Clubul nelinistitelor...
Raspunsuri - Pagina 4
Elle_seb spune:
Balanta, da, au fost multe lucruri dorite si neimplinite pe vremea ex-ului. Si ma rugam la Dumnezeu sa-mi dea si mie o farama de fericire. Si am gasit-o.
Nah.. acuma zic si eu ca as vrea mai multi bani , ca as vrea sa ne luam si noi mai repede casa noastra ca m-am saturat de stat in chirie. Ma enervez cand se intampla lucruri asupra carora nu am control...
Insa nu pot nega, ce este cu adevarat important, avem deja: familia noastra, copiii, iubirea si visele noastre.
Ilia_99, da, am, dar o sa o rezolv pana la urma, chiar daca va trebui sa rastorn un himalaya pentru asta.
Khrisu, stii, oricat de kko a fost viata mea uneori, niciodata nu mi-am dorit sa fiu in papucii altuia. Oricine ar fi fost persoana respectiva.
Referitor la procesul tau, da e istovitor cand dureaza atat, si la mine a durat cam 6 luni. Copiii vor fi afectati mai mult sau mai putin. De parinti depinde foarte mult procentul. O sa te linistesti dupa ce se va termina. Rabdare si tutun .
Elle
http://www.immunocalromania.blogspot.com/
http://www.immunocal.md
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui khrisu Sa stau comod in fata calculatorului, sa-l am in casa pe EL...omul care ma merita. (daca exista, sper sa existe.. Dar sa ma caute el pe mine ca eu nu am timp de cautari) |
m.u.i.e.t.i-s posmagii? nu merge asa. crezi ca fat frumos pe cal alb are traseu prin fata casei tale si te va lua pe sus doar dupa ce-ti arunca o privire galesa? :-))
asta e o alta prejudecata a femeilor singure - ca nu au UNDE sa intalneasca noi prieteni. ba geme lumea de barbati, dar nu vin toti cu colindu la tine la usa. trebuie putina initiativa si nu vad de ce se tem femeile de asta, ca doar e vorba de viata lor. ca sa faci mancare, nu te duci la piata sa cumperi materia prima? asa si cu sufletul nepereche, tre sa-l cauti, nenica! ca si cu o opera de arta, rezultatul se bazeaza pe 99% transpiratie, adica munca. si doar 1% pe noroc, dar poate nici atata, ca norocul si-l mai face omul si singur. si gata cu teoria, ca discursuri de-astea ar trebui sa-mi tin si mie. :-))
Mi-as fi dorit sa fiu pictor, sculptor si arhitect dar din pacate e prea tarziu sa mai pot. |
nu stiu cati ani ai, deci de arhitectura nu ma bag. dar pictura si sculpura? adica de ce e prea tarziu pentru asta? macar incepi ca hobby si vezi tu unde te duce. chiar daca nu ajungi la mari performante artistice, tot e o insula pentru evadari la caz de nevoie.
ana_a spune:
Oh...e prima data, cred, cand scriu la aceasta sectiune
Desi recunosc, citesc destul de des....din umbra.
ilia, m-ai provocat cu acest subiect, dat fiind ca de ceva vreme simt un gol imens intre mine si sotul meu, gol pe care am incetat nu stiu de ce sa-l mai umplu, sa-mi mai bat capul sa-l "depasesc" sau ma rog...sa-l rezolvam, impreuna.
Ce va doriti si nu primiti?
Pai, mi-as dori sa nu mai simt frustrare si ciuda copilareasca cand sotul meu se inchide in camaruta lui si asculta muzica data la maxim in casti, la o bere, povestind povesti cu 2 amici pe YM despre aparate foto semiprofesionale, si daca incerc cumva sa intru in spatiul lui simt ca nu-i convine, ca cica are nevoie de timpul lui, singur.Dar timpul asta e tot mai des, si parca si io as asculta muzica cu el sau as bea si eu din berea lui... chiar daca acu ceva vreme nu-mi placea. Stiu ca are 2 perechi de casti dar io nu poci sa stau cu muzica la maxim ca nu mai aud copii daca se trezesc...nah....complicata treaba o sa ziceti
Ce ati vrea sa fiti si nu puteti?
