Clubul nelinistitelor...
Raspunsuri - Pagina 9
ionica spune:
Conchita, terapia cea mai buna iese in grup!
S-apoi ,cine stie cum arata capitanul ??????poate asa de un fluture doi tot e loc!
kariguld spune:
ilia, unde e terapeutul tau? sa ne dea si noua sfaturi....
il luam cu noi, in caz de ceva...avem terapie asigurata!
ah, cati ani or fi de cand n-am mai iesit in grup cu prietenele...? cred ca vre-o 10. ne-am imprastiat in cele patru zari, unele au plecat de tot...trebuie sa fac ceva! cineva m-a intrebat azi, cum am petrecut cand am implinit 31 de ani?! pai mai stiu eu...ca sunt peste 10 ani de atunci...
ma duc sa ma antrenez!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica Conchita, terapia cea mai buna iese in grup! S-apoi ,cine stie cum arata capitanul ??????poate asa de un fluture doi tot e loc! http://picasaweb.google.com/home |
Ionica, ce face bebelina?
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
ionica spune:
Kariguld,
Bebelina mea e racita cobza,de fapt suntem toti, ne-am infectat sambata la un botez unde erau niste invitati mexicani,speram sa nu fie gripa porcina, deocamdata nicunul nu am facut febra,doar curge nasul la greu.
Vezi ca am pus niste poze cu bebelina,mergi pe link-ul picassa.
Scuze de off topic
RIARA spune:
sal...este singurul subiect care a reusit sa ma scoata din umbra...nu ca as fi o "raritate",nu am avut curajul pina acum..nu-mi dau seama daca mai sint tinara,nu-mi dau seama daca sint nelinistita,nu-mi mai dau seama de nimic...dar topicul acesta m-a dezamortit un pic,si cred ca-i interesanta ideea de "terapie in grup",poate ma dezmortesc si fac si altceva decit "sa respir"...
deocamdata nu-mi vine nimic in minte,vroiam doar sa va intreb,pot sa ma bag si eu in seama,pot sa va bag in seama?
Fiti fericiti; prietenii dispar cand sunteti nefericiti. - Euripide
dov spune:
ILIA, ce inseamna "ce te face pe tine fericita/a"? poate de ex. pe mine ma face fericita sa nu folosesc intr-o relatie noua nicio arma, sa joc cu cartile pe fata, sa discut deschis...practic sa renunt la "armele" feminitatii mele, e ok asa? poate daca le-as folosi, as reusi sa am barbatul pe acre mi-l doresc...ei uite eu nu am vazut lucurile asa niciodata.e ok asa? sa tratez raltia asa cum o simt eu?
irinush spune:
uite cum ajung sa scriu si eu ... am mai scris dar foarte rar si niciodata la acest capitol, aici doar citesc ... dar vreau sa ii raspund lui DOV: eu asa mi-am cucerit sotul sa stii, fiind eu insami si fara sa folosesc nici una din acele arme ale feminitatii de care zici tu, am discutat deschis, m-am aratat lui exact asa cum sunt eu, si uite ca suntem impreuna de 7 ani si avem si 2 copii .
in afara de asta ... eu sunt nelinistita doar profesional, daca pot sa zic asa, momentan sunt in cic, iar la anul nu vreau sa revin la jobul actual dar nici nu stiu ce naiba vreau sa fac, sotul ma tot bate la cap sa ma apuc de ceva pe cont propriu, care sa-mi placa si eu tot habar nu am, plus ca mi-e teama sa incep ceva de una singura.
in rest, ii multumesc lui dumnezeu ca am tot ce mi-am dorit vreodata.
va pup pe toate.
khrisu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dov ILIA, ce inseamna "ce te face pe tine fericita/a"? poate de ex. pe mine ma face fericita sa nu folosesc intr-o relatie noua nicio arma, sa joc cu cartile pe fata, sa discut deschis...practic sa renunt la "armele" feminitatii mele, e ok asa? poate daca le-as folosi, as reusi sa am barbatul pe acre mi-l doresc...ei uite eu nu am vazut lucurile asa niciodata.e ok asa? sa tratez raltia asa cum o simt eu? |
Putini barbati se pot abtine sa nu-si bata joc de o femeie cu gandirea asta..eu am luat-o in freza ca sa zic asa..la fel gandeam... si mi s-a reprosat ca nu am stiut "cum sa-l iau" ca cica daca as fi stiut aveam un baiat de zahar ..daca-l luam asa "mai pe dupa casa si dupa sura" si il mai mani****m cu siretlicuri eram ok cu totii... Intotdeauna am crezut in liberul albitru... si pt asta am jucat fair... dar iacata nu am gasit omu potrivit
KHRISU mamik de baietel si fetita
bobocel_07 spune:
Uite ca incet,incet se aduna tot mai multe nelinistite.Cineva spunea ca mai poti simti fluturasii pentru sotul tau dupa ce te inseala sau dupa o despartire cand reusesti sa il recuperezi si sa fie iar al tau.Eu sunt de alta parere nu cred ca mai poti simti fluturasii pentru aceiasi persoana daca primii flututrasii au zburat deja de mult si mai ales dupa un adulter sau o despartire.Cred ca atunci cand sotul te inseala se rupe ceva in relatie si oricat ai cauta s-o carpesti pana la urma tot se rupe deoarece mereu o sa existe frustari, reprosuri, certuri si banuieli la tot pasul.
Dar pana nu esti pus in situatie nu ai de unde sa stii cum reactionezi.
Si pana la urma unde mergem in croaziera ca nu mi-ar strica sa stau un timp singura.
alexia_07
ruxij spune:
Nu neaparat dupa ce te inseala. Sau nu e suficient Eu acum zic de mine, nu zic de voi. Deci dc. eu sunt 100% satisfacuta sexual, nu simt nici un fluture pt. nimeni, nu tu Brad Pitt, nu nika! Dc. am o pauza de mai mult de 1 luna, intru cu masina in stalpi zilnic uitandu-ma dupa diversi, nelinistile ma napadesc gramada, iar de actori ce sa mai zic Asa ca eu observai la mine ca vin fluturasii chiar si pt sotul din dotare dupa o lipsa de vedere a sotului respectiv timp de mai multe luni. Adica s-a intamplat de mai multe ori, ca asa e viata mea, ba m-am dus eu in Europa 5 luni, ba nu stiu ce, ba nu stiu ce. Acu' nu vreti sa treceti nici macar prin asa ceva, nu mai zic de inselare. Dc te inseala si sta cu tine in casa, nu iti vin fluturii prea mult nici cand te impaci, as crede eu.:) Deci care aveti soti, daca vreti fluturi, dati-i afara din casa vreo 6 luni:) Si gata, de data asta chiar va las, nu e locul meu aici, eu sunt mai nesofisticata.:)