Clubul nelinistitelor...

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

cand voi implini 50 de ani, mi-am propus o croaziera in jurul lumii!
cine vine cu mine? poate fac cinste!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

ma iei si pe mine?

interesant subiect..ilia_99..mai aveti un loc?
poate nu este genul de dorinta pe care sa o scriu aici,dar mi-am dorit o familie frumoasa,cu copii sanatosi...dorinta a fost pe jumatate indeplinita,insa numai dumnezeu stie daca se implini total...

si da,sunt foarte nelinistita....mai ales in ultimul an si jumatate,am devenit si mai nelinistita...

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

cand voi implini 50 de ani, mi-am propus o croaziera in jurul lumii!
cine vine cu mine? poate fac cinste!

Bazar pt Mihaita

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

ma iei si pe mine?

interesant subiect..ilia_99..mai aveti un loc?
poate nu este genul de dorinta pe care sa o scriu aici,dar mi-am dorit o familie frumoasa,cu copii sanatosi...dorinta a fost pe jumatate indeplinita,insa numai dumnezeu stie daca se implini total...

si da,sunt foarte nelinistita....mai ales in ultimul an si jumatate,am devenit si mai nelinistita...

mai intrebi? calatoria este destinata femeilor...evident ca nu vor lipsi stilatele mele dragi!

Bazar pt Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

ma luati si pe mine?
please...altfel o sa va inund de atata
vreau si eu
stiam eu ca nu ma refuzati

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 24h spune:

Intru si eu in club , ca tare nelinistita sunt

Societatea in care traim nu ne lasa sa facem ceea ce ne dorim cu adevarat.

sunt casatorita de 7 ani, fluturasii sau dus de mult, defapt nici nu stiu daca i-am avut vrodata.Cateodata stau si ma intreb de nu divortez si sa ma duc in lume cu persoana pe care o iubesc.
Dar cum sa-mi ranesc sotu care ma iubeste atat de mult?cum sa-mi ranesc fata?

Asa ca ma multumesc cu viata asta monotona si din cand in cand cam rar cei drept fug in romania la iubirea mea.
Si asa ma amgesc de vro 2 ani incoace...de ce? mi-e frica sa spun lucrurilor pe nume , mi-e frica sa nu ranesc persoanele dragi si prefer sa ma sacrific eu, cu toate ca stiu ca nimeni nu-mi va ridica vro statuie.

Mergi la inceput

24h-oau da tare nelinistita mai esti,pai nu iti trebuie faculatate ca sa pui capat unei povesti care s-a terminat de mult practic,exista doar ptr copil si ptr a nu iti rani sotul,dar astea nu sunt motive suficient de puternice ca sa continui si practic sa te uiti cum trece viata pe langa tine si nu faci nimic din ce ti-ar dori sufletul,nu ai decat o viata sa stii,alta nu mai vine,iar uneori soarta si-o mai face si omul cu mana lui,stii"d-zeu iti da dar nu iti baga si in traista",asa ca gandeste si iar gandeste si ia hotararea potrivita,nu mai sta nelinistita.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Intru si eu in club.

Ce perversa e viata asta. Cand ti-e lumea mai draga sau, uneori, chiar cand iti merge cel mai rau...te mai tranteste inca o data cu fata de asfalt.
Dupa o criza conjugala anul trecut...lucrurile mergeau mult mai bine si eram incantata in sfarsit suntem ok. Dar mi-a trebuit concert Madonna si iaca tot esafodajul meu a inceput sa se zgaltaie fiindca am fost iar dezamagita si chestia asta a tras dupa ea celelalte dezamagiri peste care incercasem sa trec. Pe scurt:
- am ramas singura in piata Unirii dupa concert, incercand sa gasesc un taxi. Calculele mele fusesera gresite si chiar nu gaseam nici nu taxi asa ca mi-am sunat sotul sa ii spun ca stau acolo si nu stiu ce sa fac....iar el mi-a zis "descurca-te, daca ai vrut la concert trebuia sa te gandesti si cum te intorci (in conditiile in care as fi putut lua masina dar el nu a fost de acord sa merg cu ea ca nu cumva sa pateasca ceva in aglomeratie), eu trebuie sa dorm acum". Poate sunt eu exagerata dar daca as fi barbat nu mi-as lasa nevasta singura la 1 noaptea in oras in asa conditii, as sari in masina si m-as duce sa o iau.
Ideea e ca nu sunt 2 luni de cand intorcandu-ma de la Cluj cu avionul intr-o duminica dimineata pe la 7.30 (fusesem la Cluj internata la o clinica fiindca imi scosesem 2 masele si numai bine nu-mi era) ma trezesc in aerport ca sotul nu ma asteapta desi promisese. Il sun si el dormea bine mersi...fusese la o bauta pana la 5 dimineata si nu se obosise macar sa-mi dea un sms sa-mi spuna ca nu va putea ajunge.
Altadata m-a lasat balta cu un concert...mi-a zis ca merge, am luat 2 bilete, si in ziua concertului nu mai avea chef...am incercat sa vand biletele dar nu am reusit...si am decis ca totusi vreau sa merg...el nu si nu...m-a depozitat in fata salii de spectacole si a plecat. M=au adus niste prieteni la intoarcere ca altfel pateam cum am patit acum la Madonna.
Nu mai zic de multe alte aspecte...cu care probabil m-am obisnuit si nu ma mai consuma asa.
Sunt eu exagerata?????? Am pretentii prea mari? Eu de ce pot sa iau taxi-ul la 11 seara duminica sa ma duc sa il iau de la petrecere ca sa nu lase masina acolo cand a baut? De ce trebuie sa accept motivul: "e in interesul tau, tu nu o sa ai cu ce merge maine daca nu vii sa ma iei"? E chiar asa greu sa te gandesti ca o sa vrei sa bei la o petrecere si sa pleci din start cu taxi-ul?
In fine...

Ce va doriti si nu primiti?

Mi-as dori sa am mai multa sustinere din partea sotului. De multe ori, cand am mai mare nevoie de sprijin ( o vorba buna si o imbratisare ar putea fi tot ce imi trebuie), simt ca in loc sa ma "descarce" mai rau ma "incarca', imi mai pune si piatra lui de moara in spate cand eu o am deja pe a mea. Mi-as dori ca problemele mele sa nu fie mereu minimalizate si ale lui umflate.
Mi-as dori sa am mai mult parte de lucrurile care imi fac placere: plimbari, cursuri de dans, concerte, compania anumitor prieteni.
Sa nu fie totul asa rutinat.
Sa nu fiu eu mereu de vina pt toate (nu sunt dar...intelegeti voi). Si nici responsabila cu toate.
Mi-as dori ca ideile lui sa fie ca si ale mele: "Ale noastre". De obicei insa ideile lui sunt ale lui...uneori chiar si ale mele...ale mele sunt cel mult "ale noastre".
Mi-as dori sa nu ma faca mereu sa ma simt de .... in fata parintilor mei, sa nu le tranteasca niste chestii de nu le pot duce.
Sa nu ma faca sa par inferioara lui si altora in diverse discutii ci sa se comporte si sa vorbeasca in asa fel incat sa arate ca e mandru de sotia lui, ca e frumoasa, desteapta etc. (si cred nu ar parea fals, chiar nu sunt de lepadat).

Ce ati vrea sa fiti si nu puteti?
Mi-as dori sa nu fi fost asa slaba de inger si sa fi avut curajul sa incerc macar o cariera artistica.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

adevarul e ca va citesc de mult,
sant si eu o mare nelinistita,,,cred ca sant prin definitie,asa m-am nascut si asa mor,,,dar mi-am gasit jumatatea perfecta si traim amandoi intr-o mare neliniste linistita,,,
E foarte important sa iti gasesti persoana care sa te inteleaga, care sa iti dea suficienta libertate incat sa nu te simti prizoniera in propia ta viata,care sa stie sa iti readuca fluturasii pierduti ,sa iti fie si prieten si iubit si sot in acelasi timp.
Eu am gasit ,,sotul meu imi e si amant si prieten si a invatat sa imi respecte dorintele,,,daca ma apuca cheful sa merg la B la nasi sa colind o zi magazinele cu nasa doar noi fetele ,,el imi cumpara biletul de avion si ramane acasa cu copii,,,
eu fac acelasi lucru ptr el,,merge regulat la tenis sau fotbal,,eu raman cu copii si il astept cu zambetul pe buze sa se intoarca,,,nu nervoasa ca am ramas cu 3 copii,,,,,,
Tot ceea ce faci ptr partenerul tau trebuie facut ptr ca iti doresti tu sa il faci fericit,nu ptr ca te obliga el sau nu ai ce sa faci si accepti.
Sotul meu niciodata nu a incercat sa ma faca sa ma schimb,sa nu mai fiu eu,,,in momentul in care te schimbi ptr o persoana si traiesti ceva ce de fapt nu esti tu,,,mori incet,,,nimeni nu poate trai fericit o viata in minciuna,,,
Santem impreuna de 12 ani,,,si parca cum trec anii santem mai apropiati, fluturasii sant acolo,,avem grija sa ii mentinem,,,ne urcam in avion sau masina si dezertam 3,4 zile fara copii unde alegem noi,,,timp petrecut impreuna fara copii fara ganduri,,,doar noi doi si pasiunea noastra,,,,

Trebuie sa iti doresti sa ti flacara pasiunii aprinsa,,,sa ai ptr ce si ptr cine,,,,dar daca vezi ca esti doar singur intr-o relatie de 2,sincer cred ca nu se merita dragele mele,,,
Eu am spus si cred cu tarie,,,viata e prea scurta ca sa ti-o traiesti in suferinta si plictiseala doar de dragul copiilor sau a obisnuintei...
Cand am avut o problema medicala ,sau cu copii ,el a fost stalpul casei,cel care ma incuraja care imi ridica moralul,a fost intodeauna alaturi de mine,,,niciodata in atatia ani nu am putut sa ii reprosez ceva,a fost intodeauna langa mine si copii,,,,
Daca as vedea ca nu am dupa ce sa mai stau intr-o rel ,,chiar si cu 3 copii as pleca tot pe fuga,,,
Deocamdata ma declar multumita ,,foarte fericita si implinita ,el cred ca la fel ca astfel nu as fi eu asa fericita ,fluturii sant acolo chiar mai multi ca la inceput,,, cum imbatranim capatam experienta,,,,iar viata mi se pare foarte frumoasa,,,
Stand si scriind mesajul,,,ma suna sotul,,,Iubito mergi la masaj azi?sa stiu sa vin acasa mai repede,,,,
copii toti 3 se joaca frumos pe langa mine,,,razand in hohote,,semn ca sant fericiti,,eu ma gandesc deja cu drag si nerabdare ca merg la nunta in oradea si dezertam de acasa 3 zile doar noi doi,,,abea astept Asta e fericirea deplina!!
Va doresc sa o gasiti si voi,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Andru, desigur! n-am spus oare ca nu plec fara stilatele mele?
sa creasca intai copii....

Adriano, ce bine le zici! vii in croaziera cu noi?

Bazar pt Mihaita

Mergi la inceput

kari- stiam eu ca nu ne lasi tu asa incurcate

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 24h spune:

Andru mami, cum mama naibi sa-l las cand e un barbat de milioane , imi accepta orice, ma iubeste enorm de mult.

Mi-e frica sa risc doar ptr iubire, si m-ai ales ca l-am avut odata doar ptr mmine am fost impreuna 3 ani , cad ma cerut de nevasta mi-am facut bagajele si am plecat.

Ne-am revazut dupa 4 ani si sau aprins iar beculetele....si de 2 ani ne vedem la 3 luni pe unde apucam.

acum fiecare are alt drum alta familie de ce am rani persoanele din jur? ptr ce?

Mergi la inceput