10 zile CONCEDIU FARA PLATA
Raspunsuri - Pagina 2
ariel_7000 spune:
andruska, , pt ce ai scris in postarea anterioara.
parerea mea e ca e o mare mascarada asta...se scuza toti cu "criza", dar isi vad nestingheriti de afacerile lor necurate, pe spinarea oamenilor...
"Administratia Parcurilor vrea sa infrumuseteze orasul cu 20 de ceasuri stralucitoare, cu carcase din cristal de inalta calitate si ornamente aurite.
Trei milioane de lei. Adica aproximativ 720.000 de euro. Atat e dispus sa cheltuiasca seful Administratiei Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti pentru repararea/reconditionarea/ inlocuirea mai multor ceasuri publice din Capitala.
In timp ce guvernul vrea sa stranga cureaua sectorului bugetar, iar bucurestenii isi rup masinile in gropile aparute peste noapte, Administratia din cadrul primariei se gandeste la importanta estetica si "necesitatea crearii unui peisaj agreabil si util". "
iar asta e "invechita" deja...:
http://www.gandul.info/actualitatea/700-000-de-euro-pentru-plantat-iarba-ieseau-mai-ieftin-daca-puneau-parchet.html?3927;4605881
mi-e sila!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
SufletDInger spune:
Astia sunt in stare sa reduca salariile si chiar dandu-se pe ei exemplu. Diferenta este ca una e sa reduci un salariu de 100 milioane la jumate si alta e sa reduci un salariu la jumate de 9 milioane (vechi).
Cel mai groaznic e ca pt concediu neplatit tr sa faci o cerere, sa ceri ceva ce nu vrei. Si o vor face mai toti bugetarii pt ca se vor face presiuni. Vai de tara asta.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
Pico spune:
Mda..subscriu la tot ce s-a spus mai sus.Am lucrat si eu in administratie 2 luni(ma reintorc din octombrie)si am ramas siderata de cat de aiurea se cheltuiesc(arunca pe geam)banii...plus ca stanga nu stie ce face dreapta....incompetenta la greu...
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)
ariel_7000 spune:
pico, banii aia nu se cheltuiesc "aiurea" , ci cu scopuri bine directionate. floricelele si ceasurile si nu numai sunt luate de la anumite SRL-uri, care cine stie (cunoaste) cui apartin!....
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
makydenis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andries Prim ministrul Ungariei lucreaza pe 1 (unu) forint, ai nostri de ce nu sunt in stare de un gest asemanator? Las's ca postii inghit orice... Andries |
Noi traim in Ungaria, si crede-ma ca si aici demnitarii sunt pe primul loc si de asemenea foarte protejati de criza....
In schimb oamenii simplii... nici pe departe si la fel tot poporul sa stranga cureaua si e dureros, dar se mai spera, ce, nu stiu...
valentinag spune:
Oftopic:
mady,premierul Ungariei ucreaza pe 1 forint pentru ca este foarte bogat!Are firme,afaceri,nu traiste el din salariul de premier!
Si acum ontopic,si eu sunt bugetara,noua ne-au taiat de multisor din salariu si am ramas si fara bonuri de masa,din aprilie daca stau sa ma gandesc bine,astea au fost masuri luate pe plan local,acum urmeaza cele luate de guvern,nici nu vreau sa ma gandesc la taiat jumate din salariuca noi de fapt,amandoi suntem bugetari!
Nu inteleg cum draq tot noi trebuie sa ne sacrificam,bine ca madame udrea cumpara semne turistice de 500000E si perdele la minister de 70000!
O doare pe udrea ca ii taie astia jumate din salariu cand ea pe un salariu isi ia o geanta!
Bleah,mi-e scarba de ei!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Rufus spune:
citat din mesajul lui valentinag Nu inteleg cum draq tot noi trebuie sa ne sacrificam,bine ca madame udrea cumpara semne turistice de 500000E si perdele la minister de 70000! |
Chestia cu sacrificiul e simplu...nu mai sunt bani. Evident, cine-i imparte, sacrifica pe altii, ei sunt la urma...dar Udrea ce rol are aici? De exemplu, chestia cu perdelele, s-a dovedit o facatura a "antenelor" lui Voiculescu...70 000 sunt de fapt 7 000, iar perdelele sunt jaluzele, intr-un sediu de minister nou infiintat, care n-avea nimic la geamuri. O mica greseala...lumea e indignata. Iar Felix (ca si alti "magicieni") isi vad de treaba.
Intelegi?
Afacerile nu ajung la televizor, oameni buni. Absolut tot ce ajunge la televizor, este praf in ochi. Motive bune de prostit, de discutat si de jelit.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
copiloi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Chestia cu sacrificiul e simplu...nu mai sunt bani. Evident, cine-i imparte, sacrifica pe altii, ei sunt la urma...dar Udrea ce rol are aici? De exemplu, chestia cu perdelele, s-a dovedit o facatura a "antenelor" lui Voiculescu...70 000 sunt de fapt 7 000, iar perdelele sunt jaluzele, intr-un sediu de minister nou infiintat, care n-avea nimic la geamuri. O mica greseala...lumea e indignata. Iar Felix (ca si alti "magicieni") isi vad de treaba. Intelegi? Afacerile nu ajung la televizor, oameni buni. Absolut tot ce ajunge la televizor, este praf in ochi. Motive bune de prostit, de discutat si de jelit. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Uite www.jurnalul.ro/usr/casete/19758/2b.jpg" target="_blank">documentul cu perdelele si draperiile lui Udrea......iar in documentul ala vezi si alte sume la fel de aberante!!!
Si da, e sfidare, tupeu si nesimtire la cote inalte: pe de o parte trimiti lumea pe tusha acasa, ca sa se faca economie la buget, iar pe de alta parte se arunca banii pentru Udrea si pe toata clientela lor politica, si se cumpara publicitate la TV, caci, nu-i asa, mani****rea este arma lor forte!
Si nu, nu tot ce ajunge la televizor e praf in ochi....Ridzi de asta s-a carat, darorita probelor prezentate de la televizor...
Oricum, un guvern mai slab ca asta nu cred ca a mai avut Romania in istoria sa!!
Alina
Rufus spune:
copiloi...doar nu crezi ca o sa intru in polemica cu tine (sau cu oricine altcineva) pe temele astea...da, Ridzi s-a carat ca a intervenit presa...dar, despre ce sume vorbim? Stii cat este o spaga pentru adevaratele afaceri? Vorbim de milioane spaga, pentru saracirea statului cu sute de milioane... (navele cumparate de la englezi, MIGurile imbunatatite de Israel, concesiunile din Marea Neagra...multe, multe altele)...si noua ne ies ochii ca a dovedit-o pe Ridzi cu sute de mii...intelegi de ce am intervenit? Afaceri adevarate nu vei vedea la televizor, as baga si mana in foc!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
copiloi spune:
citat din mesajul lui Rufus dar, despre ce sume vorbim? |
Pai da, te-ai intrebat cat se economiseste la buget prin trimiterea acasa a bugetarilor 10 zile??? Suma respectiva e mai mica decat bugetul lui Udrea la minister....
Si da, cand e vorba de bani publici, si o suma mica conteaza!!!!
Alina