INSEMINARE(41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Ha ha, care mi-esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella28

Ha ha, care mi-esti?

ba da, ba da, tot la gynera...cred ca am venit prima pe la 9.20. Cand am venit eu nu cred ca mai era nimeni.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Ilary stand si gandindu-ma mi-am adus aminte de o prietena care mi-a spusa ca apatit ceva asemanator. E chestie veche de acum cativa ani. S-a dus la toaleta pt pipilica si a auzit ca si cum ar fi cazut ceva in wc. S-a uitat si a vazut ca un mucus "flegma" (scuze dar nu am gasit alt termen de comparatie. Ea nu era pe tratament sa fie gravi nici nu era. Nici acum nu stie prea bine, ce a fost aia.
Imediat dupa inseminare m-au durut ovarele, in special cel cu care am ovulat. Apoi s-a scutit mirosul. S-au intarit sanii...
Partzulici pot insemana balonare. Eu nu am avut asa probleme cu partzulici pana am ramas gravi. Uneori ma sperii si eu. DIn fericire, am timp sa ajung departe de lume, dar si cand ajung la toaleta, sparg faianta. Deci, poate ca partzulici astia aduc "vant" bun de sarcina.
Morfofetala este o ecogarfie mai elaborata in care ii masoara organele lui bebe. Pana acum, ii s-au masurat oasele, coloana, intr-un cuvant scheletelul, circulatia, inimioara. Mai multe se vad la 18-24 saptamani la morfofetala. Atunci il "purica" bine pe bebe sa vada feicare organ. Este o eco care dureza cam o jumatate de ora. Dar depinde si de bebe, ca daca nu vrea sa stea de nici o culoare...
Eu am facut primul test de urina si de sange destul de tarziu. LA mine ciclul nu este elocvent. Eu le-am facut prin ziua 20. Asta fiindca imi iesise dunga de control foarte palida.

Peta te rog sa nu iei Duphaston asa "pour les fleurs de coucou". Daca medicul nu ti le-a dat, stie el de ce. Mie mi-a dat cezara progesteron de abia cand a vazut activitate cardiaca. Nici ea, nici bechir nu recomanda progesteron inainte sa vada ca bate inimioara. mi-a spus ca in strainatate nu se da progesteron pana la 12 spatmanni. Mie mi-a dat "de pamplezir" dupa cum s-a exprimat ea. Aveam nevoie sau nu, nu stiu, dar te pui cu nebuna. LAsa sarcina sa lupte si ea simgura operioada. In afra de asta, la eco de 5 sau 6 saptamani de sarcina, ar trebui sa se vada in ovarul care a ovulat, corpul galben. Acest corp galben ii indica medicului ca ai suficient progesteron pt a sustine sarcina. Acest corp galben se formeaza din lichidul ramas de la foliculii sparti.

22+ moi si Cezarica

a, pai nu luam fara sa-mi spuna doctorul, in niciun caz. Doar ca, de suparare, tot caut explicatii de ce nu raman si eu gravi. Ma gandeam ca mie dupa ovulatie nu mi-a mai facut nimeni eco, deci nici nu stiu exact ce se intampla de fapt. Asa folicul am, dar cine stie daca are ovul sau nu, daca ovulul e bun, daca raman gravi dar am avort menstrual, etc... cred ca in curand o iau razna

Mergi la inceput

Dankutza nu vreau sa intru in polemici dar cred ca Bechir& Bucur sunt singurele care nu recomanda progesteron dupa.
Din cate stiu eu de la Dracea e foarte posibil ca in cadrul unui ciclu stimulat lucrurile sa se regleze, hormonii sa fie la locul lor si sa nu ai nevoie de progesteron. Dar in cadrul unui ciclu natural, este posibil sa ai deficienta de progesteron, ca doar d-aia facem analiza asta in Z21? In acest caz ajuta.
Eu cu Duphastonul nu m-am impacat deloc! Aveam niste stari de urlam de nervi. Cu Arefam-ul insa m-am imprietenit. Plus ca e cazul sa avem grija de ficatul nostru si cred ca e mai ok sa luam vaginal, decat oral.

Mergi la inceput

Gata, te stiu stateai fata in fata cu receptia. Noi am venit pe locul 2 si ne-am asezat langa intrarea de la baie. M-ai reperat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ella28

Gata, te stiu stateai fata in fata cu receptia. Noi am venit pe locul 2 si ne-am asezat langa intrarea de la baie. M-ai reperat?

da, acolo am stat. Da, cred ca te stiu si eu Ce tare... cum ti se pare dr. Dracea? Eu sunt la ea doar de luna asta si pana acum mi s-a parut f ok. Simplul fapt ca a venit duminica mi se pare ca arata ca-si da interesul. Plus ca a fost un pic altfel procedura fata de cum s-a facut prima oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Mersi Dankutza,m-ai facut normala...ma gandeam ca ce am de fac partulici,ca eu veci nu fac!
Tu esti medic de stii asa bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Dankuta ,peta,amir,ELLa cat ati stat la patimediat dupa inseminareEu 20 min .E putin?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui llary

Dankuta ,peta,amir,ELLa cat ati stat la patimediat dupa inseminareEu 20 min .E putin?

prima oara m-au pus sa stau vreo 5-10 minute, a doua oara deloc...

Mergi la inceput

Ilary eu nu am stat deloc. M-a intrebat Dracea daca ma doare ceva, nu ma durea asa ca ...top jos!
Nu a curs nik, semn ca colul era deja inchis.

Peta in ce sens a fost diferita de prima? La mine a fost cam acelasi lucru. Da, faptul ca a venit dumnica m-a surprins si pe mine placut, ce-i drept eram si multe perechi, nu a venit degeaba.

Mergi la inceput