INSEMINARE(41)
Raspunsuri - Pagina 11
peta spune:
pai la prima IA mi-a facut pregnylul chiar in momentul inseminarii, in timp ce acum am facut cu 36 de ore inainte in asa fel incat sa coincida cat mai mult momentul ovulatiei cu inseminarea.
Prima oara a durat f mult de cand a adus sotul "materialul" pana la momentul propriu-zis al inseminarii (cam 2 ore), ceea ce nu cred ca a fost prea bine. Aici la Gynera s-au miscat f repede.
ella28 spune:
Peta depinde f mult si de dimensiunea foliculului si Dakutza spunea ca acolo fac asa pentru ca au observat ca au mai multe reusite daca fac Pregnilul cu 1 ora inainte. Si au reusite...Dankutza este un exemplu
Da, la Gynera s-au miscat repede. Acum...vom vedea noi rezultatele. sa fim optimiste. Deci pe cand un test??? Sau asteptam pur si simplu?
viss spune:
...buna.am ajuns acasa de la munte. a fost minunat.am trecut prin curtea de arges,transfagarasan, lacul balea, sibiu,calimanesti, baile olanesti,baile govora si bucuresti.foarte frumos.
m-am gandit si eu ca al 2-lea test in care imi disparuse liniuta a 2-a,sa fie prost
asa ca am repetat inca unul, in care a aparut iar o liniuta foarte, foarte palida, mai palida decat prima, dar dc te concentrai se vedea.
mi-am facut iar sperante.
ieri mi-a venit ciclul.ieri cateva picaturi. azi mai mult- 1/2 tampon( scuze pr. exprimarea franca), dar foarte putin decat de obicei.acuma,ma intreb,sa mai iau arefam? sa mai imi repet un test? sa fie al 2-lea avort menstrual?
micomic spune:
dragelor, intr-adevar e grea asteptarea dupa IA, uff, dar ce sa faci, asa suntem noi sortite
sper sa treceti cat mai repede si sa fie cu burtici.
peta, da iau si siofor pt diabet, sper sa se deblocheze ceva, insa calculand asa dupa mine ca problema e veche
, nu cred ca o sa incep prea curand sa ovulez natural, de aceea voi incerca stimulare de cateva ori.
pupici 
llary spune:
O d-ne Viss,nu stiu ce sa zic despre situatia ta,
.
Ma bucur ca esti franca ,chiar asa ar trebui sa fim toate sa intelegem ce spunem,ca sa ne putem da sfaturi.Astept vesti
ella hai sa faem dupa 14 zile testul
![]()
viss spune:
soricica, am recitit paginile din urma, vreo 9 de cand am plecat eu la munte sambata, nu am dat de soricica..ti-ai facut test? nu ne zici nimic pana la ecografie? o fi de bine? zi-ne ceva, orice..
multumesc tuturor, celor care s-au gandit la mine.
peta spune:
ella nu stiu ce sa zic cu testul. Parca de data as incerca sa rezist si sa nu-mi fac test, sa vad daca pot
. Tu cand vrei sa-ti faci? Teoretic incepind de azi unele teste f sensibile ar tb sa-ti depisteze sarcina, nu?
micomic - nu dispera, si la mine problema e f veche, eu am avut dintotdeauna dereglari hormonale si inca de la inceput am avut ovare polichistice si cand mi-am facut analizele hormonale erau varza. Timp de 4 ani cat nu ne-am protejat nu am ramas deloc insarcinata, deci cel mai probabil nu aveam ovulatie. Si cu toate astea inca din prima luna de stimulare cu doza minima am avut ovulatie ok. Oricum efectele tratamentului am intels ca se mentin inca cateva luni dupa ce il intrerupi.
viss - si eu zic sa-ti faci test de sange, e cel mai sigur si am inteles ca rezultatele sunt gata destul de repede
viss spune:
eu nu stiu dc ma ajuta testul asta de sange,adica dc e sarcina, si am sangerare, e naspa, si inafara sa iau arefam in continuare si sa astept sa inceteze, nu am ce sa fac, nu? da,cred ca ma poate ajuta sa stiu dc mai iau arefam sau nu..ideea e ca la giulesti, fac beta decat marti si joi,iar la dacia medical center, nu am recoltat decat cu programare inainte cu 1 zi..nu stiu ce sa fac.va anunt eu, dc. ma decid sa fac ceva..