INSEMINARE(41)
Raspunsuri - Pagina 16
ella28 spune:
La Gynera se baga un cateter (a se citi furtun) subtire si flexibil.
Care se stramba dupa cum de stramb i-e si drumul
de ce sa fie drept?
viss spune:
off, normal ca mergem mai departe.avem oare alta solutie?
sunt si racita cobza,si ieri nu am luat decat ceai cu miere, de frica sa nu accentuez sangerarea..dc era sarcina?
am fost la munte, si am ratat sansa sa intru intr-un bazin cu apa sarata de la olanesti, de frica sa nu deranjez ceva..cand am fost la mare luna trecuta n-am intrat in apa,n-am stat la soare, ptr ca de, facusem inseminare, si treb sa ma menajez..se zice ca treb sa nu fii stresat, sa traiesti viata ca si cum nu ai avea aceasta problema,dar nu se poate..
eu fac ecografii lunar de 2 ani,incerc sa ma incadrez cu garzile la spital, intre ecografii, inseminare si perioada de dupa..nu e usor.ce ma enerveaza e ca sunt atatia care privesc atat de superficial situatia,care nu pot intelege nimic, nu vor s-o faca..am un examen luna viitoare.important.datorita caruia voi mai lucra in spital inca 4 ani.toata studentia m-am visat sa ajung aici, ii priveam cu jind pe cei mari, si credeam ca numai cu spaga poti ocupa acele locuri,iar acum sunt asa aproape, si nu ma mai intereseaza asta.dar cum D-zeu ni le da cum vrea el si cand vrea el, am sa incerc sa le obtin in ordinea in care vin..merg mai departe,ca alta solutie nu am sa obtin ce vreau. si vreau acest lucru prea mult.si voi la fel, nu,cele fara 2 liniute?![]()
viss spune:
speranta, sa imi modifici fraza din prima pagina -din "in asteptare" in "nereusita"..
asta e. in septembrie voi avea 3 examene,si voi face si inseminare la sfarsitul lunii.le voi duce pe toate ,de gat, taras..
va iubesc, sincer.in lumea reala,nu mi-am gasit pe cineva care sa fie tolerant,in ochii caruia sa vad altceva decat "obsesie"..
eleia spune:
Nu am avut rabdare pana maine si am intrat sa va scriu. Deci rezultatul analizei:
absent ureaplasma, prezent mycoplasma hominis < 10000 ufc/proba. Mai jos sunt trecute antibioticele la care e sensibil.
La citodiagn. secretii vaginale:
frecvente epitelii superficiale si intermediare. rare pmn. absenti bacili doderlein. frecventi cocobacili gram negativ cu aspect sugestiv de vaginoza bacteriana "clue cells". absente levuri. absent trichomonas vaginalis.
Tratamentul care mi-l daduse si pe care nu pot sa-l fac: unidox (metronidazol), flagyl, flamexin, spalaturi cu tantum rosa si ovule klion.
Si mai e ceva dubios cred FSH =11.8 (faza foliculara: 3.5-12.5), medicul zicea ca e valoarea prea mare si sa fac si hormonul antimuller.
Ce parere aveti?
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eleia Buna fetelor sper sa ma primiti in gasca voastra si sa va port noroc, poate trecem toate la odisee cat mai repede.Si eu urmeaza sa fac o inseminare in septembrie sau octombrie, eu sper la urmatorul CM sa incep tratamentul cu menopur. Vroiam sa va intreb daca e cineva care face inseminare intravaginala ca eu din asta urmeaza sa fac. Anna Ivan si eu tot la dr Albu sunt. Cred ca tut o sa faci inaintea mea inseminarea asa ca te rog sa-mi dai si mie mai multe detalii. |
mie ar trebui sa imi vina ciclu in jur de 16 sept deci probabil pe la sf lunii o sa fie IA. poate ne vedem acolo
llary spune:
Va pup,de abia am ajuns acasa de la o zi de nastere si tsusti la calculator-sunteti prietenele reale ale mele
Mai rezistati fetelor?Ati facut test? eu nu
Bytzi ce mai faci?
Dankutza imi trimiti si mie cartea on line mama si copilul pt o colega.Ce trebuie sa fac ca sa o primesc?
Eleia si eu stiu ca in cazul tau trebuie tratament.O colega avea prb cu ureoplasma si pana nu a facut tratament nu a ramas insarcinata
ella28 spune:
Eleia eu nu sunt ok cu infectia aia,eu stiu k e o cauza a infertilitatii. Nu ai nimic pe antibiograma aia cu care sa fii ok? Cat despre FSH...e spre limita superioara dar cel mai tare conteaza daca la control esti ok. La ovulatie ma refer,pt ca Fsh indica rezerva ovariana redusa. Cati ani ai? Pup
soricica spune:
buna seara,
nici la mine nu a fost sa fie.
azi , deja sunt ziua 2 cm.
VIS,,activeaza-ti PM-UL, vreau sa iti trimi un mesaj.
si fruntea sus.o sa reusim ai sa vezi 

.
bafta tuturor care astepta rezultatul si multa, multa sanatate
noastre, ele sunt un exemplu de reusita.
pupici