ziua lui

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

eu cred ca ea voia mai mult de la relatie in sine. un pas inainte, de ex.
in gestul ala de a i da cu floarea in cap, cred ca e multa frustraree legata de cum evolueaza relatia voastra.
un cadou mai frumos, ar fi aratat ca ati trecut la alta etapa, ca el te pretuieste mult mai mult, te cunoaste mai bine si iti poate intui mai mult nevoile.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Nic asa nu explica(pentru mine cel putzin)un asemenea gest!O discutzie face to face,cu ce as fi asteptata eu de la el,dupa 3 ani,era mult mai ok!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

multumesc pt...sfaturi.
am nevoie de o perioada in care sa ma reasesc...cred ca e adevarat ce a spus babyblue: frustrarea, monotonia...astept o alta etapa, am aut in barbat care nu m-a respectat, nu mi-a facut cadouri si ...acum nu reau sa se repete istoria.
poate ca sunt prea pretentioasa insa la 35 de ani nu mai sunt atat de ...puerila si vreau sa simt protectie si siguranta...si mai mult...

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

multumesc pt...sfaturi.
am nevoie de o perioada in care sa ma reasesc...cred ca e adevarat ce a spus babyblue: frustrarea, monotonia...astept o alta etapa, am aut in barbat care nu m-a respectat, nu mi-a facut cadouri si ...acum nu reau sa se repete istoria.
poate ca sunt prea pretentioasa insa la 35 de ani nu mai sunt atat de ...puerila si vreau sa simt protectie si siguranta...si mai mult...

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!

Mari, mami de Ema

stai calma, eu nu te judec si te inteleg perfect.
mi se pare aiurea ca ai stat 3 ani cu el..tocmai ca ai 35 de ani.
poate ca trebuia mai demult sa iti dai seama ce nevoi ai si dc el ti le poate sau nu satisface. de la o varsta te prinzi ca nu e de stat sa schimbi un barbat sau sa astepti prea mult ca el sa invete ce nevoi ai si cum sa ti le satisfaca. ori e, ori nu e ceea ce cauti.6 luni, maxim 1 an dc simti ceva mai mult pt el, ca sa iei o decizie. tu. dc el nu a luat intre timp.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Asta cu felicitatul e cu dus-intors.
Prietenul meu e cu bun simt si felicita pe toata lumea la zilele de nastere.
A felicitat-o pe prima lui prietena , o fata care sta cu noi in zona , ne cunoastem , ne salutam , ea a fost cu un prieten de-al nostru , vroiau sa se casatoreasca , bla bla.Si ii trimite de numele ei de sfant un esaj cu "la multi ani" , si ce credeti? Fata zicea la toata lumea ca prietenul meu inca o iubeste , de-aia ii trimite mesajul.
Anul asta i-a trimis primei lui iubiri un mesaj pe hi 5 , ca acolo te atentioneaza cand e ziua cui. I-a trimis si ea mesaj frumos inapoi , de multumesc . O fi crezut si ea ca vrea sa fie iar un cuplu?
Si eu felicit pe toata lumea. Ca le scriu pe hi5 sau pe telefon , ca-i sun , nu conteaza , dar felicit.
Daca n-am mai vb cu persoana de nu stiu cand , ca in cazul tau si probabil am sarit o zi de nastere nu sun... sa nu creada ca fata de mai sus.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput