Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri16
Raspunsuri - Pagina 17
ancadragoman spune:
Dana am intrat si eu sa iti urez nastere usoara si un bb sanatos si papacios
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Laura Ioana spune:

Dana

Nu te lasa curinsa de depresie fix acu', uite ca vine bebe! Ai sa vezi ca totul va fi bine! Nastere usoara si un bebe sanatos! Nu stiu daca ai spus la ce nume v-ati gandit
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09
Ninia81 spune:
Dana, iti doresc sa ai o nastere usoara, fara probleme! Suntem alaturi de tine! 

Visul nostru 
Ayla21 spune:
Nu mai stiti nimic de Dana? 
Hai Dana!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
szivarvany spune:
Ba da, stiu io ca am tras cu ochiul la ea la odisee.
E fara contractii, fara nicio problema si vineri merge la spital, daca pana atunci nu se intampla minunea.
Oricum, scot si eu 

-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
danangie spune:
Fetelor ce dulci sunteti!!
Sunt inca acasa. De dupa amiaza tot imi cade din dop. Acu' juma de ora , zic eu, cred ca mi-a cazut tot dopul. A ramas pe hartie ceva mare si gros si extrem de impresionant
. Cum ziceam si la odiseea mea....doar dopul ala nu o avea 10 cm! zic eu ca a iesit tot. In rest, multumesc DARIA ptr ca ai pus fetele in tema
.Dimineata m-au sunat si au anticipat vizita deci ma duc joi la control. Sper pana atunci sa fie timpul sa nasc. Va pup pe toti.
AYLA, IRINA voi cum va simtiti? Greturi ati avut? Aveti? IRINA tu cand ai DPN? Cum azi am facut ceva modificari la listuta.....vroiam sa trec acolo.AYLA am tras cu ochiul
la odiseea ta si am vazut ca ai DPN pe 8 mai. Tu cum te descurci cu copii si gravida? Nu ti-e greu?
DANA si ALESSIO
Si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
AMR 2 SAPTAMANI!!
irinabobe spune:
Dana nastere usoara! ma mir ca mai ai timp si chef de listute. DPN meu e in jur de 26.03.2009, nu am avut greturi deloc, in afara problemelor de trombofilie-clexane zilnic, a sinechiei pe care nu am mai apucat sa o rezolv si cica ar putea pune ceva probleme in sarcina si la nastere, si a colului scurt totul pare ok ![]()
va pup pe toate!
danangie spune:
IRINA recunosc ca de cand e mama aici...imi cam fac de cap
. Si cum sunt cam stresulici cu nasterea...cu mutatul...ca tre' sa ma mut.....cu, cumparatul casei......tre' sa fac ceva ca sa-mi alung gandul ca simt ca innebunesc.Aseara la 22,00 m-am aoucat sa fac chec.
Sanatate multa.
DANA si ALESSIO
Si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
AMR 2 SAPTAMANI!!
Michelle81 spune:
Acest mesaj a fost scris de Danangie azi dimineata
"buna dimineata si de la mine,
Cred ca a sosit momentul......nu dorm de aseara de la 23.30 cand m-am trezit cu o durere imensa in zona pubiana.De la 3,00 cu contractii.....De la 5,30 tot imi cade dopul cu sange in doua.Contractii la 10 minute dar foarte dureroase. Mai stau putin si pe urma plec la spital. LUTO am luat numarul tau de tel.....poate te mai deranjez cu vreun mesaj si sper sa nu deranjez.....va pup si sa ne "auzim" cu bine."
Deci sa scoatem majoretele

hai Dana!!!!O nastere cat mai usoara iti doresc!!!!!
Minunea noastra mult asteptata