Clubul nelinistitelor...
Raspunsuri - Pagina 25
andru_mami spune:
24h-da e adevarat ce spui tu,nici eu daca asfi in situatia ta,nu cred ca as fi in stare sa imi las sotul care imi face toate poftele si copilul pe care il iubim enorm doar ca sa fiu eu fericita cu cel pe care il iubesc,las ca trece si o sa ai ce povesti la nepoti.
POZE
ernestine spune:
Cat de tare te inteleg,24 h si cat de nelinistita sunt si eu acum.Cat de tare m ar fii ranit cel care mi e sot,nici eu nu pot sa fac mareke pas,de dragul copilului ,pentru el si pentru cei apropiati familiei.Cu toate defectele lui si cu toate zilele mancate,stiu ca nu e om rau si in felul lui ma iubeste,dar ce e in inima mea....am scris deschizand un alt subiec..ma sufoc.
ionica spune:
Kari,sper facem cat mai repede croaziera,stiu ca-mi sunt copchii mici dar nu am de gand sa astept pana imi creste barba numai buna de impletit.
Fetelor,nelinistitelor, eu sunt happy cu familia mea si cu tot ce ne inconjoara, mie imi este dor doar de cea care am fost,adica cea fara responsabilitati si copchii,atunci era tare usor sa urc intr-un avion si sa ma pierd in lume .
O alta chestiune care ma omoara in viata de zi cu zi ,sotul meu nu este sef in casa,adica sa mai dea si el un pumn in masa, sa mai tipe la mine din cand in cand,nimic do´mle ,e mereu deacord cu mine.
Cu cateva seri in urma am discutat pe aceasta tema si mi-a raspuns asa de suav ca de fapt el are nevoie de un sef acasa avand in vedere job-ul lui directiv.
Eu am temperamentul destul de "bordelic" latino iar el este calmul englezesc.
24H- te invidiez
,macar nu te plictisesti.
adrianapop spune:
Ionica
si mie imi e dor de perioada fara copii,ca eu sant tot aceeasi nebuna frumoasa indragostita nebuneste de copii, viata, sot si prieteni (Modesta nevoie mare!!!)
Noi santem aceeasi gasca ca in tinerete ,,doar ca s-au adaugat copii si grijile,,responsabilitatile .
Cateodata ma gandesc ce greu e sa fi mama,atatea nopti nedormite,ganduri negre,,tragedii legate de lumea in care traim,,,o lume nebuna si fara siguranta,,,
mi-e dor de vremea in care nu aveam grijile ca imi cresc copii si cineva si-ar putea bate joc de ei,,,sau de faptul ca merg la analize si nu stiu cu ce diagnostic ma intorc,,
Dar copii ii am ca mi i-am dorit din tot sufletul ,,si eu si sotul ,,,si inca ne mai dorim niciodata nu mi-am imaginat viata mea fara copii,,,cred ca nu ar avea sens,,,,dar linistea aceea de atunci nu o pot avea acum , plus ca acum cand stiu ce impliniri si satisfactii iti aduc copii nu cred ca as schimba situatia cu nimic in lume
Intr-un final nu le putem avea pe toate,,,mai ales mama fiind
Vremurile din tinerete cu petreceri si timp pierdut pana dimineata,,le reconstituim cand putem,e clar ca nu mai au acelasi farmec, ca si noi santem altii,,,dar ne bucuram la fel de mult plus ca santem prieteni deja de peste 10 ani si ne cunoastem ff bine ,santem ca o mare familie,,,putini si buni care ne reunim cu drag indiferent de motiv.
24H- situatia ta , sincer cred ca e poate printre singurele cazuri cand eu sustin ca familia sa stea unita,,,,si asta ptr faptul ca spui ca sotul te iubeste si te respecta,,,,fetita e fericita,,,familia impreuna,,,atunci ce mai conteaza ca te sacrifici tu si fericirea ta?
Nu poti sa dai cioara din mana ptr vrabia de pe gard nu? iar daca tu crezi ca poti sa iti faci datoria fata de sot si famile asa cum trebuie si sa duci in acelasi timp o viata paralela,,,Cine sant eu sa condamn? Cred ca nu iti e usor,,chiar deloc...
melina34 spune:
kariguld- eu chiar am fost in vacanta in ultima saptamina, la Mamaia, dar acum sint back in business si ma intereseaza ,,intilnirea fetelor";pot sa ajut cumva? I'm in dar in afara de noi doua mai vrea careva?
24h - felicitari, mi se pare asa romantic sa te intilnesti pe unde apuci cu iubitul tau, dream on!!!!!!!
M.
zepellina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianapop adevarul e ca va citesc de mult, sant si eu o mare nelinistita,,,cred ca sant prin definitie,asa m-am nascut si asa mor,,,dar mi-am gasit jumatatea perfecta si traim amandoi intr-o mare neliniste linistita,,, E foarte important sa iti gasesti persoana care sa te inteleaga, care sa iti dea suficienta libertate incat sa nu te simti prizoniera in propia ta viata,care sa stie sa iti readuca fluturasii pierduti ,sa iti fie si prieten si iubit si sot in acelasi timp. Eu am gasit ,,sotul meu imi e si amant si prieten si a invatat sa imi respecte dorintele,,,daca ma apuca cheful sa merg la B la nasi sa colind o zi magazinele cu nasa doar noi fetele ,,el imi cumpara biletul de avion si ramane acasa cu copii,,, eu fac acelasi lucru ptr el,,merge regulat la tenis sau fotbal,,eu raman cu copii si il astept cu zambetul pe buze sa se intoarca,,,nu nervoasa ca am ramas cu 3 copii,,,,,, Tot ceea ce faci ptr partenerul tau trebuie facut ptr ca iti doresti tu sa il faci fericit,nu ptr ca te obliga el sau nu ai ce sa faci si accepti. Sotul meu niciodata nu a incercat sa ma faca sa ma schimb,sa nu mai fiu eu,,,in momentul in care te schimbi ptr o persoana si traiesti ceva ce de fapt nu esti tu,,,mori incet,,,nimeni nu poate trai fericit o viata in minciuna,,, Santem impreuna de 12 ani,,,si parca cum trec anii santem mai apropiati, fluturasii sant acolo,,avem grija sa ii mentinem,,,ne urcam in avion sau masina si dezertam 3,4 zile fara copii unde alegem noi,,,timp petrecut impreuna fara copii fara ganduri,,,doar noi doi si pasiunea noastra,,,, Trebuie sa iti doresti sa ti flacara pasiunii aprinsa,,,sa ai ptr ce si ptr cine,,,,dar daca vezi ca esti doar singur intr-o relatie de 2,sincer cred ca nu se merita dragele mele,,, Eu am spus si cred cu tarie,,,viata e prea scurta ca sa ti-o traiesti in suferinta si plictiseala doar de dragul copiilor sau a obisnuintei... Cand am avut o problema medicala ,sau cu copii ,el a fost stalpul casei,cel care ma incuraja care imi ridica moralul,a fost intodeauna alaturi de mine,,,niciodata in atatia ani nu am putut sa ii reprosez ceva,a fost intodeauna langa mine si copii,,,, Daca as vedea ca nu am dupa ce sa mai stau intr-o rel ,,chiar si cu 3 copii as pleca tot pe fuga,,, Deocamdata ma declar multumita ,,foarte fericita si implinita ,el cred ca la fel ca astfel nu as fi eu asa fericita ,fluturii sant acolo chiar mai multi ca la inceput,,, cum imbatranim capatam experienta,,,,iar viata mi se pare foarte frumoasa,,, Stand si scriind mesajul,,,ma suna sotul,,,Iubito mergi la masaj azi?sa stiu sa vin acasa mai repede,,,, copii toti 3 se joaca frumos pe langa mine,,,razand in hohote,,semn ca sant fericiti,,eu ma gandesc deja cu drag si nerabdare ca merg la nunta in oradea si dezertam de acasa 3 zile doar noi doi,,,abea astept Asta e fericirea deplina!! Va doresc sa o gasiti si voi,,, povestea unor ingerasi Dragostea de mama face ca toate celelalte sentimente sa paleasca. |
mi-a placut mult ce ai scris si sper sa ramana totul frumos
Mi-a placut mult pt ca si eu sunt o nelinistita mereu. As vrea sa imi gasesc acea jumatate nelinistita cu care sa fiu linistita
Pana atunci insa, am un chef de viata si de plecat, incat am obosit si fetita care vrea ACASA, nu mai vrea sa plece.
Ei, atunci eu vin cu voi.....imi fac bagajul
melina34 spune:
zepellina, nu stiu daca iti mai amintesti de mine dar ce noutati mai ai despre pitica?
M.
A_Iulia spune:
...si uite-asa probabil ca si barbatii au cam aceleasi nelinisti, viseaza tot felul de chestii, simt nemultumiri care se acumuleaza, parte din ei isi traiesc, la fel ca o parte din noi, iubirile pe te miri unde prin ce colturi de lume, ramanand langa familii folosind aceleasi argumente, primind felicitari din partea altora pentru modul cum isi gestioneaza viata lor si nu numai.
Subiectul asta este foarte "one-sided". Ok, asa s-a si dorit sa fie.
andru_mami spune:
Adina Iulia-mare dreptate ai,sunt inru-totul de acord cu ce ai spus,e f adevarat,dardaca noi venim aici si vb,ei unde sa duca sa vb si ei despre nelinistile lor?
POZE
ionica spune:
Sotul meu anual plecari cu prietenii la ski sau la cate o intalnire cu promotia de la universitate, acum ca o avea si vreo mandra ascunsa din trecut ,are tot dreptul.
Nelinistea lui este ca nu are timp suficient sa profite de copiii pe care ii iubeste enorm,asta sunt sigura.