INSEMINARE(41)
Raspunsuri - Pagina 9
Arianna_M spune:
Ilary ....
si eu am luat luna trecuta duphaston 2/zi timp de 5 zile....si mi-a venit cm-ul la 7-8 zile dupa ce l-am terminat.
_
peta spune:
llary - s-ar putea sa fie de la Duphaston, sau poate cine stie 
uffff, e asa de grea perioada asta de asteptare...nici nu indraznesti sa-ti faci sperante prea mari, si totusi inca mai speri.
ella28 spune:
Offf, exact asa este peta, perioada de asteptare sucks.
Ma dor sanii de mor si de azi a inceput durerea de ovare. Sunt in ziua 10 de la inseminare...suna a ceva cunoscut...
Nu voi face niciun test, voi vedea eu ce va fi.
peta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella28 Offf, exact asa este peta, perioada de asteptare sucks. Ma dor sanii de mor si de azi a inceput durerea de ovare. Sunt in ziua 10 de la inseminare...suna a ceva cunoscut... Nu voi face niciun test, voi vedea eu ce va fi. |
Lasa Ella, nu te demoraliza, nu se stie niciodata. Trebuie sa te gandesti ca si simptomele de sarcina de cele mai multe ori se confunda cu cele de CM. Si pe mine parca incep sa ma doar sanii. Sunt tot in Z10 de la IA. Candva o sa avem si noi un
, sau mai multi cine stie
peta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella28 da |
dankutza spune:
Ilary stand si gandindu-ma mi-am adus aminte de o prietena care mi-a spusa ca apatit ceva asemanator. E chestie veche de acum cativa ani. S-a dus la toaleta pt pipilica si a auzit ca si cum ar fi cazut ceva in wc. S-a uitat si a vazut ca un mucus "flegma" (scuze dar nu am gasit alt termen de comparatie. Ea nu era pe tratament sa fie gravi nici nu era. Nici acum nu stie prea bine, ce a fost aia.
Imediat dupa inseminare m-au durut ovarele, in special cel cu care am ovulat. Apoi s-a scutit mirosul. S-au intarit sanii...
Partzulici pot insemana balonare. Eu nu am avut asa probleme cu partzulici pana am ramas gravi.
Uneori ma sperii si eu. DIn fericire, am timp sa ajung departe de lume, dar si cand ajung la toaleta, sparg faianta.
Deci, poate ca partzulici astia aduc "vant" bun de sarcina. 
Morfofetala este o ecogarfie mai elaborata in care ii masoara organele lui bebe. Pana acum, ii s-au masurat oasele, coloana, intr-un cuvant scheletelul, circulatia, inimioara. Mai multe se vad la 18-24 saptamani la morfofetala. Atunci il "purica" bine pe bebe sa vada feicare organ. Este o eco care dureza cam o jumatate de ora. Dar depinde si de bebe, ca daca nu vrea sa stea de nici o culoare...
Eu am facut primul test de urina si de sange destul de tarziu. LA mine ciclul nu este elocvent. Eu le-am facut prin ziua 20. Asta fiindca imi iesise dunga de control foarte palida. 
Peta te rog sa nu iei Duphaston asa "pour les fleurs de coucou". Daca medicul nu ti le-a dat, stie el de ce. Mie mi-a dat cezara progesteron de abia cand a vazut activitate cardiaca. Nici ea, nici bechir nu recomanda progesteron inainte sa vada ca bate inimioara. mi-a spus ca in strainatate nu se da progesteron pana la 12 spatmanni. Mie mi-a dat "de pamplezir" dupa cum s-a exprimat ea. Aveam nevoie sau nu, nu stiu, dar te pui cu nebuna. LAsa sarcina sa lupte si ea simgura operioada. In afra de asta, la eco de 5 sau 6 saptamani de sarcina, ar trebui sa se vada in ovarul care a ovulat, corpul galben. Acest corp galben ii indica medicului ca ai suficient progesteron pt a sustine sarcina. Acest corp galben se formeaza din lichidul ramas de la foliculii sparti. 
22+ moi si
Cezarica