hm... as vrea sa pot fi mai comunicativa, sa rezolv odata pentru totdeauna aceste probleme de comunicare care vad ca incet incet ne departeaza, numai pentru ca eu stau necajita si imi fac scenarii....cine stie, poate in gandul lui chiar nu l-as deranja atat de tare...dar nu stiu eu cum naiba sa fac sa trec hopul...
aiurea mesaj...fara cap si coada, deh, e dimineatza, tocmai a plecat la munca dupa 2-3 replici deloc placute ... in loc de "buna dimineatza" ne-am trezit cicalindu-ne aiurea.... si eu simt ca nu mai pot mult sa o duc asa....
ar fi un mare pacat sa las gandul asta care ma obsedeaza sa creasca in mine, alimentat de scenarii puerile - cum ca nu voi reusi sa imbatranesc alaturi de el -
nici nu stiu de ce am scris, recitind mesajul imi dau seama ca poate este cam pueril, ca altii au "probleme" serioase insa nu-l sterg, il trimit asa...
Ma tot invart pe aici sa deschid si eu un subiect separat insa nici nu stiu ce as putea sa scriu in el, ca de inselat nu ma insala, de iubit ma iubeste...insa sa "rupt" ceva si nu stiu ce....
cred ca asta imi doresc de fapt, sa aflu cum as putea depasi acest impas, sa invat un alt mod de a pune problema, de a comunica cu el.
Vreau sa se uite la mine cu drag, sa-mi spuna ca ca ia fost dor de mine, sa ma tina in brate asa doar de dragul de ai sta in brate... si sunt convinsa ca ar face toate astea daca as stii eu unde gresesc in comportamentul meu fata de el....
proud mummy
Ratustele lui Stefan :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">aa1 si aa2
XIO spune:
citat din mesajul lui balanta Ce ati vrea sa fiti si nu puteti? ...mi-am dorit intotdeauna sa fiu DJ sau reporter la Discovery...nu mi-a iesit dar si ce fac eu e ok.... ...mi-am dorit o iubire puternica...o iubire mistuitoare si dupa aia ce-o fi o fi... ...mi-as fi dorit un barbat pe care sa ma pot baza si sa stiu ca atunci cand il pun in capul mesei ma va privi cu acea duiosie si dragoste devoratoare ca in Strada Hanovra ...mi-as fi dorit sa pot lua durerea mamelor care si-au inmormantat copii... ...mi-as fi dorit o fata...dar e ok si asa ...mi-am dorit libertate...umor...si lipsa grijilor financiare Ce va doriti si nu primiti? inca ma gandesc cum sa scurtez lista...dar in principal sa nu-mi ia Dumnezeu mintile |
Balanta, poti sa ma infiezi virtual pe mine
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
lalilu spune:
Prezent!!
Mi-as dori ca viata sa nu ma "acreasca"....Sa nu moara sufletul meu de-acum....
Mi-as fi dorit sa fac Facultatea de Medicina...Acum , e tarziu, DAR...m-am incris la Carol Davila- Asistente medicale. Incep scoala pe 15 sept.
PS-- O astep pe-aici pe Clauditzadennis . Un suflet bogat si...nelinistit...
ilia_99 spune:
un bun prieten mi-a recomandat, la modul serios, sa-mi gasesc pe altcineva. ca aventura, desigur... vedeti, la ei lucrurile sunt mult mai simple. si n-a inteles cind eu i-am spus ca asta n-ar face decit sa-mi complice viata, din contra el credea ca asta m-ar ajuta sa nu mai vad lucrurile in alb si negru. si glumea lui preferata a devenit "ce, tot n-a venit baiatul ala sa-ti bata la usa?" asa ca, vezi, Krisu.. cam are dreptate Conchita, tb sa iesi, sa cauti. tu poti, eu nu vreau sa pot deocamdata!
