Prietenie la plesneala 66 - Avem user comun!!!
Raspunsuri - Pagina 3
Dodo-pui spune:
Irina la multi ani!
Prin zona cu neamuri ...inca
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
ralualexandrei spune:
La multi ani Irina sa fii sanatoasa si sa ai tot ce-ti doresti!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Delphinas spune:
ana multam mult de vorbele frumoase si incurajatoare. cred ca sunt la punctul trebuie. vointa am mai avut mai de mult, dar in urma unui accident m-am reapucat de si avusesem vointa timp de 4 luni. dar stiu eu ca o sa mai pot inca odata si imi doresc din sufelt sa fie definitiv.
andru eu vin la tine cu gandu , un gand bun.
kari cu nemteasca nu m-ai putut ispiti ieri. ai scos ciucalatile si bistuitii la inaintare
oana cum te impaci cu algele? sau nu sunt alge la tine?
closca sefa dumneavoastra ce mai pregatiti bun de mancare? sunt cam in pana de idei si o idee e bine venita oricum.
anca mi-a zis dr de fam, mai in gluma asa, ca dupa ce vii de la mare ai sanse mari sa ramai repede [grafi] si cum dumitale fusai la mare...eu zic ca nu te mananca degeaba ce te mananca pe tine
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
ancadragoman spune:
Pai la asta ma gandeam si eu ca marti am venit de la mare si dai si trage
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
andruskandu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
vin eu! vin eu! ma primesti??? sunt cuminte, nu sar pe canapele, mananc toata mancarea, poti sa-mi dai de lucru....a, si nici mult nu vb cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com Bazar pt Mihaita VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine! |
Pai, vino! Poti sa sari pe canapele, ca nu-s ale mele, te pun la lucru, aca faci pe bona ca sa merg la cumparaturi, de vorbit poti sa vorbesti, ca eu oricum te intrec... Asa ca vino!
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
Delphinas spune:
noi am tras si la mare
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
andruskandu spune:
Ana, Delphi, cu drag va primesc, chiar si virtual...
Delphi, eu dupa o cura la mare l-am facut pe Andrei, asa ca spor la treaba...
Ooof, fetelor, ma simt asa de singura... n-am cu cine vorbi, doar cu Andrei impartasesc micile bucurii si-mi revars toata dragostea asupra lui.
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
ancadragoman spune:
Andreea ce ai mama?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
andruskandu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Andreea ce ai mama? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |
Ancuto, am multe... si sunt rani vechi, care nu s-au vindecat si nu se vor vindeca vreodata...altele noi, proaspete... de vre-o 2-3 ani e greu de iecsplicat.
Si uite, deja se vad... sunt cu psihicu' undeva jos, s-au revarsat si asupra sanatatii fizice...
Mai nou am constatat ca au revenit problemele cu tensiunea arteriala. 160/110mmHg nu e deloc buna...
Si nu e nimeni langa mine, in afara de Andrei, nu-mi da nimeni o vorba buna, o mangaiere, o strangere in brate... stii cat imi lipsesc astea??? Enorm! Parc-as fi singura pe lume...
Uff, iar am inceput sa plang...
(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Delphinas spune:
andru, scuze indrazneala. ai un pm de la mine
Bazar pt Mihaita
ambitioasa