Clubul nelinistitelor...
Raspunsuri - Pagina 5
popescudora spune:
As vrea sa fi stiut la momentul respectiv ca daca faci rau prin vorbe,gesturi sau fapte, daca gresesti in mod repetat, abuzezi de sentimentele cuiva, dai dovada de orgolii si teribilisme, sentimentele respective pot sa dispara. Poate daca as fi stiut, m-as fi gandit de 2 ori inainte sa calc pe cineva in picioare, in ideea de 'las' ca-i trece lui...doar stie cum sunt...'
As vrea sa fiu mai puternica, sa pot sa depasesc greutatile si sa renasc din propria cenusa, fara sa-mi fie frica ca o iau razna. As vrea sa fi copilarit atunci cand trebuia, nu sa-mi tocesc coatele invatand pentru a obtine acelasi rezultat cu cei mediocri, dar care stiau si aveau timp sa se joace.
As fi vrut un om care sa aiba incredere in mine, sa imi fie alaturi, nu care sa constate ca sunt interesanta si inteligenta, dar la primele probleme sa dea bir cu fugitii. As fi vrut sa fiu alta.
Iertati-ma ca aberez, dar sunt in divort si de cca 2 saptamani parca traiesc in alta lume. Si la subiectul asta am inteles ca pot sa ma descarc fara sa se supere nimeni
Adela99 spune:
pe mine cui ma lasati? :)
revin cand am mai mult timp, da' nu m-am putut abtine sa nu dau un semn
ana_a spune:
ilia, da, "cazul" tau mi sa parut fff aproape de al meu. eu am hotarat sa port o conversatie asa ca intre prieteni, vorba ta, sa nu ma gandesc ca stau de vorba cu barbatul meu....insa sincer, cam stiu raspunsul lui... ceva de genul "eu nu am nimic, daca ai vreo problema ar fi bine sa iti treaca, bucurate ca suntem sanatosi, si noi si copii...etc... " fara a ajunge la nici un rezultat. Eu sunt intr-o faza in care as vrea sa plec oriunde, undeva...aiurea...chiar si la bunici mei de la tara cu copii dupa mine, dar fara sot. Numai ca ma tem ca nu se rezolva nimic, dimpotriva, se adanceste si mai tare...
proud mummy
Ratustele lui Stefan :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">aa1 si aa2
ilia_99 spune:
dora, iti tinem pumnii... stiu ca e greu, dar o sa fie mult mai bine dupa. crede-ma!
krisu, si la tine la fel..
adela, fa-ti repede timp...mi-e dor si nevoie de raspunsurile tale ca de aer
ana, cazul meu a fost acutizat de un alt zimbet, cum iti spuneam. si nu stiu cit de mult au ajutat armele cu care am luptat, daca nu era al meu rational pina in pinzele albe. nu pleca, stiu sentimentul, cred ca va fi mai rau. stai, fii acolo pt el, vorbeste tot timpul, dar fara patos. ah.. am uitat, la mine a inceput sa functioneze abia cind i-am spus zimbind ca e liber sa plece cind vrea...
fug putin, ma intorc.
balanta, cum a fost baia? dar mojito?
Deus spune:
"omul moare la 30 de ani si este ingropat la 70"
Dragi doamne care sunteti in situatii de KKO, nu lasati viata si in special barbatii sa va transforme in zombi asa de timpuriu!
Este foarte greu, doare si este frustrant...dar nu este finalul, alegeti voi sa fie doar un alt inceput.
http://www.youtube.com/watch?v=HaJug-QBKVM
I don't need your sympathy
There's nothing you can say or do for me
And I don't want a miracle
You'll never change for no one
I hear your reasons why
Where did you sleep last night?
And was she worth it, was she worth it?
'Cos I'm strong enough
To live without you
Strong enough and I quit crying
Long enough now I'm strong enough
To know you gotta go
There's no more to say
So save your breath
And then walk away
No matter what I hear you say
I'm strong enough to know you gotta go
So you feel misunderstood
Baby, have I got news for you
On being used, I could write a book
You don't wanna hear about it
I've been losing sleep
You've been going cheap
She ain't worth half of me it's true
I'm telling you
Now I'm strong enough to live without you
Strong enough and I quit crying
To know you gotta go
Come hell or waters high
You'll never see me cry
This is our last goodbye, it's true
I'm telling you
That I'm strong enough to live without you
Stron enough and I quit crying
To know you gotta go
There's no more to say
So save your breath
And you walk away
No matter what I hear you say
I'm strong enough to know you gotta go
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
Alexa Ioana spune:
pentru moment... stau si eu si va citesc din umbra ...
si ma regasesc in multe dintre povestile voastre...
anyella spune:
Eu imi doresc sa am timp ,deschidere sufleteasca ,sensibilitate.In momentul in care ,independent de mine, a trebuit sa preiau o afacere care nu e usoara deloc ,dar pe care nu o puteam lasa sa moara (erau ani munciti,bani investiti si mult suflet) am uitat de "complicateniile" sufletului meu.
