Clubul nelinistitelor...

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

dov... de ieri numai la asta ma gindesc, m-ai prins! si cred ca da, asta e reteta. pt ca stii care e reversul? il cunoastem pe El, care ne place, ne indragostim, dar faptul ca noi ne devalorizam pe noi, prin lipsa de iubire pe care ne-o acordam noua insine, ne face nesiguri pe atu-urile noastre. si atunci inventam "mascutele", sperind ca, cu ajutorul lor, o sa devenim mai frumosi, mai destepti, mai si mai... vrednici de iubire. la rindul lui celalalt vine cu "mascutele" personale, toti avem traume emotionale in spate, evident. daaar.. dupa citiva ani.. te plictisesti, ca ai obosit sa joci alt personaj si.. dai jos "mascutele". si ii pretinzi celuilalt sa te iubeasca asa cum esti. dar el nu poate, el nu te stie asa, el nu de aceasta persoana s-a indragostit acum 5, 8, 10 ani. eu cred ca asta este, de fapt, explicatia psihologica ce sta in spatele motivatiilor de genul: nu-mi mai iubesc sotul/sotia, nu ma mai atrage, am evoluat diferit, etc... toate celelalte explcatii pe care le gasim la despartire.
mai e o treaba care ma macina: urmez fluturasii, ok. nu tin cont de norme sociale, de etica, etc. bun! dar nu tin cont nici de partener? atunci cum ramine cu angajamentul in relatie, ca nu ne maritam pt 5 ani, ci... pina cind moartea ne va desparti..
aici am eu o pb cu terapeutul meu: cred ca si ea are o pb de relationare cu barbatii.

editez: al meu mi-a spus destul de des in ultima vreme sa fiu.. naturala! si nu vb despre culoarea parului.
na, daca vreti terapie, io pot mult si bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Arunc si eu "my 2 cents" ...

Eu cred ca multe din frustrarile cuplurilor vin din faptul ca "se chinuie" sa faca totul impreuna. Daca EL sta incuiat in casa si asculta muzica, nevasta sta si ea incuiata in sufragerie cu copiii atarnati de gat. Daca EL nu vrea / nu ii place la film, la un spectacol, atunci nimeni din familie nu a mai vazut un film de ani de zile. Daca El iese cu prietenii trebuie neaparat sa-si care toata familia dupa el ...

Eu mi-am gasit un echilibru in relatie incercand sa imi clatesc sufletul MEU cu sau fara el ... daca el nu a vrut / nu a putut, am fost la film singura, am fost in concediu cu copiii si o prietena, am fost la plaja numai cu copiii, am fost in Romania sa-mi vad parintii si sa-mi incarc sufletul, am fost la waterpark singura cu copiii pentru ca lui nu ii plac inaltimile ... am fost si cu el ... dar pentru ca in general el este mai casnic si eu mai umblareata, eu am plecat mai mult si el m-a lasat, si eu am iesit din "cusca casniciei" si am respirat aer curat.
Am prietene pe aici, le vad asa ca se mira, le propun sa meargem impreuna la plaja si imi raspund "Stai ca barbata-meu are de lucru" ... si ? Ce daca are de lucru ? Nu poate sa lucreze decat cu tine in bucatarie ?

Cate dintre voi, in loc sa plangeti dupa atentia sotului, v-ati clatit sufletul singure in alta parte, cu alte activitati ?

Eu cred ca greseala este in a-ti cauta echilibrul si fericirea NUMAI in cel de langa tine si a visa la fluturii indragostelii pana la adanci batraneti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij
Deci care aveti soti, daca vreti fluturi, dati-i afara din casa vreo 6 luni:) Si gata, de data asta chiar va las, nu e locul meu aici, eu sunt mai nesofisticata.:)

ruxij, sa dam fluturii afara sau barbatii?

al meu e atent...uneori ma satur de atata atentie si grija...mi-as dori sa mai pot pleca fara sa primesc enj de telefoane..."esti bine? ai ajuns? ai facut? ai dres? cutare..cutare..."

