INSEMINARE(41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Viss fa un beta, macar sa iti fie clar. Eu totusi sper ca tu sa fi gravi si asta sa fie doar un ciclu peste sarcina. Dute la Babes maine dimineata. Costa in jur de 50 de lei.

Peta eu m-am chinuit timp de 6 ani sa raman gravi. Acum, am inteles ca de fapt eu am avut ovulatie doar de 3 ori: acum vreo 2 sau 3 ani de la Clostylebegit, si la cele 2 inseminari. In ianurie mi-a incoltit gandul ca de fapt eu am avut un avort menstrual acum vreo 2 sau 3 ani. A fost prima data in viata mea cand am eliminat un cheag foarte mare. Zdup, in chiloti, fara durere. A doua oara s-a intamplat in ianuarie. Acelasi probleme le am si eu. Stai linistita, ca ai sa ramai si tu gravi. EU am ovulat de la prima stimulare / inseminare. Deci, le-a trebuit doar un sut la ovare ca sa inceapa sa munceasca.

Micomic am luat Siofor timp vreo 2 sau 3 ani. Nu stiu daca a ajutat cu ceva. Poate da, poate nu, dar rau nu a facut.

Ella Arefamul l-am pus vaginal. Intr-adevar se protejeaza ficatul asa si in plus actioneaza exact unde trebuie. Corpul isi exact cat are nevoie.

Ilary nu sunt medic. Am citit foarte mult pt ca m-a obsedat subiectul. Am aflat multe si de la fetele care au fost inaintea noastra. In plus sora-mea e medic si o mai omor si pe ea la cap. La cezara ma duc cu listuta, si culmea tin minte tot ce imi spune. Imi raman bine lipite de creier.
Intrebi daca 20 minute e putin. E mult in compartie cu cat am stat eu pe masa. Prima data am stat maxim 2 minute si a doua oara am stat 5 minute. Motivul: nu-mi facuse inseminrea in cabinet ci pe masa unde se fac punctiile ovariene. Deci nu ma grabea nimeni. M-am imbrcat in viteza si m-am urcat pe bancheta din spate a masinii. AM stat culcata tot drumul. desi mi s-a spus ca virgula, colul este inchis la loc. Acasa, m-am asezat in varful patului si nu m-am dat jos decat cand imi pocnea vezica. Avusesem grija sa am neaparat scaun de dimineata, ca sa nu mai zac pe wc si sa ma screm. Sotul a fost camerista. El imi aducea la pat ce aveam nevoie. A doau zi nu m-am dus la servici. am bagat o minciunica. Ah, si am stat cu o perna sub fund. Acum,e u nu stiu sa spun daca a fost bine ce am facut, daca a influentat acesta grija excesiva sau nu. Dar, asa am inteles eu sa tratez inseminariile. Nu stiu daca si altele au facut asa sau nu. Fiecare face cum vrea.

22+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Viss poti face analiza la Bios,pe str. Roma. Se poate face cu taxa de urgenta,e gata in cateva ore si sa ceri sa o trimita pe mail,fax,cum ti'e tie mai ok. Macar stii care e treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

stie cineva, la dacia se deschide la 8?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Viss nu cred ca o sa gasesti pe cineva inainte de ora 9 la cabinet. Cred ca asistentii apar in jur de 9 - 9:30.

22+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Dankutza draga,eu am stast pe masa ginecologului 3 min apoi am coborat 20 min in pat.,dar eu duap cele 20 min am facut shush..u nu am mai putut tine ca mi-au pus 2 l apa in brate cu vreo 1 h si am baut 1-1,5l.ca sa fiu cu vezica plina.Si am fost de........Oare nu e bine ca am facut p...asa repede?Stiu ca si povestea asta ridica multe intrebari.Mersi ca ne raspunzi
Si inca o prb......
Eu am ovulat in a 11 zi,zi in care mi-au facut IA.Acum sunt in a 11 zi dupa IA,deci total 22 zile .Oare pot sa ma astept asa repede sa vina menstra sau chiar daca nu mai iau Duphastonul de 1 zi tot peste 6 zile ar trebui sa vina ciclu.Adica cand ar trebui sa fac testul de sarcina la 14 zile da la IA sau cand normal ar fi trebuit sa-mi vina ciclu in a 28 zi a ciclului?
colegelor de suferinta ,va pupAstept si de la voi sa scrieti

Mergi la inceput

Ilary cred ca ne facem noi prea multe ganduri aiurea. PP nu afecteaza sansa ta de reusita, stai linistita. E doar in mintea noastra...
Sa stii ca mie mi-a venit mai devreme decat de obicei dupa Arefam. Adica daca tu ai ciclu de 28 zile, probabil ca il vei avea prin 25-26 (cam la 14 zile de la inseminare sa socotesti). Dar...mai bine sa-l ai dupa 9 luni! Asa a fost la mine, nu stiu daca e o regula...

Fetelor , gata, am decis: daca nu vine pana atunci, voi face test luni (Z16). Sincer mi-e o sila de testele astea de mor asa ca ... sa ma astepte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

dankutza - multumesc de incurajari. Si eu trebuie sa recunosc ca sunt destul de norocoasa, am avut ovulatie cu doza minimia. Tu ai luat numai Clostylebegit? Ce doza?
Ella cred ca si eu o sa fac la fel. Astept pana luni. Din pacate am cam inceput sa am dureri de sani ca la CM, asa ca nu cred ca o sa ma prea mult de asteptat
Nici eu nu cred ca are vreo importanta daca te-ai dus la baie dupa IA. Dar in schimb nu stiam ca e bine sa ai vezica plina. Eu o aveam goala-goala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

fetelor ma doare capul infiorator!!!!

Mergi la inceput

Asta cu vezica este pentru un mai bun acces la noi. Daca Dracea nu ne-a cerut asa ceva inseamna ca s-a descurcat...pe uscat

Si eu am dureri de sani si de ovare...ca sa intelegi ce simt... deja mi-am luat Closty cu care ar trebui sa incep din ziua 3 de CM sa ma stimulez (e prima data cand il voi lua).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

ce schema de tratament ti-a dat pt Closty?

Mergi la inceput