Clubul nelinistitelor...
Raspunsuri - Pagina 8
ADRIANKA spune:
Salut, fetelor!
Si eu pe aici...tanara si nelinistita, de fapt mai putin tanara si mai mult nelinistita.
Regrete ca odata am spus "nu", cand ar fi trebuit sa spun "da" si altadata ca am spus "da" cand trebuia sa spun "nu acum"...Fiorii lui "ce ar fi fost daca" ma bantuie cateodata, ii mai alung eu, dar revin constant...mare adevar e in vorbele alea "mai bine sa regreti ce ai facut decat ce n-ai facut".
In rest, mi-as dori sa accept mai repede ca nu traiesc in paradis, ca locul asta nu-mi da fiorii unei Florente, de exemplu (am locui acolo vreo 4 ani in tineretile si nelinistile mele).
In general sunt multumita, dar daca ma intreaba cineva daca sunt fericita....nu stiu ce as raspunde...
Na ca ma bagarati in butoi! Revin...
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalilu CONCHITA, io nu-nteleg o treaba...De ce naiba tre sa ne dam noi ochii peste cap, de ce noi(femeile) sa surprindem, sa re/devenim pasionale, sa fim romantice, misterioase, alea- alea...Si ei ce sa faca? sa aleaga daca li se pare suficient de romantic sau nu tot ce facem noi? Ca m-apuca nervii....Atata efort ca sa ce? Sa stea la televizor cu telecomanda in mana? Sa "uite" sa duca gunoiul, sa uite sa zica un multumesc, da...dar tu sa nu cumva sa uiti sa duci un prosop la baie.... Fir-ar! |
pai mama draga, nu am zis ca trebuie. :-)) am zis ca daca VREI, daca iubesti, daca crezi ca merita - exista solutii. adica daca tu esti inca indragostita si el mai putin (ala calmu' si linistitu' din povestea lui ruxij care mie nu mi s-ar potrivi neam), poti reaprinde flacara. si am mai zis ca ideal ar fi sa munceasca ambii la relatie, asa incat flacara aia sa stea mereu motz si batz si sa nu se stinga never. rational asa pot sa accept ce zice ruxij, sa dam uitarii fluturasii si sa ne concentram pe cumintenia barbatului. dar daca am fi avut doar ratiune, am fi fost noi computerele la care scriem acush. liniste o sa am in mormant, acu vreau vulcani in plina activitate si ploi de stele si tot universul la picioare, ete de ce nu? si daca-l pot avea prin seductie (btw, ce e rau cu seductia?), atata vreme cat nu ma prefac, nu mint, asta simt...iarasi nu vad care sa fie problema? de dreptate si fair play? pai in dragoste n-ar trebui sa piarda nimeni, in principiu, de-aia nici n-ar trebui sa existe "games". insa viata ne mai arunca si la zaruri, nu vezi? nu zic sa te duci sa-l manipulezi si sa-i furi banii. zic sa il seduci, pentru ca il iubesti si pentru ca oricum ai face-o daca te-ar iubi si el tot la fel, cu fluturasi, nu asezat ca pensionarii.
Deus spune:
conchita - ne vedem dincolo si ne odihnim impreuna :)pana atunci sa zbarnaie cfluturasii
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
dov spune:
auuu, BALANTA, la o bauta ma bag si eu...cand???????????? pfff ce doruri ma apuca...a fost un an cand am regasit intr-un liceu, o colega si o buna prietena de facultate, moama ce chefuri ca intre fete bagam. eram o gasca de fo 5-6 macar o data pe luna ma duceam...si ce venea barbatul sa ma adune si noaptea, in ierni teribile...ce vremuri!
acum am fost sau suntem gravide/mame, etc....dar ne vindecam noi si de astea
conchita spune:
citat din mesajul lui Deus conchita - ne vedem dincolo si ne odihnim impreuna :)pana atunci sa zbarnaie cfluturasii |
problema mea capitala dintotdeauna e ca eu am fluturasi permanent, nu neaparat pentru cineva anume. :-)) cred ca e chestie si de temperament, al meu e cam inflacarat...