ana_a asa incepe, recunosc simptomele indepartarii sufletesti.. ma feresc sa zic si de alte indepartari cauzate negresit de o pereche de ochi si un zimbet, altul decit al tau.. treaba cu comnicarea.. o am si eu! sa stii ca sotul meu, dupa aproape 8 ani, in care eu credeam ca i-am dat totul si ca n-are niciun dubiu in ce priveste sentimentele mele, mi-a spus ca el nu s-a simtit niciodata iubit de mine! ca tot ce am facut am facut rational si rece.. na...
mesajele constiente pe care le trimtem noi sunt altele decit cele pe care le trimite subconstientul. din pacate, toti reactionam la cele trimise de subconstient, nu la cele impachetate frumos de noi, cu funda rosie..
metoda care a mers la mine a fost aceea in care l-am intrebat pe el ce vrea, ce-si doreste, scotindu-ma pe mine din ecuatie. gindindu-ma ca vb cu un prieten, nu cu barbatul meu... incercind sa ma pun in locul lui, sa inteleg si sa accept ca, desi un cuplu si parinti pt 3 copii, nu sunem identici. si ca dorintele si visele lui nu sunt musai si ale mele si viceversa si ca n-am de ce sa-i fac un repros din asta. nu e deloc usor ce-ti recomand eu, dar la noi, doi oameni cu pb de comunicare si care si-au ascuns multi ani sentimentele si vulnerabilitatile, a mers! spre surpriza mea... si cred ca si a lui.
ilia_99 spune:
www.youtube.com/watch?v=xlXSnrt7lhQ /u " target="_blank"> u http://www.youtube.com/watch?v=xlXSnrt7lhQ /u
am fost acolo! multumesc, Doamne!
e moment of surrender of vision over visibility, nu resemnare..
gasiti versurile pe U2.com, le recomand cu sufletul plin..
eu am ascultat melodia asta cind aveam cea mai mare nevoie de ea. a fost ziua in care mi-am scos verigheta, fiindca nu mai semnifica nimic pentru mine, am tras masina pe dreapta si.. m-am intors la mine, de parca pina atunci fusesem imprastiata in mii si mii de bucati..
si n-a mai contat deloc ce face El, ci ce fac EU..
my body's now a begging bowl
that's begging to get back
to the rhythm of my soul..
nu stiu de ce a iesit asa linkul, imi pare rau..oricum se poate accesa..
ymca spune:
din umbra si eu daca se poate (si nu, nu sunt deja sub crengute)
si daca vreodata, in nelinistile voastre (noastre) vine cineva si spune sa evadam o zi oriunde, pls count me in
khrisu spune:
elle_seb.. poate ca exprimarea nu a fost buna ca era si tarziu..am vrut sa spun ca-mi doresc sa ma vad peste un an doi zece, in etapa in care esti tu acum... linistita, multumita de viata pe care o duc.
mai fetelor ce vorbiti acolo? Unde sa ma duc sa caut? Am doua bucati copii cu varste mici mici..unu 2 ani jumate si unul 10 luni. E o provocare pt mine numai sa-i scot pe amandoi pana in fata blocului...si sa-i aduc intregi acasa.
Conchita...pictura si sculptura la nivel de hobby exista... iar tablourile erau doar rezultatul talentului, ca experienta, studiu, in domeniu nu exista. Ca sa fiu numit sculptor sau pictor e nevoie de mult mai mult... Si acum chiar nu am cum sa ma apuc de astea..abia reusesc sa fac un dus
KHRISU mamik de baietel si fetita
hellene_n spune:
imi doresc enorm de mult un al doilea baietel, pe care sa-l adopt. imi doresc sa reusesc sa-l conving pe al meu sot ca mai e loc in viata noastra si de Codrut - asa vreau sa-l cheme. nu stiu din ce motiv, dar.....simt ca acest copil se afla deja in sufletul meu si mi-l doresc enorm. desi nu-l stiu....ii simt lipsa uneori. asta desi am un baietel super, pe care-l iubesc enorm. dar de multe ori ma uit la el si ma gandesc ce fericit ar fi sa se joace cu un frate, sa doarma cu el sa aiba cu cine sa vorbeasca in afara de noi. poate va pare ciudat.....dar asta e visul meu.
imi mai doresc sa vad lumea asta - colindand cu familia MEA.
si sa avem partea financiara - ok.