INSEMINARE(41)
Raspunsuri - Pagina 17
korina spune:
Ilary
Eu am facut 2 inseminari,una in august 2008,fff dureroasa si ce-a dea 2-a in ian 2009 ,la fel de dureroasa,dar pt ca l-am avertizat pe medic ce patisem prima data a ajuns la concluzia ca trebuie sa ma intorc cu vezica plina,pt uterul era intors complet spre dreapta si nu reusea sa-mi faca inseminarea.Cu vezica plina a fost fff usor,un pic stresant ,dar incomparabil ca durere,timp si alte cele.Sa ai bafta !
Dankutzama bucur sa aud ca iti merge bine cu sarcina,si sa o tineti tot asa tu si bebelina ta.As vrea sa te rog daca poti sa-mi trimiti si mie carte "mama si copilul"
Mult noroc tuturor fetelor si sa va mutati cat mai curand la odiseea
24+
bytzi spune:
ilary,odiseea este aici,adik locul gravidutzelor
,succes si cit mai repede la odisee
dumnezeu ma va ajuta

speranta2008 spune:
buna dimineata
Viss, soricica - luna viitoare va fii
! Stiti mi-e mi-a placut tare mult povestioare cu Dumnezeu si copiii. O voi posta aici, chiar daca unele o stiti ...pe mine ma ajuta tare mult :
Buna fetelor!Voiam sa va spun o istorioara mica daca o pot numi asa care mi-a fost spusa de o colega.Sper sa va incurajeze putin asa cum s-a intamplat si in cazul meu:ingerasii nostri sunt acolo sus langa Dumnezeu,stau toti frumos la rand pana le va veni timpul sa fie trimisi pe pamant.Ei sunt foarte suparati cand ne ved pe noi atat de amarate si de nerabdatoare,asa cum ei au rabdare sa stea la rand ,asa cum au fost pusi ,ar vrea ca si noi sa avem rabdarea sa-i asteptam.Cum nici noi nu am venit in acelasi timp pe lume si am stat la un rand ,urmand o anumita ordine asa se intampla si cu ei ca altfel am avea toti aceesi varsta daca am veni pe lume in acelasi timp,Deci trebuie sa avem credinta ca ingerasul fiecaruia isi asteapta randul sa fie trimis pe pamant asa ca ...RABDARE(aceasta fiind una din vitutile vietii,si foarte putin lume da dovada de ea).
Si eu simt ca se apropie acea prima zi,si incerc sa o primesc si eu cu bratele deschise,spunandu-mi ca ingerasul meu inca nu a ajuns la rand...Pupici la toate fetele care pot trece cu brio peste prima zi...
Eleia - esti pe prima pagina..
Korina - ai un carucior roz
...Doamne ce imi place sa pun caruciore pe prima pagina...![]()
o zi minunata tuturor 
In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
eleia spune:
speranta2008 mersi frumos
.
Cat despre poveste...ce sa zic emotionanta, sensibila si cred ca pe toate ne ajuta tare mult. 
bytzi spune:
ilary,eu voi face o IA pe CM natural,luni fac prima eci si daca am foliculas voi face IA cu dr Ispasoiu,la mine e mai greu caci nu prea mai am foliculi pe CM natural...iti tin pumnii
dumnezeu ma va ajuta

peta spune:
eleia, sunt curioasa, ti-a spus doctorul unde se face analaiza hormonului antimullerian? ca din cate stiu eu la noi nu se prea face. Am citit si eu cate ceva despre analiza asta si din cate am inteles iti arata atat cantitatea cat si calitatea rezervei ovariene, deci e interesant de facut. Despre analize imi dau si eu cu parerea (nu stiu cat de corect e): am vazut ca la tine bacili doderlein sunt absenti, ceea ce nu e bine fiindca ei fac parte din flora normala si lipsa lor indica o infectie. Am facut si eu spalaturi cu tantum rosa si mie mi-a facut bine, dar am luat si niste ovule (din pacate nu mai stiu cum se chemau)
ella ce mai faci? cum te mai simti?
ella28 spune:
Peta sunt ok
nu mi-a venit adica dar nici mari sperante nu-mi fac.
Si chiar vorbeam ieri cu o prietena gravida cu al doilea bebe si ea imi spunea ca la ambele sarcini, in primele 2 luni a avut senzatia de ciclu. Deci probabil ca nu trebuie sa ne luam dupa semne, desi eu sincer nu reusesc...Tu esti ok? Azi suntem in Z12, mai avem putin pana la marele adevar