INSEMINARE(41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Eu stiu ca analiza de anti-mullerian se face in Bucuresti la laboratoarele Unisyn (am impresia ca apartine de CMU) si la Bios (021/2305500). Se face din cate stiu in Z3, ar trebui sa sunati pentru programare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

Asa e. Analiza de anti-mullerian (AMH)se face in Bucuresti. Parca mai multe laboratoare o fac, eu stiu sigur de Synevo ca am fost acolo si am intrebat. Costa 2500 RON si se recolteaza doar la Colentina dar analiza se prelucreaza in germania din cate mi-au zis. Si parca tot asa am citit si eu ca in z3 se face, dar nu stiu exact. Eu pana la urma nu am mai facut-o ca dupa cum vedeti tot bajbai si nu stiu exact pe drum sa o apuc.
peta mersi frumos de informatii. O sa mai citesc pe net despre bacilii doderlein ca nu stiu detalii.
Ce sa zic, pe dr meu nu pot sa-l condamn ca e speriat cu alergiile astea si bajbaie si el. Zice sa face ceva dupa care zice sa facem altfel.... dar il inteleg cumva ca nici medicii alergologi nu m-au lamurit ce pot sa fac si ce nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

AMH si inhibina B se face si la IDS si costa impreuna 420 lei si rezultatul in 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

multumesc pt raspunsuri. Stiti cumva daca am inteles eu corect si analiza asta arata si calitatea rezervei ovariene sau o analizeaza doar cantitativ?
ella si eu cam am simptome de ciclu, adica ma dor sanii, dar mai putin ca alte dati si durerea a inceput mai tarziu decat alta data. In rest niste mici intepaturi prin burta in diferite locuri, dar cred ca mai degraba de la digestie. Oricum simptome de sarcina chiar nu am niciunul. nu am prea mari sperante si incerc din rasputeri sa ma tin departe de farmacii . Teoretic sambata sau cel mai tarziu duminica ar tb sa vina CM, deci in curand aflu...

Mergi la inceput

vreau sa va mai intreb si eu ceva, voi beti ? ca eu nu am putut sa ma las, si beau o cescuta dimineata. Din cate am citit o ceasca pe zi ar fi inca ok, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Viss acupa-ti mintea cu examenul acesta. este foarte imoportant pt tine si cariera ta. Ai sa vezi ca bebe, vine imediat dupa asta. Sa iti spun cum a fost la mine. Dupa avortul menstraul din ianuarie, aveam de astptat urmatorul ciclul. Gandul imi era numai la de ce, de ce mie, ce nu a mres bine, ce am facut rau sa merit asta... si multe alte intrebari, la care nu le puteam gasi raspuns.
Prin februarie, se scoate un post de profesor pt staful romanesc (eu fiind asisitenta de profesor pana atunci, asisitenta unui englez, desi aveam studiile necesare, ba mai multe inca). Nu am stat pe ganduri prea mult si m-am aruncat cu capul ianinte. M-am dus la director si i-am spus ca vreau sa aplic. El mi-a spus ca postul este pt copii mici si eu sunt buna sa lucrez numai cu copii mari. Mi-a dat o sansa, mi-a zis daca te descurci bine este posibil sa se creeze un nou post dar numai in sitiatii speciale. Adica? Daca ne impresionezi cu calitatile tale de profesor, vom (adica directorii) discuta posibilitatea unui post la clasele mai mari.
Mi-a fost de aajuns. Aveam de astepatat ciclul sa vina. Nu vroiam sa imi otravesc mintea cu nimic, asa ca m-am apucat de lucru. AM avut cateva intreviuri (cu fiecare director in parte si apoi la foc incrucisat cu toti), desi ma stiau de ani de zile, am vut obseravtii la clasa, scriptologie si multe altele. O luna, o luna jumate am trait numai pt acest lucru.
Am primit psotul, si mi-a spus ca am fost cel mai bun candidat. Siii, de ce? Nu aveam nimic de pierdut. Eram ca un caine inrait care dorrea sa uite niste lucruri persoanale. Desi aveau in plan doar un post, au creat inca unul pt mine, pt ca i-am impresionat.
La scurt timp, dupa ce luam postul rameneam gravida. Am primit postul, am plect cu sotul la Roma pt cateva zile. Ciclul a venit, am facut inseminarea si iata-ma gravida. Stii de ce? Pt ca am avut mintea ocupata cu altceva. 100% mintea a fost ca sa iau acest post. Mi-am zis ca daca nu am copii, trebuie sa ma si eu ceva in viata. Pt prima data in viata mea, ma detasasem complet de proiectul bebe.
Ti-am scris ca sa stii ca nu trebuie sa iti pierzi speranta. Stiu ca esti daramata acum, dar nu iti plange de mila. Eu sunt pe principiul, mai bine atac pana la moarte decat sa stau si sa imi ling ranile.

Ilary tirmite-mi PM cu adresa de mail. Oricine mai vrea cartea Mama si copilul, va rog trimite-mi un pm un adresa de mail si o sa vi-o trimit in scurt timp.

Soricica imi pare rau. uite un pup

Am plecat ma duc la morfofetala. Vorbim cand ma intorc.

22+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

Peta si eu beau o cafea dimineata. Cu cofeina. Lapte si zahar.
Am renuntat insa la cafeaua de dupa-amiaza, am zis sa nu exagerez totusi. Sa ma vezi pe la 3 cat de adormita sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Succes Dankuta sa ne povestesti cum e
ce tre sa fac pt a-ti trimite PM ca nu stiu...

Mergi la inceput

da, si eu dupa-amiaza parca as fi drogata. Si mai am si tensiunea mica si daca nu beau cafea sunt varza.
Cred ca luna viitoare nu ma mai duc nici la monitorizari, iau pauza de tot.

Mergi la inceput

Peta vei continua cu Dracea? Eu am schimbat atat de multi medici ...ca nu mai am puterea sa ma mut din nou. In plus chiar imi place de ea. Sa speram ca imi va purta noroc.
Eu nu as vrea sa fac pauza deloc. Daca se poate as vrea sa fac inseminare in fiecare luna. Mi-e frica ca sotului sa nu-i scada din nou valoarea spermogramei si sa ajung la FIV...

Mergi la inceput