ziua lui

ziua lui | Autor: ernestine

Link direct la acest mesaj

A trecut..a fost..numai e.Sa terminat,pentru ca era normal sa se termine,dar a fost o poveste frumoasa...si plina de amintiri placute.Inca,este destul de prezent in inima si in gandurile mele,dar ..numai e in viata mea.Nu am ramas prieteni,nu pastram legatura..durea prea tare,dar..maine e ziua lui.Maine,e ziua lui de nastere si nu stiu ce sa fac.Frumos ar fii sa l sun,sa l felicit,dar..nu stiu ce sa fac....Nu as vrea sa aiba certidudinea ca inca e atat de prezent in gandul meu ,si cu toate astea cred ca ar trebui sa i dau un semn.Nu se poate sa nu fii trecut prin situatii asemanatoare,voi ce ati facut?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Undeva spre seara (ca sa nu ma inghesui de la prima ora sa para ca m-am trezit direct cu asta in gand) as da un sms simplu si sincer de LMA. Iar daca m-ar suna sau ar da sms nu as raspunde.

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ernestine spune:

Mi e teama ca nu as putea sa nu raspund...si de fapt nu cred ca ar suna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Cu toate ca m-ar durea, chiar rau, nu i-as da nici un semn. I-as ura, sincer cum spui, LMA in gand, si atit. Numai asa il poti scoate, incet, incet, cu adevarat din viata ta... Poate e dificil, dureros, insa eficient.

Dana mama lu' Radu Stefan

Hobby

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

"Man in the Mirror" - Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Eu l-am sunat mereu de ziua lui, sau i-am dat un mesaj pe net. Dupa un timp am uitat si mi-am adus aminte a 2-a zi si i-am dat un mesaj. A fost parte din viata ta, a trecut si nu are nici un sens sa te faci ca ai uitat sau ca nu iti pasa.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Depinde cu ce intentie ii dai de fapt mesajul. Daca intr-adevar vrei DOAR sa ii spui "La multi ani!" atunci...de ce nu? Iar daca te suna sa iti multumeasca...de ce sa nu raspunzi. In fond sunteti oameni maturi.

Dar daca ii trimiti un semn de ziua lui tanjind sa iti raspunda in vreun fel...nu e ok, mai bine te abtii.

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

nu-l suna...trecutul s-a dus:)

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu l-as suna. Atata vreme cat in minte imi ajunge ca este ziua cuiva, inseamna ca acea persoana inseamna ceva pentru mine. Deci consider ca ii doresc tot binele din lume. A fi bun cu cei din jurul tau nu costa absolut nimic insa conteaza enorm de foarte multe ori.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

dc inca te mai gandesti la el, suna-l sau da-i sms. dc te suna la loc, e logic sa-i raspunzi.pt ca o data ce te-ai hotarat sa-l feliciti, e normal sa-i si raspunzi.

eu l-as suna, dc inca ma gandesc la el si doar dc tipul merita ca om, sa fie bagat in seama.dc nu a meritat si v-ati desp in conditii mizerabile, mai bine te abtii.

eu am impresia ca tu inca mai simti ceva pt el si il vrei in viata ta, desi rational esti constienta ca nu merge. situatia asta mi se pare mai delicata si trebuie sa te gandesti bine dc nu ai ceva de pierdut, cautandu-l, cum ar fi de ex, linistea ta emotionala.

acum ziua lui e ceva care te framanta cu multe zile inainte, dar pe viitor, vb lui bee, o sa si uiti de ea.:)

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ernestine spune:

Multumesc ,pentru sfaturi.I am trimis un mesaj,simplu cu LA MULTI ANI!nu astept sa ma sune,insa un simplu multumesc mi s ar parea frumos.Nu l astept in viata mea,chiar daca ma mai gandesc la tot ce a fost.. afost frumos,nu am ce sa regret,stiamde la nceput ca se va sfarsi....si chiar daca sfarsitul nu a fost totcmai cum imi imaginam,e un capitol incheiat.V a multumesc pentru sugestii.M am hotarat sa fac asta,tocmai ca sa nu regret ca nu am facut o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

pt gestul tau. si eu primesc telefoane sau sms-uri de la ultimii 2 fostii iubiti(de fapt singurele 2 relatii de durata lunga). le multumesc, schimbam 3 vorbe si la revedere. numai ca eu nu mai am salvate nr lor de tel. cred ca nu vreau sa il salvez. consider ca pt mine e un capitol inchis.
daca ei continua sa ma felicite de ziua mea, oare inca mai tin la mine?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput