Clubul nelinistitelor...
Raspunsuri - Pagina 22
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kriss79 (sa nu mai zic ca am ajuns din intamplare, cred, sa pun in masina de spalat chilotii individei care si-i uitase in bagajul lui).. |
off topic ... da' tu chiar crezi asta?
kriss79 spune:
mianna,el nu cred ca avea vreo implicare in asta..ori l-a lasat ea intentionat, ori din greseala cand si-au facut bagajele s-a strecurat printre ale lui..eu nu am realizat decat cand am pus rufele la uscat:) erau mici pt. mine si mari pt. fata:))era prin primavara lui 2008, nascusem de 4-5 luni..atunci nu banuiam ca e capabil de asa ceva..si i-am aratat si l-am luat la intrebari..el a fost foarte uimit..s-a gandit si spus ca presupune ca vrut sa ii faca o farsa urata colegii lui..eu am mirosit ceva dubios, am inceput sa ii caut prin buzunare, sa fiu atenta cu cine vb pe calc, la tel,samd..insa nu am mai prins nimic..el s-a dus cu ei in buzunar a doua zi la job sa ii intrebe chipurile pe colegi..si cica au negat si atunci i-a aruncat la un cos stradal..dupa aia am pus cap la cap scaparea lui..
Erau de cateva luni impreuna, si facusera o escapada pe la lacu rosu sau brasov..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si Alessia Stefana
Iulie-august 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
herra spune:
Ilia, consider ca ai dreptate cand spui ca este vorba de nestiinta.
nu ne invata nimeni, si atunci invatam "the hard way", adica din propriile experiente negative, ca o relatie se mentine de catre ambii parteneri, ca trebuie sa depui un efort constient, sa observi la timp cand ceva nu mai merge, sa gasesti timp, sa comunici...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
mianna spune:
citat din mesajul lui kriss79 mianna,el nu cred ca avea vreo implicare in asta.. |
nu el. cand spui "si-i uitase", personajul e ea. ori din mai marea sau mai mica mea experienta de viata, nu prea cred ca asta e un gest neintentionat repet, din partea ei, nu a lui.
buflea spune:
citat din mesajul lui kriss79 mianna,el nu cred ca avea vreo implicare in asta..ori l-a lasat ea intentionat, ori din greseala cand si-au facut bagajele s-a strecurat printre ale lui..eu nu am realizat decat cand am pus rufele la uscat:) erau mici pt. mine si mari pt. fata:))era prin primavara lui 2008, nascusem de 4-5 luni..atunci nu banuiam ca e capabil de asa ceva..si i-am aratat si l-am luat la intrebari..el a fost foarte uimit..s-a gandit si spus ca presupune ca vrut sa ii faca o farsa urata colegii lui..eu am mirosit ceva dubios, am inceput sa ii caut prin buzunare, sa fiu atenta cu cine vb pe calc, la tel,samd..insa nu am mai prins nimic..el s-a dus cu ei in buzunar a doua zi la job sa ii intrebe chipurile pe colegi..si cica au negat si atunci i-a aruncat la un cos stradal..dupa aia am pus cap la cap scaparea lui.. Erau de cateva luni impreuna, si facusera o escapada pe la lacu rosu sau brasov.. |
Infiorator ... daca vedeam asta intr-o comedie spumoasa cred ca ma tavaleam pe jos de ras, dar cand citesti asa despre viata reala, ti se face o lehamiteeee. Chiar ca viata bate filmul ...
P.S. Kriss, de ce ai tuns-o pe aia mica, ca sa ii creasca parul mai des ?
Carmenbr spune:
Eu sunt in umbra, pot sa spun ca-mi sunteti cateva tare dragi, va citeam cu mare placere la subiectul Iliei.
Buflea (ea este terapistul meu, psihologul de serviciu la noi la americance ), Adela, Ilia, Ruxyj (hai mai ca nu esti deloc nesofisticata ), Kariguld (tot respectul pentru implicarea ta fata de copiii "altfel" ), Ionica (sper sa nu te superi, dar eu te vad "branza buna in burduf de caine", esti sufletista, esti invidiata pentru familia ta, dar spui prea "direct" ce ai de spus. Aici pe forum trebuie sa fii putin mai atenta la "sonor". Eu te stiu de cand stateai in Costa Rica si incercai sa ramai gravida. Mi-a placut tare mult de tine atunci.), Balanta (pentru puterea ta de a-ti continua viata, a fi fericita chiar daca ai o casnicie "moarta"), Delphin (pe care mereu am admirat-o pentru casnicia fericita, mereu i-am vazut pozele si pentru mine ei sunt un exemplu de fericire, ca se poate si sa fii fericit intr-o casnicie, nu blazat. Sunteti 2 frumosi amandoi. Si chiar daca nu ti-am raspuns atunci cand ai cerut pareri ce rochie sa alegi la bal, alegerea baietelului tau a fost extraordinara. Ai fost minunata.). Pe celelalte fete nu va stiu prea bine, nu prea am timp de forum, lucrez intr-o institutie guvernamentala si avem acces restrictionat la internet, iar acasa am un pusti nelinistit de 5 ani, Eric. Dar promit sa va citesc si sa va urmaresc in continuare.
Despre mine....din pacate nu vreau sa spun prea multe, ca ma stiu si ma citesc multe persoane si din viata reala si asta mi-ar aduce probleme. Am o casnicie oarecum "normala", cu suisuri si coborasuri, nu pot sa spun ca am stralucirea din ochii lui Delphin, am avut si o cumpana ca sa zic asa anul trecut, acum lucrurile par sa fie mai bune. Traiesc pentru baietelul meu acum, ma raportez mereu la el, imi tin viata ocupata cu el si sper sa nu imbatranesc nefericita. Am cunoscut ce inseamna fericirea cu adevarat, dar din pacate a fost intr-un moment nepotrivit pentru amandoi atunci.
5 ani...I'm a big kid now!
kriss79 spune:
buflea, da, ca sa ii creasca mai des, e a doua oara anul asta. de fapt, bunicele au insistat mai mult si pana la urma am cedat.
Da, si eu cred ca radeam..insa cand treci prin aceste momente e foarte nasol..simt ca viata mea e o intreaga telenovela..iar eu un actor prost in ea.poate se va termina candva si imi voi trai viata linistita si fara minciuni,surprize samd
mianna, da, nu am fost eu atenta la exprimare..nu stiu daca ea vroia atunci sa aflu..oricum am aflat de ziua Romaniei, cateva luni mai tarziu cand el se pare ca ii daduse papucii ca ea isi dorea mai mult decat vroia el sa ii ofere.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si Alessia Stefana
Iulie-august 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
kariguld spune:
hallo...io'te am adimiratori secreti?! Carmenbr!
fetelor-cochetelor, viata e asa cu si-o construieste fiecare! nu exista o cheie magica pentru a face casnicia sa mearga. sunt multe implicatii la mijloc, ce se potriveste unora, la altii nu functioneaza deloc.
cred ca prea mult ne concentram pe ce nu putem face, pe ce nu putem avea, pe ceea ce nu obtinem...cand de fapt ar trebui sa ne bucuram de ceea ce avem, de ceea ce suntem, de ce am realizat pana in acest ceas...foarte multe cupluri privesc mult in trecut, sau prea mult la altii si pierd din vedere esentialul, uita sa se mai ocupe de prezent si viitor, sa se ocupe de ei insisi.
ma uit la ai mei parinti, sau la bunici, dumnezeu sa-i odihneasca....au avut casnicii foarte bune, implinite, reusite chiar, s-au inteles, s-au sprijinit, au luptat impreuna pentru ce si-au dorit, s-au adaptat unul dupa altul, au stiut sa renunte de buna voie ca sa-i fie bine celuilalt....buncii au emigrat in Canada cand aveau peste 50 de ani amndoi, au luat viata de la 0, au muncit, au realizat foarte multe in cei peste 30 traiti acolo. parintii mei, parca v-am mai spus, s-au mutat in Elvetia dupa 70 de ani, de vre-o 3 adika. si sunt bine mersi, sunt sanatosi, au gradina de legume, tata inca mai face traduceri, au proiecte de calatorii.
acuma, nu stiu daca eu si fratii mei mostenim pe linie genetica implinirile din vietile noastre, cred ca mai mult puterea exemplului a contat foarte mult. si motivatiile!
important in viata sa ne concentram pe laturile constructive, iar daca ceva nu merge, nu fuctioneaza sa indreptam sau sa luam de la capat! cred ca multora le este teama de inceputuri, de asumarea noilor responsabilitati (nu ma refer la divort neaparat).
multi, uita sa mai creasca, se opresc undeva si raman acolo iar asta inseamna de fapr regres.
gata ca m-am lungit destul. sa aveti o zi excelenta!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
nanna spune:
Multumesc Simona C. Iti doresc putere sa mergi inainte . Eu nu am reusit.
Dupa divort am impresia ca toate relatiile se vor sfarsi cu moartea dragostei, respectului etc...singura diferenta este ca unii se despart, altii merg inainte in nefericire si dezamagire...
Desi cand visez la o relatie "normala" mi se pare ca nu cer prea mult, ca nu ar fi asa de greu, ca se poate...insa realitatea vine si ma tot contrazice.
ionica spune:
"Ionica (sper sa nu te superi, dar eu te vad "branza buna in burduf de caine", esti sufletista, esti invidiata pentru familia ta, dar spui prea "direct" ce ai de spus. Aici pe forum trebuie sa fii putin mai atenta la "sonor"."
Carmen ,acum nu ma mai placi?
Hmm ,tre sa umblu la sonor dom´le!
Din nefericire,asa sunt eu,cand am ceva de spus ,spun nene nu-mi caut "limba de lemn" sa dau bine la cititor, si asa lumea e plina de ipocrizii si ipocriti,eu stiu ca in america asa este,totul este suberb,totul merge bine.
Ma-s simti mai bine daca m-ai ompara cu un camembert normand decat cu burduful ..nu de alta d-ami curge-o apa in gura cand aud despre delicatesuri romanesti.
In alta ordine de idei ,si eu te plac pe tine dar habar nu am cine esti