Ai grija ca ceea ce iti doresti,s-ar putea sa ti se intimple .Am avut ani de zile in care mi-am rugat barbatul sa imi foloseasca capacitatile ...vezi Doamne nu ma implica : ).Nu stiam decit de cumparaturi,sa ma ingrijesc,sa imi ingrijesc plantele/casa ,sa ies cu prietenele si...sa mi se ofere,multe pe tava : ).
Culmea este ca sint mai admirata de prieteni acum.Cind nu am timp de nimic,cind am uitat ce inseamna un pantof cu toc,cind ca bijiterie de baza port un ceas (ca imi e necesar) si niste cercei minusculi pe care ii schimb zilnic (hm,ce cocheta sint).Cind numai apreciez admiratia nici de la al meu.Cred ca ma tachineaza : ).
Balanta ,.Imi placi.Dar ,cind imi va fi dor de o plimbare in ploaie,de o plecare precipitata la malul marii toamna /iarna /primavara ,de o baie in mare vara, dar dimineata foarte devreme dupa un chef de pomina ,de o declaratie de dragoste oriunde in lumea acesta,imi i-au barbatul si ma duc.
Am avut marele noroc amindoi ca formam o echipa.Sa nu va inchipuiti ca e totul roz ,ca curge lapte si miere.Oh,nu! Ne impungem,chiar ne jignim reciproc dar sintem "foc de paie".
Ilia, felicitari pt subiect.Nelinistita voi ramine toata viata.Dar,ma repet : ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa ti se intimple : ).
De ce ma consider eu nelinistita? Pentru ca efectiv am puterea de a o lua de la capat.Atunci cind forul meu interior imi spune asta.
Sint nelinistita pentru ca deciziile imi apartin numai mie.In momentele de criza nu ma consult cu nimeni.Nici nu as avea cu cine.Chiar daca gresesc imi asum greselile.
maru spune:
knok knok!
ma primiti si pe mine?
nu am casnicie pe muchie, viata mi-o conduc dupa principiul: nu vreau sa imi para rau ca nu am incercat (ce-ar fi fost daca...) si totusi sunt nelinistita...
ce naiba imi lipseste?
revin...
kariguld spune:
moama ce de ati scris....intensa activitate aici....
nici mie nu-mi lipseste nimik, acum mie chiar bine am dus copii la mama......uneori am asa un dor de duca...sa calatoresc, sa merg in locuri in care nu am fost...nu, nu vreau sa scap de sot, copii...vreau doar sa cunosc mai mult, sa urc pe munte, sa descopar lucruri noi, sa uit de job, de bucatarie, de rufe si vase....
pot sa spun ca e dointa de cautare, de lucruri noi...nu sunt nelinisti si nici temeri. vreau mai mult, vreau sa traiesc intens, cum am mai facut-o candva...vreau...vreau..
cand voi implini 50 de ani, mi-am propus o croaziera in jurul lumii!
cine vine cu mine? poate fac cinste!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
ilia_99 spune:
ah, ce ma bucur ca sunteti asa multe...
deus, multam de melodie, prin '98 rocked my world! si am plecat...
alexa, nu mai sta pe margine, cauzeaza..
anyella, stiu aia cu ai grija ce-ti doresti... da' zau daca ma invat minte.. iaca, am inceput sa ma joc cu focul din nou: mi-am reactivat niste oameni din agenda telefonului. da, barbati! cu care n-am avut nimic, doar i-am tinut asa.. in stand by.. si au raspuns..repede.. mama, ce bine face la narcisism si la feminitate!
cum ziceai, balanta, ca iubirea tinea toata viata.. da' nu neaparat pt sot.. ei, bravos!
(tineti-va pietrele in traista, deocamdata sunt.. rationala, cum zice al meu. desi ma trec asa.. niste valuri de caldura cind ma gindesc.. cum ar fi.. o data..)
poate ma ajuta terapeuta cu un dus rece, sa inteleg cit e dorinta de afectiune, de validare ca femeie si cit e dorinta de razbunare, ca o iau alaturea cu drumu' vaz..si mai primesc un sms..
kariguld, cind ziceai ca plecam?