Clubul nelinistitelor...
Raspunsuri - Pagina 26
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui melina34 24h - felicitari, mi se pare asa romantic sa te intilnesti pe unde apuci cu iubitul tau, dream on!!!!!!! |
Aceleasi felicitari pentru romantism i le-ai fi transmis si sotului tau, daca te mintea si se intalnea cu fosta cand avea chef?
_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica Sotul meu anual plecari cu prietenii la ski sau la cate o intalnire cu promotia de la universitate, acum ca o avea si vreo mandra ascunsa din trecut ,are tot dreptul. Nelinistea lui este ca nu are timp suficient sa profite de copiii pe care ii iubeste enorm,asta sunt sigura. http://picasaweb.google.com/home |
Ionica, si tu ai "fantezii" de-astea? ca se intalneste sotul cu amanta.... aia secreta? cand pleaca si al meu, il sun si-l intreb :"ce face?" pana se prinde el de cine-i vb....
soacra mi-a spus acum multi ani ca i-am facut eu ceva lui fiisu...de se uita la un stalp sau la o femeie pe strada, tot aia e! nu deosebeste! are ochi numai pentru mine!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
andru_mami spune:
va las ca plec la cu sotul sa ma destrabalez un pic,si mai vb maine.
o seara placuta si o noapte de neuitat ptr voi sa aveti.
noapte buna!
POZE
melina34 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
Aceleasi felicitari pentru romantism i le-ai fi transmis si sotului tau, daca te mintea si se intalnea cu fosta cand avea chef? _ I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson) |
draga mea, ce e la mine in pat it's not your f----ng business, mai intai hai sa ne imprietenim si dupa aceea iti faq si confidentze;daca sotzul meu poate si are cu ce bravo lui, vrei sa iti fac o programare?
M.
andru_mami spune:
ah ce nelinistita sunt ca aseara bantui cu sotul prin disco si diseara cred ca se repeta povestea,sa fie bine oare?
si fetelor nu va mai ciondaniti cum ca,unul are altul nu ae,ca nu e barbat in lumea asta care sa nu calce macar o data stramb,asa ca poti sa ai incredere oarba in el asi totusi sa se produca inevitabilul,nu e cazul meu ,datr nu se stie niciodata.
POZE
24h spune:
hai ma fetelor nu va mai certati......de ce am eu parte rar se inampla, imi iubesc sotu(in felul meu) nu l-am neglijat niciodatat insa cateodata simt nevoia sa fug de toate si macar ptr o sapt doua sa simt ca traiesc din nou.
Nu l-as parasi niciodata ptr nimeni si nimic in lume.Insa asta sunt nu imi place montonia.
24h spune:
Vad ca incep certurile....invitabil, normal
fiecare are dreptul sa-si traiasca viata asa cum vrea, fara ca altii sa-i judece.
Am o cansicie frumoasa, imi iubesc sotul( in felul me) nu l-am neglijat niciodata insa nu-mi place monotonia.
Traiesc exact cum vreau eu si nu fac rau nimanui.
Liliana82 spune:
Cred ca in curand o sa devin nelinistita nelilinistitelor.... Tot imi spun cand mai intorc capul dupa cate un "dulap" de muschi bine lucrati ca ma mai abtin pana pe 25sept.... si usor usor numar zilele pana cand o sa incep o noua viata.... nu neaparat ca as vrea sa imbatranesc cu cineva.. ci doar sa fiu eu sigura ca am unda verde si ca nu va trebui sa ma opresc inainte sa ma satur de el... unul din respectivele pachete frumos lucrate care imi capteaza privirea...
Totusi nu am putut sa rezist sa nu mi pun o intalnire ....o sa fie saptamana asta ... daca va fi..va mai mult decat o cafea..
Nu ma atrage in mod special cu nimic . Arata bine de la gat in jos. Are fatza de dulau de paza. Pana acum nu am descoperit decat ca avem dusmani comuni carora musai trebuie sa le pregatim streangul. Eu pentru aparare el pentru orgoliu personal.. . Suficient pentru o idila de 3 saptamani !
Ma simt ca o leoaica care a fost incarcerata timp 8 luni si care dintr-o data devine libera in savana....sunt si gazele si zebre si bizoni si hiene si vulturi...Acum imi incant privirea ,imi dezamortesc tehnicile de vanatoare si imi analizez prada.. Stiu ca in curand o sa mi se faca foame ....