Clubul nelinistitelor...

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

herra,

Eu daca fac dragoste se evapora fluturasii,deci neaparat platonic.

of, ce tie- si cu femeile astea,cum ai da-o tot nu-i bine!

Citat:
citat din mesajul lui herra

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Mai, eu cand am fluturi in stomac slabesc nespus de bine iar cand sunt fericita si implinita (la propriu),ma ingras

Asa si noi, cand suntem departe unul de altul, ne topim de dor, la propriu si la figurat, cand suntem impreuna imi cere sa nu mai gatesc si la pranz mananca la cantina ca sa nu se ingrashe.
Nu va imaginati cum aratam dupa o luna de vacanta impreuna, fara sa facem atentie la nimic

si eu slabesc cand am fluturi in stomac. mai ales din aia de indragosteala, nu din aia de atractie sexuala...

atunci cand am parte de o chestie calduta, fara batai de cap, cam incep sa ma ingras - deja trebuie sa scap de vreo 4 kg, deci concluzia este usor de tras.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

kid,eu ma bag dar mai spre octombrie,atunci voi fi in vizita la bucuresti.

Citat:
citat din mesajul lui kid

Asa, pentru inceput, poate o punem de o terapie in grup fetele din Bucuresti? La o cafea/un suc, o ora, doua? Se baga cineva?

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Alex are nevoie de ajutorul nostru

Bazar pentru Mihaita Bogdan Sebi Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Kari, multa dreptate ai! Si asa de bine le zici! Cat despre parintii tai... chapeau ! Mai cunosc cateva persoane de acelasi gen, multi zic despre ei ca sunt intr-o ureche... dar ei merg inainte si isi traiesc viata...caci nimeni nu le-ar da inapoi timpul pierdut cu explicatii... sau si mai rau, cu regrete pentru tot ce nu au infaptuit de teama ca vor avea prea multe explicatii de dat.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

vin si eu ( din urma)..defapt revin dupa mai bine de un an! cand am deschis un topic despre mine ( si casnicia mea in deriva) am primit multe rosii, dar am profitat, au facut bine la ten. spuneam atunci si eu ca voiam altceva, asteptam altceva, speram altceva...defapt mai era o problema de 21 de ani care a "rezolvat" casnicia mea rapid.
cred ca mi-am castigat dreptul de a fi printre voi - am simtit la fel, am gandit la fel.
in timpul scurs de atunci m-am regasit, m-am simtit fericita si cumostintele imi ziceau ca radiez ( desi in sufletul emeu era durerea divortului, dar incepeam de redevin EU.
da, din pacate verigheta te transforma ( in unele cazuri, evident) din eu in noi care e doar o forma de plural.

Mergi la inceput

Nanna, bine ai venit printre nelinistite, sper sa-ti gasesti perechea sufletului cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Haideti fetele, nu o lasati pe melina34 sa se plictiseasca cu mine la suc...

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Alex are nevoie de ajutorul nostru

Bazar pentru Mihaita Bogdan Sebi Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ernestine spune:

Va amintiti probabil multe dintre voi de aceea neliniste.Stii ca el te place,si tu il placi,si fiecare si controleaza atent gesturile,ca sa nu spuna prea mult.Si ea sta si ofteaza si ii interpreteaza fiecare gest,mai mult sau mai putin corect.Sa uitat,nu sa uitat,e pe mess,care dintre noi spune ceva?,ieri el a venit,azi ma duc spre el,dar cu alta treaba......
Si uite asa nelinistea e la ea acasa!
Dar ce te faci,atunci ,cand acasa ai un sot si un copil?
Ce faci,cand aceasta neliniste iti aminteste ca esti femeie,si oricat de ranita ai fii fost,si oricat de dezamagita ai fii,inca mai poti simti asta?
Va spun eu..nimic!
Nu am de gand sa fac nimic,stau ca o fraiera si mi screm creieri cu daca si parca,si de fapt nu am de gand sa fac nimic.Am o mizerie de casnicie,de mult timp,mi am distrus tineretea,cu un barbat pe care l am iubit si care mi a calcat in picioarele sentimentele,iubindu ma...dar fiind egoist si foarte slab.Dar,am un copil minunat,si fericit in aceasta formatie si de dragul lui nu am de gand sa schimb nimic.Vedeti voi..cu sotul meu,constientizez cat de rau i mi poate fii,incercand sa mi refac viata,alaturi de un alt barbat,mi e teama de multe surprize neplacute.Usor nu e,dar a fost si mai greu de atat.A fost mult mai grei anii in care luptam sa fie mai bine,a fost mult mai greu pana am terminat toate metodele posibile de incercare de a face lucrurile sa mearga,de a lupta pentru familie.In momentul in care am inteles ca nu pot singura,in clipa in care paharul sa umplut(dupa 10 ani),m am linistit.Si iata ca nelinistea apare din alta directie.doare si asta dar in mod placut si atata timp cat nu merg mai departe,totul e ok.Si pentru ca la acest subiect dezbatem vise neimplinite,pot spune ca mi as dorii ca cel care mi a pus inima pe jar sa fie acum cu mine.E doar un vis,pe care si daca as putea..nu l as strica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

mai fetelor... cam multe nelinisti "sexuale" pe aici.. mai luati o pauza!
ca nu despre fluturii astia tre' sa vorbim, despre aia mari, aia care ne dau aripi sa rasturnam munti.. despre vise, despre dorinte care stirnesc cheful de viata.. despre ce si cine suntem..
chiar.. cine sunteti voi?

(nu vreau sa vb aici despre copii, nu suntem mame acum, suntem femei, oameni. cine?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

of, ilia, nu sunt nici pe departe ce par a fi in viata de zi cu zi...viata m-a adus in punctul in care zilnic imi pun aceasta intrebare...dar cred ca stiu ca sunt a mea si a nimanui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

si eu sunt...singura pe lume.deocamdata nu sufar, dar "vine o zi"....

Mergi la inceput