INSEMINARE(41)
Raspunsuri - Pagina 14
peta spune:
eleia de ce ti-a recomadat doctorul sa faci inseminare intravaginala si nu intrauterina?
din cate stiu pentru verificarea trompelor poti face laparoscopie daca nu cumva esti alergica si la anestezic, dar oricum e o procedura mai complicata...
multa bafta
ella28 spune:
eleia bine ai venit. Nu inteleg ceva : tu ai Mycoplasma si faci inseminare? Cum naibilor? Pai trebuie tratata inainte.
eleia spune:
Laparoscopie nu pot sa fac ptr ca e cu anestezie si pana in prezent am facut teste cam la 4-5 anestezice si la toate sunt alergica. Si stiu ca la laparo baga si ceva antibiotic la care tot asa...
Ptr mycoplasma mi-a zis sa fac spalaturi cu 1 ligura de bicarbonat la juma' de litru de apa. Ca atfel nu am cum sa o tratez. Sotul o sa ia antibiotic.
Fetelor sfatuiti-ma si pe mine ca nu ma pricep. Am vazut ca voi ati mai facut inseminari si cred ca va pricepeti mai bine. 
ella28 spune:
Eleia Mycoplasma este infectie, nu trece decat cu antibiotic...nu cred ca ma insel. Nu cumva ai altceva? Gen: Candida etc...atunci mi-as explica dar altfel nu.
eleia spune:
ella28 stiu ca e infectie ca initial mi-a dat o lista cu medicamente (antibiotice...) dar am fost si mi-am facut testele ptr alergie si nu pot sa iau.
Acum nu mai stiu exact ce mi-a dat dar ma uit diseara si pun lista.
Mersi frumos ptr ajutor. 
viss spune:
buna, fetelor. la 8.20 am fost la Dacia sa-mi fac beta.la 2 am luat telefonic rezultatul: 0. nici macar 1,sau 0,06..sincer sunt tare amarata.nu stiu cum sa fac sa ma opresc din lacrimi.bine ca am cateva ore pana la 6, cand vine sotul sa ma "destrabalez"..nu trebuie sa ma vada chiar asa.
luna asta am sa iau pauza,in sept cand vine dr. cezara am sa fac stimulare cu puregon,si alta inseminare..
am sa va citesc zilnic, si va tin pumnii tuturor.
ella28 spune:
Viss imi pare rau.
Eu cand am aflat rezultatul la FIV, am iesit pe usa, m-am dus sa platesc lumina (nu o sa inteleg de ce am facut asta niciodata...), am facut o baie si ...gata! Nu am putut sa plang, am fost inerta...
Inteleg f bine ce stare ai dar stii ca ...trebuie sa mergem mai departe, nu?
peta spune:
uite aici un link despre acest subiect: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=65750
eleia spune:
viss hai nu mai plange
. Cred ca esti f suparata, dar trebuie sa treci peste asta. Stiu ca poti ptr ca ai mai facut-o din nefericire. Pentru mine esti un exemplu de curaj
si vorbesc serios cand zic asta. Am citit pe prima pagina ca ai trecut prin multe si nu stiu cate ar fi rezistat si ar fi luat-o de la capat.
O sa vezi ca data viitoare o sa iasa asa cum vrei tu
.
Multi
si o floricica de la mine
.