INSEMINARE(41)
Raspunsuri - Pagina 13
ella28 spune:
Peta 1 pastiluta din Z3-Z7 (5 zile deci). Am auzit ca sunt in vacanta pana pe 3 sept. Trebuie sa calculez cum pica o eventuala monitorizare, n-as vrea sa ratez luna asta sincer. Septembrie e luna mea norocoasa. Cam in toate cele mi-a purtat noroc.
peta spune:
Pai in cel mai rau caz poti merge in alta parte sa faci monitorizare. Vrei sa faci si IA luna asta, nu? Closty ti-a recomandat doar ca sa-ti maresti sansele, nu? Adica tu ovulai oricum natural din cate tin minte.
ella28 spune:
Peta de fapt cred ca mi-a dat pentru ca din cate mi-a explicat dupa o stimulare hormonii se aranjeaza mai bine...si sa incercam si altceva. Am deja 2 inseminari facute pe aceeasi schema, ne-am plictisit si mai diversificam
Nu cred ca voi avea mai multi foliculi pentru a creste sansele, am un corp f ciudat , face ce vrea el. Nu reactionez ok la stimulari, la FIV a fost un fiasco...
Nu ma mai duc nicaieri, m-am saturat ca schimb medicii ginecologi, raman la Dracea pana raman gravida![]()
ella28 spune:
Am facut stimulare cu 3 Menogon pe zi, 6 foliculi...1 singur ovocit. Mai bine faceam pe natural, fara stimulare...
Oricum nimeni nu si-a explicat de ce, dar chiar nu mai conteaza.
Apropo ca tu spuneai ca nu stii daca foliculul tau contine sau nu ovocit. Poti sa-ti faci o analiza-estradiol inainte de inseminare. In ziua cu monitorizarea de ex. Altfel nu prea ai cum...decat la FIV la punctie, unde nu-ti doresc sa ajungi.
eleia spune:
Buna fetelor
sper sa ma primiti in gasca voastra si sa va port noroc, poate trecem toate la odisee cat mai repede.
Si eu urmeaza sa fac o inseminare in septembrie sau octombrie, eu sper la urmatorul CM sa incep tratamentul cu menopur.
Vroiam sa va intreb daca e cineva care face inseminare intravaginala ca eu din asta urmeaza sa fac.
Anna Ivan si eu tot la dr Albu sunt.
Cred ca tut o sa faci inaintea mea inseminarea asa ca te rog sa-mi dai si mie mai multe detalii.
peta spune:
Am mai gasit fete pe forum care zicea ca au facut stimulare inainte de FIV si desi aveau multi foliculi f putini contineau ovocit. Si am citit iar si de cazuri in care ovocitul lasat singur cu spermatozoizii nu s-a fecundat pe motiv de "incompatibilitate"
Si deci estradiolul iti poate indica daca foliculul are ovocit? Imi inchipui ca punctia e groaznica, oricum nu se face decat pt FIV, cred ca nimeni nu e nebun sa-si faca punctie doar ca sa vada daca are ovul sau nu. Eu sincer sa fiu cred ca ma opresc la IA, FIV nu as vrea sa incerc. Sper sa nu fiu pusa in situatia sa iau o asemenea hotarare...
eleia - bine ai venit. Sa ne spui mai multe despre tine.
eleia spune:
peta multumesc de primire
.
Sa va zic cate ceva despre mine. Sunt casatorita de 11 ani, insa pana in 2005 am luat pastile anticonceptionale si din 2006 am inceput sa ne gandim la un
insa pana acum nu a fost sa fie.
De anul trecut am inceput sa facem mai multe investigatii. Pana atunci am mai fost la medici ginecologi din buzau si totul parea bine, insa nu ne-au dat sa facem analize. De anul trecut am mers insa la buc la medlife la materno-fetala si ne-au dat de facut toate analizele care apar pe prima pagina. Si ce sa zic, sunt aproape toate bune cu exceptia unei infectii cu mycoplasma.
La mine mai e o problema mare, mare, mare ...sunt alergica la medicamente asa ca e mai greu. De aia nu mi-au facut nici HSG ptr ca sunt alergica la iod si deci nu stim daca trompele sunt permeabile sau nu. Deocamdata o sa incercam inseminarea intravaginala asa cum am zis si in primul post si speram sa reuseasca. 

eleia spune:
Tot eu
.
speranta2008 te rog sa ma treci si pe mine la aspirante pe prima pagina cu textul "pregatire ptr IVI la Medlife cu dr Albu sept-oct"