ionica spune:
Eu ma bag dar o las pe Kariguld sa se ocupe de lista ,a fost ideea ei
citat din mesajul lui melina34 bai nene, hai k e f tare, care te ocupi sa bukuiesti o croaziera pt niste neveste emancipate si dornice de o gura de aer? hai sa votam, sa cadem de acord cind si cum?(sa zicem..neveste disperate dornice sa isi spele creierul?) let's have some fun, care te bagi?io da, astept detalii! M. dev xero ellinika... |
ionica spune:
Tocmai vorbeam ieri noapte cu sotul despre noi,(ma rog eu inca sunt lactanta si ma considera o divinitate in aceste momente) despre fostii fluturasi ,raspunsul lui a fost foarte englezesc; toate cuplurile trec prin aceasta perioada,de ce nu si noi!
Ma rog ,trecand peste asta, chiar imi doresc sa plec intr-o croaziera fara sot,catel,purcel ,(macar o luna)singura doar eu si cateva nebune ca mine daca or exista!
kariguld spune:
citat din mesajul lui ionica Ma rog ,trecand peste asta, chiar imi doresc sa plec intr-o croaziera fara sot,catel,purcel ,(macar o luna)singura doar eu si cateva nebune ca mine daca or exista! http://picasaweb.google.com/home |
vad ca-i musai sa facem lista! sa demaram planuri serioase...si poate sa decalam data calatoriei! se impune uneori ruperea de rutina si evadarea in zone salbatice...
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
ilia_99 spune:
io nu prea am timp sa stau cu voi, doar mai arunc un ochi din cind in gind..
ce pot sa va spun ca, in curind, o sa fiu si eu disponibila pt fluturasi si toate cele.. sotul meu iar se gindeste sa se mute de acasa si sa vada ce provocari ii aduce lumea larga.. pe principiul "mai bine sa regreti ce ai facut, decit ce n-ai facut" eu il sustin in orice decide. oricit m-ar durea am inteles pina acum ca dorintele neindeplinite sunt viitoarele frustrari ale fiecaruia si ca fiecare e liber sa-si decida propria viata, so...ceea ce nu inseamna ca-mi aduce altceva decit tristete.. daaar... mai bine acum decit peste 10 ani cind o sa ne urim definitiv ca ne-am stricat reciproc vietile..
asta a fost ca o paranteza, nu am deloc chef sa resuscitez vechiul subiect, al crizei..
deocamdata eu am o "criza excelenta", ca sa citez pe cineva. vb de aia de 30 de ani, nu de aia economica si incep sa ma gindesc cum o sa arate viata mea de femeie singura, din nou. nu e ce mi-am dorit, dar cred ca pot sa construiesc si cu datele astea, de data asta, pt sufletul meu.
si daca va mai faceti multe griji cum ca nu e firesc, nu e civilizat, ce-o sa zica lumea, bla, bla.. sa stiti ca terapeutul meu m-a indemnat sa-mi urmez fluturii. orice fel de fluturi, fara sa tin cont de ce e moral, etic, norme sociale, tra la la, cita vreme ma simt bine cu mine insami... uuupps!!
conchita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
vad ca-i musai sa facem lista! sa demaram planuri serioase...si poate sa decalam data calatoriei! se impune uneori ruperea de rutina si evadarea in zone salbatice... |
sorry, io declin oferta. croaziera o luna cu un grup de femei? toate nelinistite?! asta se numeste fie sinucidere, fie calugarie, fie tratament la shrink dupa aia un an de zile. nu merci. alta idee mai excitanta nu aveti?
ilia, acum citesc...ce sa-ti spun, ca sotul tau parca e dieta yo-yo, acum e hais, acum e cea. daca ar fi femeie, as fi dat vina pe Luna, dar asa...eu nu cred ca ti-a spus chiar tot ce-l framanta, pentru ca daca ai fi fost tu cea care n-ar fi daruit dragostea pe stilul sau, acum ca ai inteles si esti disponibila, el ar fi trebuit sa fie in al noualea cer. asa ca da, cred ca e criza barbatului la 40 de ani, iar tu nu ai nici o vina in criza lui.