Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri16

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Dana, sa dea Dumnezeu sa fiu si eu o mamica de 2010!
Doamne ajuta sa va mutati si sa fie totul bine!

Lau, bagam carbuni in continuare! Frumoasa treaba, nu-i asa?

Simonia, nu iti pierde speranta! Exista cu siguranta si pentru tine un bebe!

Michelle, ce fericita esti! Se simte asta in tot ce scrii!

Mony,, Liana, remaliss,
musettepink ce mai faci? Luca are deja un anisor, asa-i?

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Ninia, lau, remaliss, danangie, simona, va multumesc la toate fetelor.
Ninia si lau voi sunteti urmatoarele haideti ca se pare ca se poate pana la urma , va tin pumnii sa vedeti dublu cat mai curand.
danangie bafta sa nasti rapid si usor sa scapi de greutati!
remaliss nu era un repros din contra .
va pup fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele
sunt un user DC
am nevoie de ajutorul vostru
cititi si daruiti daca puteti
nu ignorati va rog din suflet

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Fetelor, am intrat acum, ca nu stiu daca mai apuc......ca de pe la 15,00 tot am contractii la 5 minute si extrem de dureroase.Am fost la urgente.Bb e bine, lichidul amniotic la fel.....colul uterin posterior si s-a scurtat 80%. Mai naspa e ca s-a inchis la loc de la 36 sapt cand eram dilatata de aproape 2 cm.....nici nu stiam ca e posibil!Ma rog...doctorul a fortat si l-a diltat de 1 cm ca sa grabim nasterea. Contractiile ajungeau ca intensitate la 43%. Si chiar si asa.....m-a trimis acasa!!!De asta sunt bulversata.......ca eu continuu sa am contractii la 5 minute si dureroase.Acu' am fost la baie si vad ca pierd si din dop......poate va fi in noaptea asta......
Sunt stresata si ca mama nu vede pe intuneric si mi-e ca daca aprinde lumina ca sa dea lapte lui Alessio sau sa-l schimbe......alessio sa nu se sperie ca nu ne vede si sa inceapa sa planga...
Pe urma.....cat asteptam acolo....la urgente.....o fata a nascut bbul mort......offf ce spaima....
Sa ma ajute D-zeu.

DANA si ALESSIO
Si un alt samburel in burtica

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)

AMR 2 SAPTAMANI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Dana curaj! Nastere usoara!
Doamne ajuta!
Nu iti mai fa atatea griji, in curand nasti, aceasta este prioritatea ta acum.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Dana curaj, incearca sa te linistesti chiar daca iti trec 1000 de ganduri prin cap. Iar mama ta se va descurca ea cumva cu Alessio. Hai ca o sa fie bine ! Trebuie !
si mai asteptam vesti, daca mai iti lasa bebicul timp sa intri inainte de intalnirea dintre voi.

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

Se pare ca la mine a fost un travaliu fals.........sunt asa de dezamagita......la contractiile care le aveam.....nici nu am zis ca nu nasc in noaptea asta......dar ieri cand m-am dus sa ma culc.......au incetat ca din senin.asa cum au venit asa au plecat.... in schimb, continuu sa pierd din dop.Aseara putin....in dmineata asta putin......sper totusi sa nu mai dureze mult......mai ales ca Alin nu s-a dus la munca azi.......si la crixa financiara pe care o avem....nu prea ne permitem sa lipseasca.....ptr ca la el.....daca munceste castiga.....daca sta acasa nu castiga.......
Sunt dezamagita.....mi-e frica sa nu cad iar in depresie.....

DANA si ALESSIO
Si un alt samburel in burtica

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)

AMR 2 SAPTAMANI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Daa, iubita, acum gandeste-te ca va fi totul bine in curand, ca vei naste in 5 minute un bb de nota 10, restul se vor aranja toate
Cum te mai simti ???
Noi scoatem agitatele

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Irinabobe- ce veste frumoasa!!!O sarcina cat mai usoara iti doresc!!!Felicitari!!!!!!

Danangie-iti doresc o nastere cat mai usoara!nu cred ca mai dureaza mult mai ales ca ai inceput sa pierzi si din dop.si pe mine duminca seara la 20 m-.au trimis acasa cu contractii false,la 12 noaptea eram din nou in spital,am stat pana luni la 12 la amiaza apoi am plecat acasa si apoi seara din nou la spital in travaliu.Hai capul sus,aduna-ti puterile ca te asteapta intalnirea cu puisorul tau scump CURAJ!!!!!

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Dana, am intrat sa vad ce faci, daca ai nascut deja.
Curaj!
Pup

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput