Clubul nelinistitelor...
Raspunsuri - Pagina 23
coltofeanu spune:
Ilia, in primul rand te felicit pentru subiect.
Am incercat sa citesc de la prima pagina si pot sa spun ca ma regasesc in muuulte postari.
Suntem femei de tranzitie.
Am evoluat si se pare ca barbatii nu pot tine ritmul.
Fericita situatie ar fi ca ei sa intelega acest lucru si sa se adapteze.
Da. Sunt o persoana nelistitita, desi in exterior par calma si calculata. Am atatea dorinte incat am impresia ca nu-mi ajunge viata asta sa mi le implinesc. Si asta pentru ca am prea putin timp pentru mine ca femeie. Intodeauna cedez pentru binele copiilor, al familiei si eu trec pe ultimul loc. Nu e corect... dar nu stiu sa fac altfel.
Si anii trec ....
balanta spune:
Colto...barbatii nu numai ca nu pot tine ritmul, dar nici nu vor si nici nu isi doresc
Deus spune:
nici nu trebuie sa tina pasul:) suntem doua specii diferite care trebuie sa invatam sa coabitam impreuna civilizat nu sa ne transformam reciproc.
Ce mai fac nelinistitele? v-ati linistit?
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
delphin spune:
OFF TOPIC
Carmenbr Ma faci sa rosesc...chiar asa tare se vede ca ne iubim?
Pupicei!
ON TOPIC!!! Fericirea ti-o mai faci si singur!!!!Mereu am zis ca avem o singura viata si asta scurta, nu are rost sa ne pierdem timpul cu "maruntisuri". Eu sunt radicala rau...alb sau negru!Punct. Merg pe sigla" Ce tie nu-ti place altuia nu-i face" si e reciproca!
Al meu stie ce pierde daca il impinge chemarea in alta parte! Si mai stie ca viata lui nu va fii roza pana nu termin de razbunat! Da, o fii ea razbunarea arma prostilor, dar e taaare dulce si nu trebuie neaparat facuta "cu aceeasi moneda".Adica daca el m-a inshelat sa-l inshel si eu...no! Sunt atatea alte varianteee!
Sanatosi sa fim!
jade spune:
Ilia, frumos subiect!
mi-as fi dorit sa scriu. ramane una dintre putinele nelinisti pe care le mai am.
mi-a fi dorit sa fi descoperit/inteles mai demult ca nelinistile mele erau generate de un singur lucru: a nu fi eu insami. acum sunt ...aproape pe deplin. reusind asta, nelinistile s-au topit, cum zice povestea, ca prin farmec. si viata a devenit aproape o inteleapta incantare...
lalilu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jade Ilia, frumos subiect! mi-as fi dorit sa scriu. ramane una dintre putinele nelinisti pe care le mai am. mi-a fi dorit sa fi descoperit/inteles mai demult ca nelinistile mele erau generate de un singur lucru: a nu fi eu insami. acum sunt ...aproape pe deplin. reusind asta, nelinistile s-au topit, cum zice povestea, ca prin farmec. si viata a devenit aproape o inteleapta incantare... |
JADE...cum...? Cum ai reusit? Cati ani ai? Eu acum, nu vad, pentru mine, ca lucrurile se vor schimba. Acum, ma gandesc doar cum sa trag de mine, pana cand n-o sa mai conteze.
lalilu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jade Ilia, frumos subiect! mi-as fi dorit sa scriu. ramane una dintre putinele nelinisti pe care le mai am. mi-a fi dorit sa fi descoperit/inteles mai demult ca nelinistile mele erau generate de un singur lucru: a nu fi eu insami. acum sunt ...aproape pe deplin. reusind asta, nelinistile s-au topit, cum zice povestea, ca prin farmec. si viata a devenit aproape o inteleapta incantare... |
JADE...cum...? Cum ai reusit? Cati ani ai? Eu acum, nu vad, pentru mine, ca lucrurile se vor schimba. Acum, ma gandesc doar cum sa trag de mine, pana cand n-o sa mai conteze.
jade spune:
lalilu, am reusit cu ajutorul Principesei de pe acest forum si cu foarta multa deschidere si dorinta de a ma "schimba" ...asa am descoperit ca nu trebuia sa ma 'schimb', ci doar sa redevin eu insami.
am inteles ca, de foarte mult timp eram doar ceea ce credeam eu ca asteapta altii de la mine, nedandu-mi voie insa sa fiu eu - de aici o mare intreaga de "nelinisti':)
dar, cel mai surprinzator a fost sa constat, cand in sfarsit mi-am dat permisiunea sa fiu eu, cat de simplu era de fapt si cat de frumoasa poate sa fie viata.
voi face in dec 36 de ani.
kid spune:
jade Chiar azi cautam pe forum un psiholog pentru copii si am gasit o postare a ei in care spunea ca este psiholog si ii oferea unei mamici ajutorul. Dar era o postare de acum vreo 2 ani si nu am stiut daca mai intra pe forum. Ti-am trimis si un PM, sper sa nu te superi.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Bazar pentru Mihaita Bogdan Sebi Ema
kariguld spune:
cam multa liniste aici la nelinistite...
ati plecat in vacanta cu toate? cu intalnirea ce facem?
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!