ziua lui
Raspunsuri - Pagina 2
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas daca ei continua sa ma felicite de ziua mea, oare inca mai tin la mine? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Bazar pt Mihaita ambitioasa Infertilitatea este o boala Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile?? |
Nu neaparat,dar asa arata respectul vis a vis de tine,de persoana ta!
Atita timp cit stii inca de ziua lui,suna-l sau trimite-i un sms,cu timpul vei uita!
Dana
Delphinas spune:
cred si eu ca inca ma respecta ca alta ca mine nu au care sa ii bibileasca si in
sunt vreo 3 ani de cand sunt cu sotul meu si ei inca ma suna. as fi vrut sa le memorez nr de tel, dar ma luam cu una sau cu alta si uitam. si apoi m-am gandit ca daca nu o fac atunci pe moment, inseamna ca nu e chiar o prioritate majora pt mine
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
mina spune:
Eu l-as suna. N-am inteles f bine cum v-ati despartit (frumos/urat, cu drame sau fara) dar ma gandesc ca spun LMA tuturor celor pe care ii cunosc si carora le stiu ziua de nastere, fie ei prieteni sau doar cunoscuti. El e mai mult decat un cunoscut si, chiar daca n-ati ramas prieteni, e mai mult decat un prieten.
Daca-l suni nu ii dai nici o certitudine, poate doar aceea ca-ti amintesti frumos de el, dar asta este o certitudine placuta.
Bafta, sa faci ce e bine pt tine!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
ernestine spune:
mi a trimis un raspuns la mesaj,ceea ce mi sa parut civilizat din partea lui.ACUM,anul acesta am facut o si probabil ca si la anul,sunt inca multe persoane a caror data de nastere mi o amintesc,insa nu mai am cum sa i felicit,desii as face o.
hellene_n spune:
parerea mea- daca iti pasa de cineva, spune-i LMA, suna-l, trimite-i mail .s.a
daca nu-ti pasa......nu o fa.
daca vrei sa fii cu el LUPTA.
este MINUNAT , MAGNIFIC, sa fii pe lumea asta exact cu persoana cu care iti doresti. ma simt plina de lumina de cand in sfarsit mi s-a intamplat si mie acest lucru. asteptam de la 16 ani. si......s-a intamplat! nu-ti pot descrie in cuvinte!!!mai ales ca nu mai speram sa se intample vreodata. e un sentiment FARA CUVINTE acela pe care-l simti cadn esti alaturi de cel pe care-l voiai.
iulix spune:
Mi se pare de bun simt ca atunci cand ai fost cu cineva sa ii zici LMA de ziua lui. Chiar daca el nu isi aminteste, sau nu iti zice. Insa cred ca e timpul sa mergi mai departe... Nu te mai crampona de o relatie care a trecut. Acum esti pe drumul tau si priveste inainte.
si iti doresc sa ai parte de multa fericire!!
mari_paun spune:
draga mea, e bine ca i-ai trimis un mesaj, sa vada ca esti cu bun simt si binecrescuta...si o doamna. Eu sunt leoaica si o data cu trecerea anilor devin tot mai pretentioasa...am pe cap destule insa tot sunt pretentioasa. Am un prieten cu care sunt de 3 ani, nu locuim impreuna insa facem ( sau faceam ) un cuplu. Ei bine de ziua mea , anul asta mi-a cumparat doar o floare... m-am suparata, am plans si i-am dat cu floarea in cap...voiam ceva deosebit, special... nu neaparat scump, insa macar o data pe an vreau sa fiu surprinsa si la naiba...imi plac cadourile!!! dupa toate astea, tot el este cel suparat. ce fac eu? NIMIK. nu-l sun si nu am pt ce sa-mi cer iertare. daca stie cum sa o faca, va fi iertat, daca nu ...asta e , viata merge inainte.
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun Ei bine de ziua mea , anul asta mi-a cumparat doar o floare... m-am suparata, am plans si i-am dat cu floarea in cap...voiam ceva deosebit, special... nu neaparat scump, insa macar o data pe an vreau sa fiu surprinsa si la naiba...imi plac cadourile!!! bazar pentru Ema ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! Mari, mami de Ema |
Urit,urit,urit!te rog sa nu te superi,dar...urit!
Nu cunosc relatzia voastra,dar poate in floarea aia el a pus toata dragostea si respectul,sperantza si vise multe!Si eu as fi suparata!de fapt suparata e putzin spus,dezmagita si da,cu riscul a de te rani,nu m-as mai intoarce la persoana respectiva!
dana
babyblue spune:
eu cred ca ea voia mai mult de la relatie in sine. un pas inainte, de ex.
in gestul ala de a i da cu floarea in cap, cred ca e multa frustraree legata de cum evolueaza relatia voastra.
un cadou mai frumos, ar fi aratat ca ati trecut la alta etapa, ca el te pretuieste mult mai mult, te cunoaste mai bine si iti poate intui mai mult nevoile.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....