nu ma sufoca, e o relatie bazata pe respect si incredere reciproca suntem legati temeinic unul de celalalt...daca lipsesc trei zile....spune ca am lipsit 3 luni....la fel, daca pleaca cateva zile, cand se intoarce parca nu m-a vazut de o viata. imi place felul lui de a fi, de a se purta cumine, s-a pliat intotdeauna pe nevoile si dorintele mele...insa eu sunt un leu cu rare dorinte de singuratate, pe care mi le iau singura!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Barbatii bey, cum sa dai fluturii afara lol

Buflea, cred ca ai dreptate, a-ti cauta fericirea doar in cel de langa tine este una dintre greselile noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buflea,

Mai toate nelinistitele sunt si independente,au si iesiri fara hazband dar nu de asta se vorbeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Nu ? Scuzati ! ! ! ... Eu am inteles ca unele doamne sunt nefericite ca nu mai comunica cu barbatul ca la inceput, ca sotul nu le mai mangaie, nu le mai plimba in parc si nu le mai pupa pe banca ... Unde-s fluturii de alta data.

Dar cred ca am inteles eu gresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

La noi e problema "sufocarii",nu suport sa mi se faca mereu pe placas vrea sa mai fiu si refuzata din cand in cand, sa nu mi se spuna mereu ca am dreptate ,sa nu fie mereu deacord cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

ionica, tie ti s-a urat cu binele. :-))

ruxij, ai dreptate in situatia data, dar unde sa-i trimita de-acasa celelalte doamne nelinistite de pe forum, altundeva decat la mama lor (bad bad, se intorc cocolositi) sau la alta (bad bad, ca poate nu se mai intorc deloc)? :-))

buflea, iti dau dreptate in tot ce spui. ideea e ca te intorci acasa de la distractia cu prietenele si tre sa te freci la ochi ca poate halucinezi cand confuzi piciorul de la masa de bucatarie cu sotul personal. da, ideal e sa aiba fiecare timpul sau separat de cuplu, dar nelinistea vine cand timpul impreuna e ca la Balanta cand a vrut inghetata in toiul noptii...

pe de alta parte, ce zice dov e ok pana la un punct. si am gandit si io asa o vreme, dar am ajuns la alta concluzie. seductia nu e minciuna, ci e un joc senzual si intelectual mutual avantajos si placut. o gramada de alte vietuitoare (daca nu toate?) au un dans si-un ritual premergator imperecherii si nu cred ca le poate acuza nimeni de prefacatorie. ce, sarutul de dupa ureche e minciuna si strategie feminina deplorabila, de pilda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
pe de alta parte, ce zice dov e ok pana la un punct. si am gandit si io asa o vreme, dar am ajuns la alta concluzie. seductia nu e minciuna, ci e un joc senzual si intelectual mutual avantajos si placut. o gramada de alte vietuitoare (daca nu toate?) au un dans si-un ritual premergator imperecherii si nu cred ca le poate acuza nimeni de prefacatorie. ce, sarutul de dupa ureche e minciuna si strategie feminina deplorabila, de pilda?

o daaaa, seductia e un joc minunat pe care il joaca doi parteneri pentru ca au chef de joaca nu pentru ca le-a venit timpul sa se insoare, trebuie sa aiba si ea un prietene, a citit pe ici pe colo ca lenjeria rosie e de mare efect.
adica seductia in felul asta e o chestie foarte autentica si frumoasa, acolo is fluturasii cei mai multi si mai nebuni.
nu cred ca spune cineva ca sarutul sincer dupa ureche e o minciuna , e o minciuna sarutul dupa ureche gindit, nu simtit.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

La noi e problema "sufocarii",nu suport sa mi se faca mereu pe placas vrea sa mai fiu si refuzata din cand in cand, sa nu mi se spuna mereu ca am dreptate ,sa nu fie mereu deacord cu mine.

http://picasaweb.google.com/home

da, uite ce bine te-ai exprimat tu....
io ma gandesc sa-i propun la hasband niste gauri in tavan, in viitor...poate pe alea mi le refuza....nu de alta, da ne ploua in casa, dupa.

fiimea, cnd avea vre-o 6 ani si nu-i convenea ceva ce spunea sotul, imi spunea mie: "trebuie sa-l trimitem pe tati la maicasa sa-i mai faca putina educatie!"

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput