Clubul nelinistitelor...
Raspunsuri - Pagina 6
khrisu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus "omul moare la 30 de ani si este ingropat la 70" Dragi doamne care sunteti in situatii de KKO, nu lasati viata si in special barbatii sa va transforme in zombi asa de timpuriu! Este foarte greu, doare si este frustrant...dar nu este finalul, alegeti voi sa fie doar un alt inceput. |
Mi-a placut chestia asta..hai ca-i motto-ul meu pe ziua de azi.
KHRISU mamik de baietel si fetita
balanta spune:
mai Ilia ...apa...soare...papa bun...acolo...acum nani...la 4 plec in sens opus...nordul Moldovei...si seara sunt spre Bucuresti...mai bine imi luam un tir...voi in lipsa mea vad ca va destrabalati...
bobocel_07 spune:
Ma primiti si pe mine?
Nici eu nu am casnicia pe muchie de cutit si totusi si eu sunt nelinistita.As vrea sa pot sa fiu la fel de pura si neatinsa de nici o rautate cum eram in anii trecuti, sa pot sa zambesc cu gura pana la urechi si sa fiu la fel de sociabila ca atunci.Prinsa in casnicie,serviciu si casa parca am uitat sa fiu eu,mereu cu griji si mereu ocupata.As vrea sa calatoresc, sa descopar lucruri, oameni si locuri noi.As vrea sa ma fiu iubita asa cum am visat cand eram o adolescenta si sa simt flututrasi in stomac ca in primii ani de relatie cu sotul meu.Mi-as dori foarte multe insa ma opresc aici deocamdata.Si daca totusi toate astea se va intampla?Nu stii niciodata ce iti rezerva viitorul.
alexia_07
melina34 spune:
sal, fetelor
declar clubul asta o gashcka de fete emancipate!!!
imi doresc sa revad barcelona si sa locuiesc la paris,as fi vrut sa fiu cel putin soprana pentru asta, sa am o casa cu gradina si mitza si caine si multe flori colorate;
as vrea sa dau timpul inapoi ca sa fiu acum 20 de ani cum sint azi;
M.
andreea81 spune:
citat din mesajul lui Deus "omul moare la 30 de ani si este ingropat la 70" Dragi doamne care sunteti in situatii de KKO, nu lasati viata si in special barbatii sa va transforme in zombi asa de timpuriu! Este foarte greu, doare si este frustrant...dar nu este finalul, alegeti voi sa fie doar un alt inceput. inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate. http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI quod me nutrit me destruit |
Foarte bine spus, Deus! Mult adevar in cele cateva randuri de mai sus. Va citeam din umbra si m-am hotarat sa ma bag si eu in seama ...macar un pic... apoi am ajuns la link-ul acela de pe youtube postat tot de Deus. Nu m-am putut abtine sa nu plang...si mi-a ridicat brusc moralul.
In alta ordine de idei: as vrea sa fiu si eu mamica, dar daca pana acum m-am izbit de indiferenta si incapatanarea sotzului, de acum o sa fie si ai grav pentru ca vom divorta, si nu stiu in cata vreme o sa mai am incredere in cineva sau o sa mai iubesc pe cineva...si am iubit! Si doresc sa primesc dragoste...si tot eu imi strang puterile ca tot ce va urma sa nu fie finalul, sa fie un inceput!
P.S. Doaaaamne, si ce-as mai calatori!
delphin spune:
Dragelor!
Super clubul nelinistitelor! Ma alatur si eu daca ma primiti!
Ce-mi doresc eu??? Sa ramanem la fel de fericiti mereu! Copii sa-mi fie sanatosi si eu sa pot sa traiesc bucurandu-ma de ei!
Ehe, fiori cu ce-ar fi fost daca?....mai am si eu dar trec repede caci ma gandesc ca e nedrept!Nu mi-ar conveni sa stiu ca si el are astfel de fiori!
Celor la rascruce de drum as vrea sa le spun ca viata avem doar una si nu merita sa ne sacrificam pt. nimic.
Asa cum zicea si ILIA99 noi contam nu ei, binele nostru intai si apoi al lor!
pt. fericirea noastra, a celor din clubul nelinistitelor!
ernestine spune:
Ma gandeam azi, cum e mai bine?Sa stai sa oftezi pentru un vis neimplinit,sau sa regreti ceea ce sa ntamplat,pentru ca nu era ca n visul tau.De multe ori suntem nevoiti sa luam o decizie si incercam sa facem ceea ce ,rational,pare corect.Insa in sufletul nostru ne am dori altceva si atunci,alegand partea corecta..nu ne ramane decat sa oftam pentru visul nostru.Putem opta pentru ceea ce ne dicteaza inima,dar ne putem alege cu inima franta.Si atunci,ma ntreb ce e mai usor de vindecat..o inima franta sau un vis neimplinit?!
ionica spune:
nici una nici alta.
citat din mesajul lui ernestine .Si atunci,ma ntreb ce e mai usor de vindecat..o inima franta sau un vis neimplinit?! |
ionica spune:
Sunt in spatele "cortinei" si va citesc rozandu-mi unghiile de invidie .
"cu doruri si dorinte de suflet chinuit"
citatul asta m-a facut sa cedez se intru si eu in hora ,ma primiti?
danat spune:
Meeeeyyy, cam multa "neliniste" pe-aici pe DC...
Stau si citesc...si bag la cap niste citate, sau pilde de viata mai bine zis
Tuturor ne-ar placea sa simtim 4 ever fluturasii aia de inceput de indragosteala, dar eu, conservatoarea (daca vreti) prefer tihna omului alaturi de care poti imbatrini senin si linistit (ma rog, cu momentele de rigoare de ). Asa ca, in acest domeniu nu am (cine stie ce) regrete. La trecut, nu mai vreau sa ma gandesc!
Iar daca e de vise neimplinite cum bine zice ilia_99, unul ar fi ala cu negrii mujkiulosi, unsurosi, cu bice si carice (prietenii stiu de ce)
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson