i soarta. Totul este sa nu va pierdeti speranta. 
Ilary Korina a reusit pana la urma natural. Deci nici inseminarea nr 2 nu a fost reusita. Odisee este un la fel ca inseminarea, dar unde scriu fetele gravide, in principiu cele cu varste apropiate. Adica, eu scriu la nov-dec pt ca nasc in dec. Iti doresc sa ajungi cat mai repede la odisee. 
PM inseamna privat message. Adica, vezi mesajul de la mine. Apesi pe dankutza si ai sa-mi vezi profilul. Sub poza (pe care nu am atasat-o inca) o sa vezi scris cu rosu PM si dankutza langa. APasa pe dankutza. Se va deschide o pagina cu o fereastra unde imi poti lasa un mesaj. Scrie si trimite-l. 
bytzi si atunci de ce nu iti dr niste stimulente pt foliculi? Macar niste Clostylbegyt. Iti doresc ca luni sa fi "foliculoasa". 
Synevo, Babes si Medlife fac analize mai ciudate. Eu, dupa avortul menstrual am facut niste analize. Sunt trecute pe prima pagina. Si mi-au iesit bine.
Peta eu am renuntat la cafea acum un an jumate si la tigari acum vreo 10 luni. Esti inca tanara. Nu ai nici 30. Stai linistita. Sunt fete la odisee de aproape 40 de ani. VArsta pe care o ai e ok. 
22+ moi si
Cezara Maria
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui dankutza M-am intors de la eco. Sunt fericita. ![]() ![]() Am avut confirmarea. Fetita 100%. Ne-a aratat labiile. A prins-o cu picioarele desfacute ca la gineco, dupa ce a stat cu mana intre picioruse vreo 10 minute. Era rusinata rau. Printesa mea dormea la eco. A trebuit sa o inghionteasca nitel. Apoi s-a intins si a cascat. A inghitit un pic de lichid amniotic. E asa de draguta. Are un nasuc in vant, asa de dragut. Iar mi-a spus ca o sa nasc pe 23 dec. E in grafic. Din p.d.v. a eco are 22 sapt si 1 zi. In realitate are 22 sapt si 4 zile. 22+ moi si Cezara Maria |
Felicitari mamico !!!!!!!

Mi-au dat lacrimile.......abia astept sa traiesc si eu ceea ce ai descris tu aici.....

_
fotograflar
eleia spune:
Felicitari dankutza
sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa stea cuminte la mami in burtica ca a colo e cel mai bine
viss spune:
sa ai o fetita sanatoasa, o sarcina si o nastere fara probleme, danuktza.
soricica, habar n-am ce-i aia pm.
si cum sa ajung acolo.dar adresa mea de mail e: mady_1979@yahoo.com
bytzi spune:
| citat din mesajul lui dankutza bytzi si atunci de ce nu iti dr niste stimulente pt foliculi? Macar niste Clostylbegyt. Iti doresc ca luni sa fi "foliculoasa". ![]() |
dankutza,fiindca si cu stimulare si fara tot un folicul produc
nu raspund la stimulari ,am facut cu 75ui gonal/zi -10 zile =1 folicul
apoi cu 150ui gonal/zi tot un folicul si cu closty tot unul...
FSH meu este de 20 ,asta este cauza
merci mult sper sa am un foliculas pe CM natural,caci nu tot timpul aveam..
am 6 inseminari facute pina acum si fiindca nu pot face FIV din cauza ca nu raspund la stimulari ,am zis sa mai incercam o IA ...
ar fi mers si un fiv pe CM natural dar costurile sint mari si sansele de 15% tot ca la inseminari..
dumnezeu ma va ajuta