10 zile CONCEDIU FARA PLATA
Raspunsuri - Pagina 3
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui copiloi Pai da, te-ai intrebat cat se economiseste la buget prin trimiterea acasa a bugetarilor 10 zile??? Suma respectiva e mai mica decat bugetul lui Udrea la minister.... |
Bugetul Ministerului Turismului in 2009: 0.06% din PIB
Economia la buget in urma concediilor fara plata de 10 zile: 0.3% din PIB
Tu, in campanie electorala: Priceless
Rufus spune:
citat din mesajul lui copiloi Pai da, te-ai intrebat cat se economiseste la buget prin trimiterea acasa a bugetarilor 10 zile??? Suma respectiva e mai mica decat bugetul lui Udrea la minister.... |
Eu inteleg ca pe tine, de fapt, te doare de Udrea, nu de bani...
Nu m-am intrebat cat se economiseste cu bugetarii, ca am auzit pe toate posturile la televizor. Demonstratii peste demonstratii...cui folosesc?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
copiloi spune:
citat din mesajul lui xenocid Economia la buget in urma concediilor fara plata de 10 zile: 0.3% din PIB Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Mda, am incurcat sumele......Ma gandeam si la www.zf.ro/politica/concediul-fara-plata-al-lui-boc-trebuie-sa-treaca-de-parlament-cum-comentati-4752484/" target="_blank">restructurarile(anunatate cu mult tam tam ) de prin ministere, care cica ar aduce o economie la buget de 52 de milioane euro, in conditiile in care bugetul lui udrea e de 75 de milioane.
Acu', ma rog, cica 0,3% din PIB....care PIB, ala din care Boc nu are de unde da salarii si pensii?
Xeno, typisch, cum scriu ceva de Udrea sau de portocalii-cacanii, gata, sunt in campanie electorala. Oricum, daca o fac, o fac pe banii si timpul meu.
Uita-te la Basescu, nu-i saptamana in care sa nu mearga sa joace hora prin tara....pe banii cui o face????
Sa traiti bine!
Alina
valentinag spune:
Eu astept un exemplu din partea ministilor guvernului Boc,sa vina la munca si sa fie platiti cu 1 leu pe luna,asa cum face prim ministrul Ungariei,pentru ca oricum ei nu traiesc din salariul asta!
Astept un exemplu de la directorii tuturor agentiilor guvernamentale sa isi taie serios din salariile alea nesimtite,din partea parlamentarilor de asemenea!
Base sa o lase mai moale cu constructia de garaje si refacerea de biserici la Cotroceni(btw ce cauta o biserica la cotroceni?).
Si sper s-o lase balta si cu construirea Catedralei neamului,banii aia sa-i foloseasca sa construiasca gradinite,scoli,sa asfalteze DN1A,ca sa nu-mi mai rup masina pe el si tot asa!
Asta astept de la ei,sa vad si eu ca nu sunt singura care sufar in urma crizei asteia nenorocite.
Rufus,o fi simplu,cum zici tu,dar nu pot sa nu ma indignez cand vad cum ei arunca cu bani si pe noi ne ia draq!
Si cand o sa vad si eu 50 de turisti straini vebiti in vacanta in romania in urma campaniei facuta de ministerul turimului pe eurosport,o sa-mi scot palaria in fata ministrului,oricare ar fi ala!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
xenocid spune:
citat din mesajul lui copiloi Mda, am incurcat sumele..... |
Cu 500%. Sa nu se mai intample!
Nu de alta dar deja se chinuie unii sa o ingroape pe Lenutza.
iulia_b spune:
Eu n-am inteles de ce se da pe la unele unitati bugetare al 13 salar. Se munceste mai mult decat prin alte parti? Ca asa premii nu se dau pe la unitatile private.
ellinia spune:
Pe langa cele zece zile neplatite se tot vorbeste de restructurari masive. Pe de o parte ei zic ca se face economie dar daca toti oamenii aceia intra in somaj - ca alta solutie nu prea au - timp de noua luni, de unde se vor lua acei bani pentru plata somajului? Ca ei nu au bani de pensii si salarii, ce sa mai zicem de somaj...
Rufus spune:
citat din mesajul lui iulia_b Eu n-am inteles de ce se da pe la unele unitati bugetare al 13 salar. Se munceste mai mult decat prin alte parti? Ca asa premii nu se dau pe la unitatile private. |
Dupa macelarirea angajatilor din sistemul privat, pur si simplu neputinciosi in fata economiei de piata, problemele se muta si in sistemul public, acolo unde majoritatea angajatilor castiga putin, dar (sperau ei) sigur. E logic, din moment ce sistemul privat nu mai poate sustine economia. Angajatii "la stat" vor simti pe pielea lor efectele crizei si, indiferent cate valuri vor face, va fi acelasi lucru: vor ramane fara job sau vor avea bani doar de seminte.
Vad ca e simplu sa ceri diminuarea salariilor ministrilor, parlamentarilor, etc...asa, din solidaritate cu multimea, dar nici un bugetar nu protesteaza (pe bune) la adresa multimi de sefi, sefuti, sefisori la orice structura care papa bani la stat. Si nici la adresa schemelor superpo****te din aparatul de stat. Orice structura are sef de birou, sef de serviciu, departament, directie, director general si toti astia au director(i) adjuncti. Salarii mari, de directori, prime trimrstriale, prime de obiectiv (???), prima de concediu, prime de sarbatori, al 13lea salariu, diurne, deplasari, cursuri de pregatire...etc...toate, dragilor, din bani care nu sunt ai lor, dar si-i impart singuri. Suna cunoscut?
Mi se pare putin nedrept, in contextul dezastrului din sistemul privat, care, oricum, sustinea si salariatii de la stat, sa se faca atatea valuri, cu iz electoral, care sa invrajbeasca oamenii de rand.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
mychydutza spune:
citat din mesajul lui valentinag Eu astept un exemplu din partea ministilor guvernului Boc,sa vina la munca si sa fie platiti cu 1 leu pe luna,asa cum face prim ministrul Ungariei,pentru ca oricum ei nu traiesc din salariul asta! Astept un exemplu de la directorii tuturor agentiilor guvernamentale sa isi taie serios din salariile alea nesimtite,din partea parlamentarilor de asemenea! |
.....o sa astepti mult si bine pt ca asta n-o sa se intample in Romnaia!......
eu lucrez ca bugetar........iar la noi directorii(muuuuulti la numar) se plimba cu masini de lux...........iar mie amrasteanu imi tzaraie fundu' ca ma dau afara si n-am cu ce plati ratele..........unde pana mea-i solidaritatea???????
cat despre ministresa Udrea si bugetul Min. Turismului nu mai zic nimik ca imi creste tensiunea....nush ce i-a facut asta frate lu Base.........da-i tzinuta'n puf. nu-mi place Vanghele, dar pt faptu ca se ia de ea pe fatza are toata admiratia mea!!!!!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
Delphinas spune:
asa cum am mai zis...lucrez la stat
si din cladirea administratiei locale se aud protestatarii...politistii. prefe...pauza. primaru...pauza. presedintele...pauza....iar ei protesteaza si ii aude...oameni ca mine.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??