Prietenie la plesneala 66 - Avem user comun!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andru imi pare f rau ca te simti asa,noi suntem alaturi de tine dar tu deja sti asta.
Daca vrei sa vb cu cineva ma gasesti pe mess

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Andru cum nu-ti da nimeni imbratisari?uite una de la noi toate si bonus multi

Delphi iaca meniul de azi ,ciorba d vita cu multe legume,tocana de cartofi cu pulpa de porc ,prajitura No name cu glazura de ciocolata(daca vrei iti detaliez fantezia mea) si ma gandeam pt diseara sa le servesc un piure de cartofi cu biftec si salata verde.

M-am trezit fericita azi caci am visat-o pe mama ii sarutam mainile ,parul si m-am trezit cu senzatia ca chiar a fost langa mine azi noapte

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

andru,noi suntem umarul pe care sa plangi!avem email-ul comun,asa ca usureaza-te!
noi la 5 plecam la bucuresti si ne intoarcem duminica seara,asa ca plesnitele mele dragi,va urez week-end placut de pe acum!
va pupacesc pe toate,o sa-mi fie dor de voi!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

andra pai cu mancarea care ai descris-o mai jos, noi mancam cel putin o saptamana. mai poti?
tocmai ce am mancat ceva pepene rosu....a dat de pomana un coleg...
acum sunt abia ma misc. parca nu as mai fi vazut in viata mea pepene asa am mancat.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Io acu incep sa ma desteptez. Am vazut ca avem cont comun. La ce se foloseste si cum se intra? Sau nu se intra?

Fiecare sut....e un pas inainte!!!
http://www.flickr.com/photos/aliclara/

Mergi la inceput

userul comun e ca sa deschidem capitole noi cu el, sa fie asa ca o marca a noastra
se poate intra ca atunci cand te loghezi cu userul tau.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

De asta de-aici m-am prins. L-am zarit pe ala de pe gmail. Si imi cerea parola? Sau sunt blonda inainte de vichend?

Fiecare sut....e un pas inainte!!!
http://www.flickr.com/photos/aliclara/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Andruskandu....capul sus si pieptul inainte....sunt altii vai de steaua lor si trag tare rau la jugul vietii.E greu sa fi singur si eu una,pe cuvant,nici n-ai idee cat de bine te inteleg...insa trebuie sa razbati,sa te incurajezi ,sa te iei la tranta cu dispozitia sufleteasca si,atata vreme cat aici poti veni sa gasesti sprijin moral,fa-o....Am io o vorba:O viata avem si o gaura-n cur...tocmai d-aia trebuie sa traim foecare clipa ca si cum ar fi ultima,sa ne bucuram de tot ce vedem si ni se intampla frumos,iar grijile lumii sa le dam la spate....Orice nas isi are nasul,asa ca la orice lucru rau pe care il traiesti,SIGUR exista undeva pus deoparte un lucru frumos pentru tine....

Ai de la mine milioane de imbratisari virtuale si pupici apasati....

Delphinas...bravo...tin pumnii!

Mergi la inceput

hailau. sau mai frumos, saliu.
sunt dezgustata complet de ceea ce au facut, ca de gandit sunt sigura ca nu au gandit, autoritatile locale cand au organizat zilele orasului. o tiganeala completa, nu ai loc sa calci de tigani, cica ca s-au mutat cu satra la noi in oras. in fine. nu-s rasista, nu fac discriminare, imi plac doar tiganii care se spala. pe restu sa nu ii vad. beax
ana....si daca iti spun ca de la 13 nu am mai fumat....si mi-a venit asa un dor pe la 15 cand sa plec, dar am zis pas. nici nu mai aveam tigari.
am fost sa iau apa distilata pt fier si le-am vazut in raft....primu gand"singur acasa, pana vine max tot trag 3" si am zis nu...mi-am impus si asa vreau sa fie. o sa fie mai greu asa la cafea la serviciu, dar trebuie
mi-e un somn...de la vreme probabil..v-am zis eu ca de la 17 gata....imi pica obloanele pe fata. as dormi dar maine nu am cu ce ma imbraca asa ca la calcat cu mine.
dev nu ma mai iubeste deloc. nu vine sa ma mai ajute cu calcatu. asta e. singura pe lume. nimeni nu ma mai iubeste, nimeni nu ma vrea, si gata

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Delphi daca mai pot???Pey tocmai ma duc spre piata ca maine e ziua de nume a mandrei mele si pt ca noi suntem plecati la nasi serbam poimaine cu tot familionul adica fini (toti 7),prieteni,si asa ca ma duc sa aprovizionez ca pana acu' mi-am stors creierii legat de meniu

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput