Prietenie la plesneala 66 - Avem user comun!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

andru, ai si de la mine o imbratosare mare!

trebuie sa fug la cumparaturi....is plina de nervi..., ma apucat vrednicia si am gasit pantaloni de-a lui fimea taiati in genunchi, gaurele, gaurele cu foarfeca...si pantalonii de pijama taiati de la jumatea cracului. io unde eram cand a facut asta??

revin, promit.

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

helou ...in primul rand cu intarziere: La multi ani ! pentru toti cei pe care nu i-am nominalizat pana acum ...fecior de Diarux ,Dodolina (ai grija la tzatziii )...aliclara si la Irina ....la toti ...

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

io's putin dezorientata ....tre' sa fac niste dorada si n-am nici o idee cum ...hai fentele care va dati cu parerea ???nu vreau reteta aia cu un rand de cartofi,un rand de dorada ...

Andruska da-mi si mie pe PM nr.tau si id-ul de mess

...bineinteles ca poate sa-mi dea oricine vrea id-ul, daca are chef de taclale ...barfe,mondenitati

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Se cauta politisti cu cunostinte de limbi straine. Examinatorul intreaba:
-Candidat do you speak englisch?
-Haaaaaa…?
-Respins, urmatorul…
-Haaaaaa…?
-Respins, urmatorul…
-Yes, I do!
Examinatorul:
-Haaaaaa…?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

la ceas de seara... ma primiti in ? Va urmaresc de pe la inceputuri, dar pana acum nu mi-a venit ideea sa intru in gasca. Oarece pile si relatii am printre voi (si se pare ca o parte din fetele care ma cunosc macar virtual sunt plecate), asa ca sper sa fiu trecuta cu vederea daca nu fac tot testul.
So, asadar si prin urmare, o sa bat mataniile date de Gabriella si inca 1000 de la mine - poate asa reapare in peisaj. De codul CAEN nu ma apropii, ca mi-ajunge codul lui Oreste pe care-l urmareste socrela (adica soacra mea, ca am si eu specimenul meu), codul PIN vi-l dau, va dau si nr. de cont, ca si asa bate vantul prin el. Biju-uri nu am, ca socrela nu face cadouri de-astea costisitoare si nici pe husband nu-l lasa sa-mi cumpere. Peste testul lui Mme Bovary sar cu brio, prefer sa nu am la indemana tot ce poate fi considerat arma crimei daca mi se pune pata pe socrela.
Eiii, la Kay e big problem - poezie de Labis? "Primavara" e ok? A mai zis-o cineva. Intamplare jenanta? Pai una proaspata... azi chiar am patit-o. Mi-am varsat ditamai cana de cafea in poala, la scarbici fiind, si asa am stat cateva ore pana a ajuns husbandul cu hainute de schimb (inclusiv chilotei. Legat de organul din dotare, desi cu par carunt pe la tample si nu numai, ar non-stop daca s-ar putea... norocul meu ca nu se poate.
Daca ma primiti si vreti mai multe detalii picante si nu prea din viata mea, sunt gata sa vi le impartasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Delphi, nimeni nu te vrea, nimeni nu te iubeste, hai? stii tu de ce...

Vicki, nu stiu ce relatii ai tu... dar cu cred ca treci asa usor... poate daca pune Gabitza o vorba buna.

Andrei si cu mine va spunem "Noapte buna", caci deja stiti, nu? El inchide calc. si deja s-a rugat de trei ori de mine...

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Kokiy eu dorada o fac in cel mai simplu mod,o pun pe gratar pe aragaz o intorc cand pe-o parte cand pe alta si cand e rumenita tzusti cu ea in vasul de jena ,apoi storc lamaie peste ea ,eu fac cam 6 buc asa ca am nevoie cam de un kg de lamaie.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui preda_vicky

la ceas de seara... ma primiti in ? Va urmaresc de pe la inceputuri, dar pana acum nu mi-a venit ideea sa intru in gasca. Oarece pile si relatii am printre voi (si se pare ca o parte din fetele care ma cunosc macar virtual sunt plecate), asa ca sper sa fiu trecuta cu vederea daca nu fac tot testul.
So, asadar si prin urmare, o sa bat mataniile date de Gabriella si inca 1000 de la mine - poate asa reapare in peisaj. De codul CAEN nu ma apropii, ca mi-ajunge codul lui Oreste pe care-l urmareste socrela (adica soacra mea, ca am si eu specimenul meu), codul PIN vi-l dau, va dau si nr. de cont, ca si asa bate vantul prin el. Biju-uri nu am, ca socrela nu face cadouri de-astea costisitoare si nici pe husband nu-l lasa sa-mi cumpere. Peste testul lui Mme Bovary sar cu brio, prefer sa nu am la indemana tot ce poate fi considerat arma crimei daca mi se pune pata pe socrela.
Eiii, la Kay e big problem - poezie de Labis? "Primavara" e ok? A mai zis-o cineva. Intamplare jenanta? Pai una proaspata... azi chiar am patit-o. Mi-am varsat ditamai cana de cafea in poala, la scarbici fiind, si asa am stat cateva ore pana a ajuns husbandul cu hainute de schimb (inclusiv chilotei. Legat de organul din dotare, desi cu par carunt pe la tample si nu numai, ar non-stop daca s-ar putea... norocul meu ca nu se poate.
Daca ma primiti si vreti mai multe detalii picante si nu prea din viata mea, sunt gata sa vi le impartasesc.

Vicky

cum Misha e plecata si eu-s cea mai baba de aici,(ii tin locul) esti adimsa! ai facut testele de buna voie....

Iulio, ce-i aia dorada? ceva nou....io-s rau de tot la capitolul bucatareala...

Delfino, sprechen Sie Deutsch?

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Delphinasule......Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Andra....la multi ani si sa va traiasca cu numele printesa aia ochioasa!Sa creasca mare si sanatoasa!

Mergi la inceput